Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Le lehetne szállni már ennek a népnek a nyaki ütőeréről, és vállalni a felelősséget

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép napot mindenkinek, lófaszt az egészbe! Bálint kollegám minap reggeli cikke után az ember ne álmodjon szép napokról és szép jövőről, ebben a NER által gúzsba kötött országban meg pláne ne. Mert ha ez a szájbatekert, leuralt társadalom mondjuk Fekete-Afrika valami eldugott szegletében lenne, ahol a Boko Haram nevű terrorszervezet öli halomra az embereket, gyilkolássza le a védtelen lakosságot, köztük gyerekeket és nőket, még akkor is kibaszná a biztosítékot egy olyan hír, ami – úgy veszem észre – nálunk nem is annyira hír. És most nagyon nem leszek megengedő, felháborító stílusban fogok írni, úgyhogy aki erre érzékeny, kérem, lapozzon tovább. Most kiteszem a 18-as karikát, mert ez így korrekt. Bár maga a cselekmény egészen abszurd és felfoghatatlan, ám a gyerekeinket tűzzel-vassal védő Kánaánban ez még mindig nem minősül annak. Nevezetesen az, hogy egy halott, illetve egy eszméletlen, zúzódásokkal borított testű gyereket találtak egy autó csomagtartójában. Mert csak.

Egy tagbaszakadt paraszt besétált a helyi rendőrségre, ahol közölte, hogy egy halott és egy félholtra éheztetett gyermek fekszik a szemmel láthatóan drága autó csomagterében. Ez nem hír. Ez után nyomoz a mi szupertitkos rendőrségünk. Az, amelyik a Schadl-ügyben nem bírta észrevenni a Tóni-Barbi szálat, és valamiért Jóminiszterasszony sem került a kihallgatószobába. Mert csak. Az a vérgeci banda, amelyikről Bálint igen alaposan és érthetően elmagyarázta, hogy miért az, védi a védhetetlent, és LMBTQ ide, buzilobbi oda, mégis ilyen bűncselekmény bír megtörténni ebben a trágyadombszagú országban. Ahol a riport alapján egy nevelőszülőknél élő testvérpár egyik tagja meghal. Mert nem kaptak enni, vagy mert halálra verték őket. Ilyen a szájbabaszott gyerekvédelmi törvény a Varga-félék vezette maffiaállamban. Hogy rohadjanak meg egytől egyig. Bálinttal ellentétben én igenis azt mondom, az ilyennek a kurva anyját. Az ilyen szemeteknek a kurva anyját! És pont. Ahol a melegektől és nem a közveszélyes kreténektől védik a kicsiket, ahol rabszolgaként élnek gyerekek, oda nem ér el Varga korrupt keze. És lehet engem kővel dobálni, meg engem is napi szinten elküldeni az anyámba, ebből nem engedek. Nyugodtan lehet köpködni, de akkor is ezt fogom tenni. Hogy mit? Ugatok, mint egy megkötött kutya, és próbálok eljutni a tudatig. Addig a tudatig, amelyik át lett programozva gyűlöletre és felsőbbrendűségre. Bálint is és mindenki csak azt teszi, ami ebben a kanálisszagú, szinten aluli posványban minimálisan elvárható egy jobb érzésű embertől. Ha ez az ára, akkor legyen. A kurva anyámat. És? Ettől jobb lesz bárkinek? Ettől feltámad majd a halott kisfiú a csomagtartóban? Ettől lesz jobb a világ?

Nem, barátaim, ez jelen esetben nálam nem több, mint terminus technicus. Amit akkor használok, amikor nincs tovább. Amikor már remény sincs arra, hogy valaki vagy valami jobb legyen. Nem szoktam senkinek az anyját szidni, de fentebb muszáj volt. Egyébként is tudnám, mert lenne rá okom, de valószínűleg ez semmit nem old meg. Semmit. Mint ahogy a besúgóhálózattá züllesztett népen, a jobbágyok hadán sem segít, amelyik vélhetően azt reméli, ha felnyom valakit azért, mert más, mint a többi, akkor neki jobb lesz. Ugyanez volt a holokauszt idején is. Apropó, tegnap volt a magyar holokauszt áldozatainak emléknapja, mit kell ilyenkor mondani? Azt a rengeteg embert sem fogja senki visszahozni, feltámasztani vagy a fájdalmaiktól megszabadítani, akiket a nácik gyilkoltak halomra. Akik ugyanolyan szervilis barmoknak köszönhették sok esetben a halálukat, mint akikre most is tárt karokkal vár a Varga-féle igazságügyi minisztérium.

