Július 12,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


54 milliárd forint költözésre? Mi az nekünk…

Orbán Viktor múltidézés jelleggel beköltözött a Várba, aminek nyilván szimbolikus jelentése is volt amellett, hogy embertelen pénzösszegbe került. Mint arról a DK beszámolt, nem csak ez volt drága, de a Pénzügyminisztérium Várba költöztetése is, amely jelen állás szerint 54,5 milliárd forinton áll. A költözés azonban még nem teljes, ezért bőven elképzelhető, hogy még pár milliárd forint közpénz el fog tűnni a közeljövőben. Az eredetileg tervezett költségvetés egyébként ennek a fele sem lett volna.

Budapest, 2020. június 4., csütörtök (OS) – Több mint 50 milliárd forintot szán a kormány a Pénzügyminisztérium Várba költöztetésére, miközben a gazdasági válságban vergődő családok semmit sem kapnak!

Ismét drágult a Pénzügyminisztérium indokolatlan Várba költöztetése, most  54,5 milliárd forinton áll a mutató. Ugyanakkor a beruházásnak még messze nincs vége, így jó eséllyel tovább emelkedik a végösszeg, ami már most a duplája az eltervezettnek.

A Demokratikus Koalíció szerint a felháborító, hogy miközben a válságban családok ezrei mennek tönkre, és nulla forint segítséget kapnak a kormánytól, a Pénzügyminisztérium költöztetésére több, mint 50 milliárdot költenek el. Mi, európai magyarok tiltakozunk az értelmetlen pénzszórás, a mániákus Várba költöztetés ellen, aminek pusztán annyi a lényege, hogy a giccsimádó, múltba forduló Fidesz hatalmát fitogtatva sajátíthassa ki a budai Várat. Egy valódi kormány az emberek sorsával, a gazdaság mentésével foglalkozik a válság idején, a Fidesz ezzel szemben operett-kormányként már csak a díszletekre koncentrál.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

Kiadó: Demokratikus Koalíció (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.