Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Na végre! Már Novák Katalinnak is feltűnt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt kívánok mindenkinek! Már a hét közepén járunk, Orbán Viktor majd mindjárt megszünteti az inflációt. Amint sikerül neki kiharcolni a békét, egyből a következő lépés az infláció eltörlése lesz, már csak addig kell kitartani és elviselni az áremelkedéseket. Már nagyon gyúr a vezér a békecsinálásra, el is gurult Székesfehérvárra puskaport szagolni, amit szerinte a béke érdekében szárazon kell tartani. Csak tudnám, hogy miért kellett milliárdokat költeni a modern hadászati eszközökre, ha a vezér még az elöltöltős puskánál tart. Úgy tűnik, neki a fejlesztésekből annyi jutott el az agyáig, hogy a katonai repülőgépekben bőrfotel és egyéb luxus van, és ingyen viszi az embert innen oda, onnan ide.

A veszélyek korában Magyarország megvédése a kormány legfontosabb célja, ezért a honvédség és a hadiipar fejlesztése a szankciók okozta európai gazdasági válság ellenére sem lassulhat. (Facebook/Orbán Viktor)

Jaja, a veszélyek korában. A covid vírus is hogy megijedt a fegyveres járőröktől! Amúgy tényleg fontosak ezek a fejlesztések, iszonyatosan sok pénzről van ám szó. Ha már horkolásgátlókat nem lehet most venni, sem vakcinát, sem mobilkórházat hirtelen összerakni, legalább a hadiipar éljen és virágozzék. Mert a békéhez erő kell, mondta a pocakos tábornokokat mindenek felett nem kedvelő kisember, amúgy pedig meg lehet védeni például a családokat, merthogy támadás alatt állnak. Ezt a kisember által kiválasztott és felkent köztársasági elnök mondta a szájával.

Felszólalás az ENSZ Nők Helyzetét Vizsgáló Bizottságának ülésén, ahol a családról és a békéről beszéltem.
Sokszor az az érzésünk, hogy azok akarják nevelni a gyerekeinket, akik nem vállalkoztak saját gyermek nevelésére. A gyermekeinket, a kultúránkat és a hagyományunkat, a szabadságunkat meg fogjuk védeni.
A háború legelsőként a családokat érinti, ezért is mondtam el: békét akarunk! Mi keresztények, mi magyarok, mi anyák nem táplálni akarjuk ezt a háborút, hanem be akarjuk fejezni. (Facebook/Novák Katalin)

Na végre! Már Novák Katalinnak is feltűnt, hogy a katolikus papok egyfeszt bele akarnak pofázni a gyereknevelésbe? Már engem is végtelenül bosszantott a dolog, hiszen ők arra tettek esküt, hogy nem lesz gyerekük, honnan tudhatnának bármit családi életről, gyereknevelésről? Ha meg nem tudnak róla semmit, ne dumáljanak bele. És még az is rendkívül jó lenne, ha mondjuk a kormány se akarná helyettünk nevelni a gyerekeinket, mert semmi közük nincs hozzá. Ahhoz sem, hogy hány évesen mennek oviba és ahhoz sem, hogy vallásosak vagy sem, ha nem, miért nem, ha igen, akkor melyik vallást követik. Én nagyon szurkolok Novák Katalinnak, hogy sikeres legyen az ő harca azokkal szemben, akik a gyerekeit akarnák nevelni, miközben saját gyereket nem vállaltak. Csak majd a pápával nem árt egyeztetni előtte, nehogy harag legyen. Elég nekünk az ukránokkal küzdeni, a Vatikánnal már tényleg nem kellene.

Biztosan lemaradtam valahol a kanyarban, de valaki tudja, mi az új információ abban, hogy a pedagógusok akkor kapnak normálisabb fizetést, ha érkezik Brüsszelből a suska. Mármint eddig is ez volt, a PDSZ ezt mostanra dolgozta fel? Vagy én értek rosszul valamit? És ez így rendben is van? Mert nekem speciel nem fáj, de a pedagógusoknak sem? És a többi követeléssel mi a helyzet? Ami nem béremelés, hanem az oktatás reformja? Az már nincsen porondon? Mert ebben az esetben győzött a rezsim. Megint. Ezen nem sokat fog változtatni egy tavaszi szünetben megtartott dacos engedetlenségi akció sem, még élőlánccal és közös dalolászással kombinálva is kétséges a végeredmény.

Varga Judit válik. Ez az, ami egészen biztosan nem tartozna senkire az érintetteken kívül, ha nem sütne még ebből az emberi, és sajnos nagyon gyakori keserves helyzetből is a feneketlen, mindent átható pofátlanság, ami egy politikus esetében közügy. Akkor is, ha ennek ők nem örülnek. Varga Judit nyilatkozatot adott ki – én ugyan sehol nem találtam ezt a nyilatkozatot, kizárólag csak a sajtóban -, melyben megerősíti a válás tényét, és arra kéri a sajtót, legyenek tekintettel fiainkra, képmásukat ne hozzák nyilvánosságra, valamint tartózkodjanak pletykák, találgatások közlésétől. Na, ez a képmutatás magasiskolája. Amikor két évvel ezelőtt kiderült, hogy alighanem vége a csodás házasságnak – csak tippelek persze, de szerintem a főni nem engedélyezte akkor a válást, mert nem tett volna jót a választás előtt – Varga Judit a tulajdon lábán keresztülesve bizonygatta családi életük felhőtlen boldogságát. Ehhez nem csak a férjét, hanem a gyerekeit is szemrebbenés nélkül felhasználta. Kampányeszköz lett a három gyerek, ott feszítettek anyu megosztott posztjaiban, ott szőkéllettek minden áldott nap a közéletben. Varga Judit volt az, aki nem volt tekintettel a gyerekeire, aki közszereplőt csinált belőlük, aki gátlástalanul osztotta a képmásukat úton, útfélen. Legutoljára január elején vigyorgott a család a kamerába, egy erdélyi kirándulás alkalmával. Előtte templomban voltak közösen, amit szintén nem a bulvársajtó fotózott le orvul, a rekettyésben bujkálva, hanem személyesen az ő szerető édesanyjuknak a fotósa örökített meg, és a személyzet posztolt ki. Van karácsonyi családi fotó bejglivel és mikulásvirággal (bensőséges ünnep lehetett az is a sajtósokkal), és akkor csak karácsonyig mentem vissza, messzebbre nem is szándékozom. Ha a karrier ára a három gyerek magánélethez való joga volt, és ezt az árat Varga Judit és férje hajlandó volt megfizetni (bár szerintem nem volt hozzá joguk), akkor most nem kell előadni a gondos, aggódó édesanyát. Mert nem csak hiteltelen, de gyomorforgató is.
Kipöfögtem magam, kellemes, de legalább elfogadható napot kívánok mindenkinek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.