Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


A NER ánuszpolitikája

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbánban hívő kicsiny nemzetünknek minden oka megvan arra, hogy szépnek és reménytelinek lássa a jövőt. Elmagyaráztatott neki, hogy nyalhatja tovább bátran a gusztustalan Nyugat által meghurcolt, a deep state által megfeszítetett, ámde a NER-istenség által újra meg újra feltámadott és csodált orosz diktátor valagát.

Csehország kicsit megkésett, de még sokáig aktuális kárörvendése által kísérve Oroszország közölte ezen a héten, hogy nem vagyunk baráti ország a számukra. Mert utóirat helyett: az árulást igen, az árulót annyira azért nem becsülik. Moszkvában sem. És a Brüsszel ellen folytatott, véget érni nem akaró háború hősei nem öltötték nyelvüket, nem ontották nyálukat felháborodásukban. Sőt, propagandakommandósaik és elitalakulataik, akik minden külső és belső Soros-ügynökökkel, valamint egyéb válogatott ellenséggel pillanatok alatt leszámolnak, akik imádott vezéristenük minden rezdülését, minden kinyilatkoztatását megszeppenve és teljes odaadással képviselik, nem rontottak neki Moszkvának, hogy ezt mégis hogy képzelik.

Az ezeréves csoda országa, a reálpolitikai pragmatizmus gyöngyszeme, a gazdasági fellendülés fellegvára, az egy főre jutó ezer kátyú és GDP-növekedés mindent felülmúló bohózatországa – pontosabban annak Moszkva-barátságért felelős minisztere – újra kiállt, és egyedüliként hangosan röhögött egy temetésen. Igen, a sír körül állva röhögött, és valószínűleg ez is fideszes hagyomány lesz majd, ha azt akarják. Mert megtehetik. Diplomáciánk ökle, Szijjártó Péter, aki bebizonyította, hogy az ember agy gátlások és erkölcs nélkül is rendkívül sikeres és gazdag életet élhet, rögtön reagált erre. Mert Péter gyors és ügyes, a hozzá hasonló lényeket pont ezért tartja a NER és a gazdi. Péter felsorolta, micsoda gazdasági pezsgés és pörgés jellemzi a magyar-orosz kapcsolatokat, meg hogy a barátságtalan ország státuszban semmi újdonság nincsen, és különben is kit érdekel ez, hiszen az energetikai együttműködésünk zavartalanul és korrektül zajlik, a hosszú távú orosz gázszállítási szerződés megbízható, a Gazprom is megbízható partner, az orosz gáz biztosítja hazánk ellátásbiztonságát hosszú távon. Arról egy büdös szót nem szólt, hogy egyébként az orosz gáz drágább Magyarországnak, mint a nem orosz, és ezt is Magyarország szerzi be a legdrágábban az európai uniós tagországok közül.

Szóval nem vagyunk már baráti ország Vlagyimir számára, ami engem személy szerint boldoggá tesz. Amiben semmi különös nincs, az viszont zavarbaejtő, hogy a mély és tartalmas Orbán-propagandát több mint egy évtizede jó étvággyal fogyasztó, naranccsal oltott tömegek számára sem jelent semmi rosszat ez a barátságtalanság. Valószínűleg meggyőződésük, hogy őket, igazi NER-magyarokat Putyin elvtárs változatlanul szereti. Őket, a nyáladzó, ámde nem harapó, csak ugató igazi NER-magyarokat. Kormányostul, udvari értelmiségestül, újságíróstul, papostul, mindenestül.

Véleményem szerint ugyanakkor ez a nem baráti státusz sem jelent semmi jót a Putyint elég széles körben istenítő Magyarország népe számára, annak ellenére sem, hogy Krisztus halálának és feltámadásának ünnepe előtt (húsvét) a legkeresztényibb, legnemzetibb ország talán leghűségesebb Orbán-szolgája világossá tette azt, amit még Tamás sem hitt el a Megváltónak. Hogy Putyint változatlanul szeretjük. Ezen semmit nem változtat ez a barátságtalan besorolás. Mert minden, amit a Putyin-félék birodalma jelent, minden, amit ennek az őrültek által kormányzott országnak okozott, az jó nekünk. Nincs okunk megsértődni, hát hiszen imádjuk Vlagyimirt. A NER-Bibliát prédikáló papok remélhetőleg minden keresztény templomban elmondják a nyájnak (bármennyire is sértő ez a bárányokra nézve), hogy barátságtalanság ide vagy oda, ez nem jelenti azt, hogy ne szeretne minket, mimagyarokat a Putyin. Minket egyedül változatlanul imád, csak a buzitranszneműgenderhorda Nyugat, az EU és a NATO miatt kellett ez a kis színjáték. Mert ugye mimagyarok tudjuk, és nem feledhetjük: Viktor az Isten, Vlagyimir a Megváltó, és a megváltó hátsójának fényesre nyalása kötelező. Fontos, hogy tudjuk, hol a helyünk, nehogy ánusztévesztők legyünk, vagy valami véletlen folytán egyszer az életben három percre ürülékmentes legyen a szánk.

Karakó Tamás

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.