Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


1848 és Soros György

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ünnepi hangulat Dr. Latorcai Csabát, az EMMI közigazgatási államtitkárát is áthatotta, méghozzá nem is akárhogyan. Mezőberényben mondott el egy, a tervek szerint az 1848-as forradalomra emlékező beszédet, azonban kicsit túltolta a biciklit és kampánybeszéd lett belőle. A felső vezetés persze biztosan nem fogja megdorgálni miatta, előfordul az ilyen. Az, hogy valakinek a 48-as forradalomról pont a brüsszeli bürökraták és Soros György jut eszébe, nem meglepő, végülis borzasztó sok a hasonlóság közöttük. Nem mellesleg az államtitkár szerint a közelgő EP szavazás hasonló a 48-as forradalomhoz, ugyanis mindkét esetben a szabadságunkról és jövőnkről döntünk. Így kell közpénzből kampányolni, szép teljesítmény.

Budapest, 2019. március 15., péntek (OS) – Egy nemzetet nem lehet félreállítani, megbélyegezni, ha erős identitással rendelkezik és tisztában van múltjával, egyszersmind van világos jövőképe. Fontos és szükséges – különösen napjainkban – tudatosítanunk azt, hogy nemzeti identitásunk mérföldkövei 1848, 1956 és 1989 eseményei. A közös bennük az, hogy alakítói soha nem adták fel a reményt, hogy egyszer valóban szabadságban és függetlenségben élhetünk – mondta ünnepi beszédében Dr. Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára a Békés megyei Mezőberényben az 1848/49. évi forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

…Forradalmaink és azok hősei, valamint 1989 eseményei arra figyelmeztetnek bennünket, hogy szabadságunk és függetlenségünk olyan kincs, amely nehezen megszerezhető és könnyen elveszíthető. Mi magyarok minden másnál fontosabbnak tartjuk nehezen visszaszerzett nemzeti függetlenségünket és szabadságunkat, amelyből nem engedünk semmilyen zsarolásnak.

…Jöjjön az brüsszeli bürokraták, vagy a világot a nyitott társadalom internacionalizmusának téveszméjével fertőző dollármilliárdos irányából – hívta fel a figyelmet Dr. Latorcai Csaba.
Az államtitkár ünnepi beszédében hozzátette: a saját sorsunk a saját kezünkben van. Ha kitartunk, továbbra is mi szabhatunk irányt jövőnknek.  Ezért sem közömbös Magyarország jövője szempontjából, hogy milyen eredménnyel zárulnak az idei Európai Parlamenti választások.
A választások tétje az, hogy Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké maradjon. Számunkra erőt ad ebben a küzdelemben az 1848-as forradalmat diadalra vivő és a szabadságharcot hősies helytállással és áldozatvállalással megvívó honfitársaink megalkuvást nem ismerő hazaszeretete. – zárta beszédét az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára.

Budapest, 2019.03.15. 
Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!