November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A CÖF ismét a magyarok nevében beszél

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A mindig független CÖF levelet küldött Karácsony Gergely főpolgármesternek, amiben arra kérik – meglepő módon nem utasítják -, hogy támogassa a Dél-budai Centrum kórház felépítését. A honlapjukon már 11 500 aláírás gyűlt össze, ezért mindenképpen a nép nevében tudnak nyilatkozni.

Hogy kell-e szuperkórház, vagy sem, az vélhetően nem kérdés senki számára, az már inkább, hogy ezt egy olyan területre kellene-e felépíteni, amelyet tömegközlekedéssel megközelíteni sem lehet majd? Arról már nem is beszélve, hogy a telek megvásárlásával NER közeli alakok járnának jól, ami egyben azt is jelenti, hogy ismét az adófizetőket érné kár. Hogy ezt nem tartja elfogadhatónak a főpolgármester? Érthetetlen!

Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) – Nyílt levél: Karácsony Gergely főpolgármester úr és Dr. László Imre XI. kerületi polgármester úr részére. Tisztelt Főpolgármester úr! Tisztelt Polgármester úr! A Dél-budai Centrum kórház felépítésének elutasítása miatt az ország polgárainak felháborodása fokozódik. Sajnálatunkra úgy tűnik, hogy Önök fontosabbnak tartják a pártérdekű erőfitogtatást, mint a beteg emberek sorsát.

Ismét emlékeztetni szeretnénk arra, hogy a kormány olyan pénzügyi keretet biztosított a Centrum kórházak építéséhez, amelynek országos hatása pozitív változást hozhat a magyar emberek betegellátása területén. Önök így milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg.
Annak idején a balliberális kormányzat csak a vizit díj bevezetéséig és a betegágyak mellé kihelyezendő trezorokig jutott. Ezt szégyellni most sem késő!

Az orvostársadalom hű a hippokratészi esküjéhez, neves professzorok és szakértők állnak értetlenül a “kórházstop” előtt. Az emberek döbbenten fogadják a közjó elvetését, és közben a kormány felé megnyilvánuló pénzügyi zsarolási kísérleteket. A CÖF-CÖKA a “Centrum” kórház támogatására szolgáló digitális aláírási ívén eddig már több mint 11.500 érvényes aláírást regisztrált.
Talán nem késő a “kórházstopot” visszavonni és az embereknek ezzel békés karácsonyt kívánni.

CÖF-CÖKA vezetősége

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!