Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kovács Zoltán spontán szemöldökrándulása

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Annyi nemzeti konzultációs ív érkezett be, hogy a Fidesz szóvivője, Kovács Zoltán spontán szemöldökrándulást kapott. Kovács, a nemzeti szalaggal gondosan, kettesével összekötözött nemzeti konzultációs íveket tartalmazó dobozok előtt pózolva mondta el, hogy ismét világsiker született, ugyanis nem kevesebb mint 2 356 811 űrlapot küldtek vissza, a Soros-tervet elutasító magyarok.

MTI Fotó: Bruzák Noémi

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a „Soros-tervet”, a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul – jelentette ki a kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a bedobozolt kérdőívek előtt.

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint 2 356 811 űrlapot küldtek vissza: postai úton 2 178 320, interneten 178 491 érkezett.Mind a hét kérdés esetében 2,3 millió felett volt a „Soros-tervet” elutasító válaszok száma.
A kormányszóvivő a beérkezett ívek száma alapján minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjának nevezte a „Soros-tervről” szólót. Hangsúlyozta, hogy a feldolgozást a január 31-ei határidő előtt befejezték, és adatvédelmi szempontból megfelelően tárolták a válaszokat.

 

Már csak az lenne a kérdésem, hogy az „adatvédelmi szempontból megfelelő tárolást”  a piros szigszalaggal, vagy a nemzeti trikolórral átkötés jelenti?

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.