Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Borzasztóan mélyen vagyunk a NER által ásott sötét veremben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy gondolom, hogy amit az elmúlt szűk két hét alatt ezek leműveltek a pápalátogatástól kezdve a CPAC nevű szélsőjobbos dzsembori megrendezéséig, azt nehéz lesz egy ideig megemésztenie annak, aki figyelemmel követi az ország mentális elborulásának elmúlt 13 évét. Ha a hülyeségnek, a gátlástalan elvetemültségnek lenne mértékegysége, akkor azt mindenképpen Orbán Viktorról lehetne elnevezni, és vele lehetne a legprecízebben kifejezni. Pontosabban a rajongói szintet, hiszen minél jobban, minél elvakultabban imádod ezt a földi halandóból mára már kvázi szenté avanzsált homárzaboló szektavezért, annál hülyébb vagy. Valamilyen szinten rendhagyó ez a cikk, éppen az Atlanti-óceán felett repülök, amikor ezt írom. Tízezer méterre a felhők felett. Ahova Zorán egy országot képzelt, ahol elvileg lennie kell valaminek, ami a Földön nincs. Sajnos nincs itt semmi, csak a repülők vannak. Mint ahogy hiú ábránd azt képzelni, hogy van élet a halál után, bár sokak számára ez egy elfogadható alternatíva arra a bizonyosságra, hogy egyszer valamennyien elhagyjuk földi porhüvelyünket. Ennél én egy kicsit realistább vagyok, és elfogadom azt a biológiai tényt, hogy aki vagy ami egyszer megszületik, az egyszer meg is fog halni. Ez van. És ezzel a számomra ténynek tűnő megállapítással együtt azon dolgozom, és próbálok úgy élni, hogy ameddig a földi életem tart, az minél tartalmasabban teljen. És nem csak nekem, hanem például azoknak is, akik szemellenzős módon elhiszik azt a mesét, amit a rezsim vetít nekik, amely rezsim naponta facsarja ki őket.

Mert boldogok a lelki szegények – szól az örökérvényű evidencia, amihez igazodnak, amit kiszolgálnak ezek, amikor a nyáj gondolatait befolyásolják, manipulálják, és elhitetik velük, rajongó nyájtagokkal, hogy minden pont úgy jó, ahogy van. Pedig tényleg csak egy kicsit kellene gondolkodni, figyelni, informálódni, és máris más lenne a kis Jézus fekvése. De az valamiért nagyon nem megy. Mondjuk az a generáció, amelyik még az internet elterjedése előtt is az ufómagazinra  fizetett elő, vagy a Story magazinból kapta az aktuális híreket, azon nem kell csodálkozni. Hogy simán befogadóak a chemtrail csíkkal repülőt toló és az oltással chipeket a szervezetbe juttató dajkamesékkel szemben. Mert úgy veszem észre, ahogy a pestis is simán átszivárgott Európába annak idején, úgy a Trump-féle QAnon-faszság is letarolta a NER rajongótáborát, és persze mindenek előtt a vezérkart. Mindig az a legnagyobb dilemmám, hogy ezek tudatosan használják ezeket a hülyítési potenciállal bíró aberrációkat, vagy miközben használják, ők maguk is elhiszik ezeket. Tudom, hogy egyik lehetőség rosszabb, mint a másik, de akkor is. Amikor felnőtt emberek zagyválnak háttérhatalmakról, csecsemővért fogyasztó, az örök élet reményében föld alatti laboratóriumokban kísérletező sötét, láthatatlan erőkről, akkor ott óriási a baj.