Miközben egy másik fronton már ott tartunk, hogy az inflációt is úgy akarja kardélre hányni a gazdasági ismeretekből csillagos egyes kormány és benne a Varga Judit nevű, hogy razziázik és büntetget a hatósági árak be nem tartása miatt. De van ennél szebb is. Nehogy már a kereskedő nyerészkedjen és drágán adja az áruját ilyen ínséges időkben! Lesz árfigyelő, és lehet szépen mindenkinek majd annyiért adni mindent, amennyiért Viktorkának megfelel. Mert a nagy streetfighter nem tudta kiütni Mr. Piacot, ezért majd megint más faszával fogják verni a csalánt. Az ember esze megáll attól, ami itt megy. Egy kifosztott ország, amelyiknek kilóg a segge a gatyából, amelynek vezérkara továbbra is úgy urizál és tivornyázik, mintha mi lennénk a világ leggazdagabb országa, most elkezdi üldözni a kereskedőket. Hogy hohó,  nehogy már keresni is akarjál! Arra itt vagyunk mi! Te add annyiért, hogy ki tudd fizetni az egekben lévő rezsidet, az alkalmazottaidat, a járulékaidat, a világbajnok ÁFA-dat, és utána kussolj! Nem azért vagy vállalkozó, hogy megélj belőle, arra ott vagyunk mi! Pofád befogod, mert fel leszel jelentve, halálba leszel büntetve és el leszel zavarva, bazdmg! Ez ma Magyarországon a gazdasági stratégia. Hát mi ez, ha nem egy kurva nagy Kommunista Internacionálé? Itt van, tessék: 

Ők azért dolgoznak, hogy megvédjék a fogyasztókat a trükköző vállalkozóktól. Mi van? A vállalkozó az, aki keresni akar, hiszen azért vállalkozó. Tőle kell megvédeni Pista bácsit és Mari nénit? Juditka! Ti ne azért dolgozzatok, hogy az egyik magyart megvédjétek a másiktól, ti azért dolgozzatok, hogy ne legyenek halott gyerekek a csomagtartókban, bazdmg. A másik: egyáltalán mi köze az igazságügyi minisztériumnak a gazdasághoz, pláne az infláció letöréséhez? Mi a bánatos fasz köze van? Itt látszik a mérhetetlen dilettantizmus, a hozzá nem értés, a fasiszta szemlélet, ami mind az Orbán-kormány sajátja. Amikor belekormányozták ezt az országot ebbe a feudális, hűbéri és jobbágyrendszerbe, akkor tetszettek volna gondolni mindennek a hátulütőjére. Az ellopott pénzek, a megvett szavazatok, a nulla gazdasági teljesítmény, a hozzá nem értés és a hülyékkel kitömött hivatalok vezettek idáig. Nem a háború és nem is a dollárbaloldalnak csúfolt ellenzék. A szétinflált forint, a Matolcsy-klán gazdagodása, a felelősség állandó másra hárítása, az Orbán-féle illiberális és unortodox faszakodás, az.

Le lehetne szállni már ennek a népnek a nyaki ütőeréről, és el lehetne kezdeni vállalni a felelősséget, dolgozni, és azt csinálni, amiért a temérdek fizetést kapja a sok léhűtő a minisztériumokban. Attól nem lesz egyszámjegyű az infláció, hogy Orbán ünnepi sonkazabálását nézi a fél ország, vagy hogy Németh Szilárd borzasztó receptjeit követi. Attól lenne, ha kiegyeznének az Európai Unióval, ahonnan Orbán miatt nem jön egy árva vas sem, amit meg tőlünk bevasalnak adó formájában, azt a saját maffiaállamuk működtetésére és urizálásra költik. Okádék egy fos kormány. Ha ez így marad – márpedig így fog maradni -, akkor az az Isten irgalmazzon Orbánnak, akit az uszító beszédei végén állandóan emleget. Remélem, ha létezik, nem fog kegyelmezni egyiknek sem. Azt hiszem, az alábbi jelenet tökéletesen bemutatja a jelenlegi állapotokat, kár ide minden további szó:

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.