Szeptember 22,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kormánypárt nemi identitást akar adni gyermekeinknek

Minden és mindenki nemzetellenes, aki nem ért egyet a Fidesz irányvonalával. Nemzeti és polgári is csak az lehet, amivel Orbán rukkolt elő, minden más hazugság. Ezt onnan (is) tudom, hogy a Fidesz reagált Kunhalmi Ágnes és Hiller István sajtótájékoztatójára, a szocialista képviselők azt állították, az új Nat nyíltan ideológiai átnevelésre íródott. A kormánypárt azonnal közleményt adott ki, amelyből valami olyasmi olvasható ki, hogy a fideszes Nemzeti Alaptanterv még nemi identitást is ad a gyerekeknek. A nemi identitás mellett azt is fontosnak tartják, hogy a gyermekeinkbe neveljék nemzetünk kultúráját, ezzel is hazafiassá téve őket.

A Nat egy szakmailag, ideológiai egyaránt sok sebből vérző fércmunka, amellyel szemben már szakemberek tucatjai álltak ki. Ez a kormányt persze nem érdekli, hiszen kétharmaddal azt csinálnak, amit csak akarnak. Ilyen például az, hogy már a gyermekeink jövőjét is veszélybe sodorják.

A szocialistáknak egész biztosan jobban tetszene egy Gyurcsány-féle nemzetellenes NAT  – Reagálás Kunhalmi Ágnes és Hiller István sajtótájékoztatójára

Biztosak vagyunk benne, hogy a szocialistáknak jobban tetszene egy Gyurcsány-féle nemzetellenes és liberális Nemzeti Alaptanterv, Soros nyílt társadalom eszméivel és genderiskolákkal, amelyekben a diákok se nemzeti, se nemi identitást nem kapnak. Mi nem ilyet akarunk. A módosított Nemzeti Alaptanterv (NAT) vállaltan hazafias, gyermekközpontú és 21. századi. Az a cél, hogy a magyar diákok megismerjék a nemzeti kultúrájukat, jobban értsék a történelmi és természettudományi összefüggéseket, eredményesebben tanuljanak nyelveket, és az iskolában életképes tudást szerezzenek.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!