Szerintem ez a vallás update-elt változata. Bár tény, hogy még mindig működik sokaknál, de azért már sok ponton elavult, kellett rajta frissíteni egy kicsit. A gonosz Brüsszel, a mindenre elszánt 93 éves Soros és annak összes NGO-ja. A woke, meg az LMBTQ és persze a gender. Amelyekről ha 10 random módon kiválasztott Orbán-hívőt megkérdezne valaki, kilenc és félnek lövése nem lenne arról, hogy mik ezek, mit jelentenek, és miért harcol ellenük az, aki egyébként állandóan békét akar. Aki az El a kezekkel a gyerekeinktől! csatakiáltással keménykedett a köztől ellopott és saját beteg ideológiáinak terjesztésre használt rádióban, miközben a felfegyverzett pribékjei a parancsára felépített kordon lebontásban résztvevő diákokat fújta arcon könnygáz spray-vel.

Ezek azok, igen. Ezek azok a rendőrök, akik cinkos módon végrehajtják azt a parancsot, amit valamelyik nagyon elszánt és következetes nagykutya kiad nekik. Volt ilyen nevű nyilasunk a történelem során, és büszke volt a nevére, ami egyébként a védjegyévé is vált. Itt tartunk, a kurva életbe. És se ez, se más olyan gusztustalan húzása nincs a kolostorlakó közpénz tolvajnak, ami kiverné a biztosítékot azoknak, akik most is rendületlenül kussolnak és megalkusznak. Akik tehetnének, de nem tesznek semmit, vagy elfordított fejjel legyintenek. Mert már olyan mélyen vagyunk a NER által ásott sötét veremben, hogy a vakond is világítana, ha véletlenül ott bukkanna fel, ahol mi most éppen tartózkodunk. Borzasztó és elszomorító. Azt érzem, hogy egyre kevesebben emelik fel a hangjukat, egyre kevesebben tesznek valamit, holott tehetnének. Anyák napján anyukák mentek fel a nagyságos úr rezidenciájához, és követelték azt, amire ezek csak simán ráhányják, hogy FAKE NEWS. Közben olvasom valamelyik közpénzből fizetett senkitől, hogy ezt is a Soros találta ki, ezt is a Soros pénzeli, mert így gyártanak majd rólunk lejárató cikkeket a nyugati sajtóban. Hogy tudniillik itt anyákat inzultál a karhatalom, és ez mekkora disznóság.

Igen, ez az a horizont, ahol a NER és annak Megafon nevű Fideszjugendje naponta azon munkálkodik, hogy visszafordíthatatlanná mérgezze a közéletet és az agyakat, lelkeket. És igen, végtelenül befogadó az inkubátorban tenyésztett kísérleti alany, az árja magyar horogkeresztény egyed, mert magyarázatot kap arra, hogy kit és miért kell aktuálisan utálnia egy virtuális vagy valóságos fórumon. Mindig vissza kell igazolni, és mindig el kell magyarázni neki, hogy mi miért történik, és akkor rendben van. Ezért kell terjeszteni a raklapnyi konteót és összeesküvés-elméletet, mert akkor megnyugtató a tett. Az a tett, amiről szerintem vagy semmi fogalma nincs, hogy mennyit árt vele azoknak, akiket éppen köpköd, vagy ha van, akkor ne kelljen emiatt esetleg szégyenkeznie. Büdös buzi, gyapotszedő nigger, Sors-bérenc, istentelen lipsi és napestig lehetne sorolni a jelzőket, amiket lassan direktben az ország miniszterelnökétől hallhat a nagyérdemű. A vegytiszta náci uszítás, a fasiszta államberendezkedés és Goebbels-i propaganda. Ez az. Csak még nincsenek halottak. Az a bizonyos víz, amiben hosszú évek óta melegszik a béka, most már tényleg forráspont közeli hőmérséklethez érkezett. De nem, nem azoknak jött el az ideje, akik azt remélik, hogy végre el lehet kergetni ezeket a fenébe, nem. Most hágott csak igazán tetőfokára a gyűlölködés, a rasszizmus, a vérgőzös nacionalizmus. Lassan kifogynak majd a szavakból, és a felhergelt tömegek tetteket akarnak majd. Aztán vért. Mert ahogy a történelem már bebizonyította: ez a dolgok szükségszerű menete. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.