Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Feszülten figyelhetjük azt a szellemi kőfejtést, amit a bátorok és a gyáva baloldal véghezvisz a pénzünkért

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt, vidám, gondtalan, pihentető szombatot kívánok mindenkinek! Biztos vagyok abban, hogy nyomban szebben indul a hétvége annak tudatában, hogy Novák Katalin instant-alezredes férjura nem veszi fel a neki havonta járó zsoldot – ha otthon vakarássza a lába szárát, akkor ebben a rangban 200 ezer forint jár neki azért, hogy hadra lehessen fogni vész esetén -, hanem felajánlotta jótékony célra. Meghatóan szép gesztus. Így csak a kiképzését, és az arról szóló kampányfilmet fizethettük mi, meg esetleg akkor lennénk bajban, ha valóban szükség lenne a hadseregre, és kiderülne, hogy Vereshez hasonlóan jól képzett szakikból áll. Mert az nagyon nagyszerű, hogy hihetetlen összegeket költünk modern harcászati eszközökre, de ha nincsen olyan szakember, aki ezeket működtetni is tudná, éppen annyit érnek, mint Szijjártó horkolásgátlói. Nem többet. De nem baj, a magyar találékony fajta. Ha lelőni nem is tudjuk az ellenséges drónokat, tankokat, még mindig megdobálhatjuk őket méregdrága rakétákkal, esetleg alezredesekkel.

Most kellett megtudnom – mégpedig Orbán Viktortól -, hogy a Földön kívül is van élet! Mármint szerintem is kell lennie, annyira nem lehet öntelt az emberiség, hogy azt gondolja, más bolygón ilyesmi elő sem fordulhat, de nem tudtam, hogy erre már bizonyíték is van. A cikk szerint a csúti nem árulta el, honnan szerezte az információt, de aki elég éberen figyel, és ebben az országban él, az magától is tudja a megfejtést. Én úgy képzelem, hogy Orbán ott gurult a folyosón, hóna alatt egy fél disznóval és koviubival éppen ozsonnázni indult, amikor a kanyarban frontálisan ütközött Kövér Lászlóval. Ameddig a testőrök felsegítették a közjogi méltóságokat és a fél disznót, a házmester elmesélte rajongása tárgyának, hogy éppen egy földönkívüli elől menekül, mert az el akarja venni a kereszténységét, a magyarságát, a kulturális és egyéb gyökereit, meg akarja szállni a tudatát és át akarja operálni, hogy ezentúl kislányként kelljen élnie. Na, innen tudja biztosan Orbán, hogy van élet a Földön kívül. Már csak azt kellene megértenie, hogy országon belül is van, mégpedig egyre szarabb élet.

Talán az én romló közérzetemet óhajtja javítani valaki – csak tippelni tudnék, kicsoda – egy vadiúj televíziós csatorna indításával. A Parlament TV néven rajtoló kanális a hírek szerint ismeretterjesztő lesz, és még kulturális is. Emellett – bár szerintem inkább ezen kívül – követni lehet majd a parlamenti üléseket, amikor ilyenek nincsenek, akkor lesznek helyette katolikus misék. Ezer szerencse, hogy ez a két program nem egyszerre fut, mert beleőrülnék, ha választanom kellene. De tényleg. Emlékeim szerint régen volt közvetítés a parlamenti ülésekről, aztán ezt valamelyik kormány (csakafidesz) megszüntette. Most megint lesz, feszülten figyelhetjük azt a szellemi kőfejtést, amit a bátorok és a gyáva baloldal véghezvisz a pénzünkért. Aztán a pénzünkből kiglancolt és működtetett egyházi izét is leshetjük. Ingyen! Így már teljesen érthető, miért pusztítja a magmáig hőn szeretett kormányunk (Orbán Viktor) az oktatást és az egészségügyet. Majd okosodnak a kis lurkók a miniszterek és képviselők bölcs szavaitól, hiszen melyik nemzet választana képviselőnek olyan embert, amelyik butább nála? Hétvégén a szülők és a nagyszülők elmerülhetnek a misenézésben, imákban. Azt már eddig is tudtuk, hogy a Tízparancsolat betartásával a legtöbb betegség eleve megelőzhető, most majd az is be fog bizonyosodni, hogy aki mégis kórságot kapott, az a misenézés hatására rögvest gyógyulásnak indul. Jobb lesz, mint az új ügyeleti rendszer.

Ha létezik olyan családi torzsalkodás, ami közügynek minősül, az egészen biztosan Mészáros Lőrinc, az ő lánygyermeke, és a lánygyermek férjének családi lírája egészen biztosan az. A Győzike-család mindennapjai ehhez képest a fasorban sincsenek, a dolog anyagi vonzatáról már nem is beszélve. Miután az én pénzemmel szórakozik a pereputty, felhatalmazva érzem magam, hogy találgassak. Vajon min veszhettek össze? Színdarab? Az egyiknek tetszett egy operaelőadás, a másiknak nem? Filozófiai vitájuk volt? Nem tudtam megegyezni, hogy lazacos homár, vagy csülkös pacal legyen ebédre? Megőrülök, ha nem derül ki hamarosan.

Végül – nem, mintha több ökörséget nem tudnék összekotorni a magyar politikai-közéleti (sajnos nem)zárt osztályról, de tiszteletben tartom az olvasóink gutaütésmentes hétvégéhez való jogát – jöjjön egy kis őhazájuk. Dúró Dóra biztosan nem ér rá darálni, esetleg a Horthy szobrot polírozza, most két párt- és elvtársa állt ki a mikrofon elé okosakat mondani. Jelenleg azt találták ki, hogy lazítani kell a fegyverviselés szabályain, mert a bátor, okos és köztudottan mesterlövész magyar embereknek jogukban áll – egyeseknek ül, esetenként fekszik – megvédeni magukat a bűnözőktől. Az valóban igen szép lenne, ha már nem csak a fészbukon ráznák egymásra az öklüket a derék polgárok, hanem a tettek mezejére lépnének, és aktívan lövögetnének mindenkire, aki szerintük bűnöző. Márpedig ugye itt csak úgy hemzsegnek a hazaárulók, ideiglenesen itt állomásozó idegen ügynökök és egyéb gonosztevők, ideje lesz kiadni rájuk a kilövési engedélyt. Szerintem néhány hónap alatt eléggé szellősen elférnénk az országban, talán még a reggeli munkás-iskolás-piacos járatokon is lenne ülőhely. Ezzel a szép gondolattal elengedem a heti őrületet, úgyis hamarosan lesz újabb. Kellemes ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek! Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.