Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz elmegy a falig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,249,571 forint, még hiányzik 1,750,429 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Eléggé összecsaptak a hullámok Orbán feje felett, hiszen itt van neki a Fudan ügye, a Diákváros helyzete, a 3500 milliárd forint EU-s pénzről való lemondás és a Várnegyed önkormányzati lakásainak kérdése. Ezek mindegyikét kiemelte legutóbbi posztjában Karácsony Gergely főpolgármester, aki szerint az embereknek kezd elegük lenni. Ő maga azt állította, hogy akár Brüsszelig is elmegy, hogy megakadályozza az uniós támogatások elherdálását. Az biztos, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül a Fidesz, amely a választások előtt egy évvel nem biztos, hogy egy jó dolog. Van már így is elég baja az embereknek, nem kellene ezt még tetézni is.

Nem adjuk a Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem, és Brüsszelig megyünk, hogy megakadályozzuk az európai uniós támogatás elherdálását, hogy a kormány magáénak kezelje azt a pénzt, ami a magyarokat illeti meg – írta Karácsony Gergely főpolgármester szerdán a Facebook-oldalán.

A főpolgármester közölte azt is, minden jogállami eszközzel megakadályozzák, hogy miközben százezrek nyögik a lakhatásuk költségeit, a Fidesz “újraélessze a lakásmaffiát”. Karácsony Gergely a bejegyzését azzal kezdte: “Jegyezzük meg ezt a napot. A napot, amikor a Fidesz 15 ezer magyar diák megfizethető lakhatásának helyszínét átadja a kínai állampárt egyetemének, amikor a vári lakásokban lakó miniszterek és bértollnokok érdekében bedöntik a teljes magyar önkormányzati bérlakásszektort, amikor a kormány lemond az ország talpra állítását segítő 3500 milliárd forint uniós segítségről, vagyis minden egyes magyar zsebéből kivesz 350 ezer forintot.” “És jegyezzük meg a napot, amikor a sarkunkra állunk, és ezt nem engedjük” – tette hozzá.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!