November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz lehetővé tette a rendes magyar feltámadást

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kövér László ismételten túlpörgött kissé, és olyan kijelentéseket tett, amelyek legalábbis nevetségesek, vagy Orbánt idézve, inkább dermesztőek. Szerinte mi, magyarok mindig rendes feltámadásra várunk, és jó híre van neki, hiszen a Fidesz lehetővé tette a magyar feltámadást.

Igen, jól olvastuk, Kövér lényegében ezt bírta mondani. Az állampárt ugyanis állítólag megtörte a magyar fátumot, amely szerint mindig mások szabadítottak fel bennünket, de ezúttal mi szabadítottuk fel saját magunkat. Hogy pontosan mi alól, azt nem tudom, talán a demokráciára gondolhatott Kövér.

“Mi, magyarok mindig rendes feltámadásra várunk”, ez pedig csak akkor van, ha saját erőnkből tudjuk elhárítani a fenyegető veszélyt, vagy saját erőnkből tudunk változtatni a sorsunkon – jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken az Országházban rendezett Petneházy történelmi konferencián.

Kövér László arról beszélt, hogy a magyar történelmi emlékezetben három megszállás – az oszmán hódoltság, a náci, majd az azt követő szovjet megszállás – emléke hagyott mély nyomot, és mindhárom tragikus, végzetes következményekkel járt a magyar életre. A házelnök “egyfajta évszázadokon átívelő magyar fátumnak” nevezte, hogy e megszállások alól “nem önerőnkből szabadultunk fel, hanem mások ereje szabadított fel bennünket”, majd úgy folytatta: “a magyar választópolgárok megbízásából és támogatásával 2010-ben közösen megkíséreltük megtörni a magyar fátumot, lehetővé tenni a rendes magyar feltámadást”. “Örömmel jelentem, hogy a kísérlet sikerülni látszik” – jelentette ki. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!