November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kutya nem kíváncsi arra, hogy mi történt több mint egy évtizeddel ezelőtt, a kérdés az, hogy most milyen állapotban is van az ország? 

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz nem képes túllépni azon, hogy már 11 éve vannak kormányon, és rendre a múltról beszélnek. IMF hitel, Gyurcsány, vizitdíj és még lehetne sorolni, de arról már nem beszélnek, hogy miért tart 11 évig visszahozni a 13-ik havi nyugdíjat? Mi gátolta meg őket abban, hogy ez megtörténjen? Továbbá milyen gazdasági fellendülésről beszélnek akkor, amikor a GDP folyamatos emelkedése ellenére is kiürült az államkassza, és ázsiai hiteleket kénytelenek felvenni? Az ország eladósításáról beszélnek a szocialisták kapcsán, miközben ők lényegében ugyanezt teszik, csak nem beszélnek róla. Nemrég kórházfelújításra vettek fel keleti hitelt majdnem akkora értékben, amennyibe a vadászati világkiállítás került a magyar adófizetőknek. A kutya nem kíváncsi arra, hogy mi történt több mint egy évtizeddel ezelőtt, a kérdés az, hogy most milyen állapotban is van az ország?

A baloldal újabb és újabb bőrt húzott le a nyugdíjasokról – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

A baloldal azt a nyugdíjrendszert nevezi igazságosnak, amelyben újabb és újabb bőrt húztak le a nyugdíjasokról: elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, nyugdíjadót akartak bevezetni, emellett vizitdíjat és kórházi napidíjat akartak fizettetni az idősekkel, háromszorosára emelték nekik a gáz árát és duplájára az áram árát. A baloldal kormányzása olyan pénzügyi összeomlást okozott, hogy IMF-hitel nélkül már nyugdíjat se tudtak volna fizetni. A Fidesz kormányzása óta nő a gazdaság, és annak eredményeiből az idősek is egyre jobban részesülnek: idén ősszel 80 ezer forint nyugdíjprémiumot fizetünk a nyugdíjkiegészítés mellé, és visszaadjuk a Gyurcsányék által elvett 13. havi nyugdíjat is. A magyar nyugdíjasokat máig védi a rezsicsökkentés is, miközben egész Európában elszálltak az energiaárak. Ne hagyjuk, hogy a baloldal mindezt elvegye az idősektől. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!