Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Előbb a saját portátokon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Legyen. Mély levegő. Kezdjük akkor újra az elejéről. Vagy ne is, csak néhány, a magát békepártinak aposztrofáló, feddhetetlen társaság  tagjainak eddig betöltött közéleti szerepléseivel kapcsolatos tényállással.

  1. Gődény György nevű bűnöző. És most nem arra gondolok, hogy a Covid-járvány alatt hogyan osztotta az észt, és hogyan gazdagodott meg a táplálékkiegészítő szereivel, de azt is ide lehet sorolni (ezért a műsoráért 2 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott), hanem a 2017-ben alapított Közös Nevező 2018-nevű kamupártra, amellyel indult a választáson és 160 millió forintot lopott el az adófizetőktől, miután a kampányra kapott pénzt a mai napig nem fizette vissza az államkincstárba, és valószínűleg nem is fogja. 
  2. Pityinger László nevű rapper. aki 2013-ban még egy hungarocellből faragott Orbán-fejet rugdosott egy rendezvényen, harsányan szidta a Fideszt és annak vezetőjét. Mára jobb belátásra tért, Orbánt isteníti és magasztalja.
  3. Jeszenszky Zsolt DJ. A beszántott, Youtube-ra költözött Pesti Tv hivatásos uszítója, a Politikai hobbista című, liberálisokat lejárató műsor vezetője. Megrögzött orbánista, nem oly rég azzal verekedte be magát az érdeklődés középpontjába, hogy Baranyi Krisztina polgármestert alázta minősíthetetlen módon a pajtásaival valamelyik műsorában.
  4. Ábrahám Róbert az említett orgánum másik propagandistája, aki nemrég többé és kevésbé lejárt szavatosságú celebekkel összehozott egy kontextus nélküli békéért kiáltó giccses videóklipet, és aki ugyanezen béke nevében pár napja a Kossuth térre szintén békepárti megmozdulást szervezett a fentiek társaságában. 

Nos, kérem tisztelettel, ez az illusztris társaság adta elő a nagyérdeműnek a minap, hogy BÉKE kell! Legyen végre béke. Valamiért az egész orbáni kórus egy emberként lett békepárti és háborúellenes aktivista. Csak az olajág hiányzik a szájukból. Tehát miután romlott, szarházi politikusok kitűzték a zászlajukra, hogy fiatalokat ölnek meg önös érdekek miatt, ezek megmagyarázzák, hogy már kár vissza menni az időben, hogy ki kezdte, már kit érdekel, hogy ki ütött és ki ütött vissza, mert mindig úgy kezdődik, hogy valaki visszaüt. Ja, Gődény, így szokott kezdődni. És aki általában elsőnek üt, annak jó eséllyel az a célja, hogy a másikat legyőzze. Na most. Van, aki nem üt vissza, vagy azért, mert nem akar, vagy azért, mert nem tud, vagy azért, mert akkorát kapott, hogy padlót fogott. Többnyire ilyenkor nem szoktak megállni az ilyen vérmérsékletű emberek, és tovább verik a gyengébbet. Ha már a hasonlatnál tartunk: Oroszország ütött először, és nem egy éve, hanem 2014-ben, amikor elfoglalta a Krímet, ami ukrán terület volt. Egy éve még egyet akart ütni, de az ukránok nemhogy padlót fogtak volna, hanem elhajoltak az ütés elől, és visszaütöttek. Így kezdődött, és a mai napig tart a harc. Nem olyan bonyolult ez, basszátok meg. 

Ez a négy csávó is biztonságpolitikai szakértővé és katonai stratégává avanzsált a gazda szolgálatában. Elmentek ti a békét vizionáló, sunyi, megélhetési gyáva picsába. Amikor egy ország, amelyik nem tagja a NATO-nak, amelyik évek óta puskaporos hordón ülve éli napjait, attól tartva, hogy vajon mikor eszkalálódik a 2014-óta tartó helyzet, amit egy volt KGB-s elmebeteg megtámadott mindenféle hamis, aljas és hazug indokokra hivatkozva, akkor nem tudom, mit kellett volna csinálniuk, mint hogy védekeznek és segítséget kérnek olyan országoktól, amelyeket közvetve is védenek azzal, hogy ellenállnak a moszkvai inváziónak. Nem akarom ezredszer is leírni, hogy jelenleg miért tart ott a helyzet, ahol tart. És akkor egy ilyen helyzetben jön Pityinger és álmoralizálva, relativizálva az agresszor és az áldozat közötti ordító különbséget, felteszi a kérdést, hogy a másik által elkövetett erőszak megmagyarázza az általam elkövetett erőszakot? És megtapsolják az álszent orosz narratívát és dezinformációt toló putyinista slepptagot, aki a haverjaival ide rugdossa le a témával kapcsolatos közvélekedést.

Hogy végül is az ukránok inkább tegyék fel a kezüket, és adják át az orosz agresszor által követelt területeket. Hogy gyáva szarként adják meg magukat. De ezt nem azért mondják, nem azért. Mert ha valaki, akkor a magyarok, mi magyarok tudjuk milyen az, ha területeket vesznek el valakitől, mert Trianonnál tőlünk is vettek el. Ja, mi egy (béke)diktátum miatt veszítettünk területeket. Bizony. Mert a vesztes náci Németország csatlósaként, aki akkor még az USA-nak is hadat üzent (aktualizálva: mocskos Biden, mocskos CIA takarodjon ki Európából) vesztesként álltunk a világ szégyenpadján. Emlékszünk? Mi nem átadtuk az elcsatolt területeket, hanem elvették tőlünk, mert az akkori politikai elitünk ugyanúgy a rossz oldalon állt, mint a mostani. Minket megvertek és megbüntettek a világ nagyjai. De úgy látom, ez nem hat meg senkit, mert az ilyenek mint ez a négy önjelölt messiás a nemzeti gőgtől ma sem akarják látni a lényeget.

A nagy békevágytól eltorzult arcú igehirdetésen sikerült lesátánistázni, a pokolba kívánni az amerikai adminisztrációt, bohócnak és a saját fiataljait halálba küldő pulóveres sintérnek kikiáltani Zelenszkijt, aki Amerikában és Brüsszelben ácsoltatott színpadon tapsoltatja magát, miközben az ukrán fiatalokat halomra gyilkolják a fronton. Az ilyen érzéketlen, lelki sérültek miatt tart ott az ország nemzetközi megítélése, ahol tart. Az ilyenek rángatták a vállukat, amikor magyar zsidókat deportáltak marhavagonokban és vittek egyenesen a halálba, pedig tehettek is volna valamit ellen. De nem. Mert a fentihez hasonló erkölcsi hulladékok ilyenkor elfordítják a fejüket, vagy az áldozatot kezdik el hibáztatni.

Most kezdem felfogni, hogy mennyire kiábrándító szolgalelkekből áll ez a nép. Ilyen Gődény-félékből, akik úgy adják elő magukat, mintha Zelenszkij bárkit is kényszerítene arra, hogy a frontra menjen meghalni, ameddig ő a pulóverében osztja az észt valahol. Nem. Ez a fajta viselkedés inkább a homárzabáló sajátja, aki az elsők között lenne, aki elhagyná ezt az országot, ha netán megtámadnák. Nem. Azok az ukrán srácok önként mennek a frontra és védik azt, ami a sajátjuk, és amiért már több százezren a vérüket adták. Van tartásuk, van gerincük és egy közös céljuk, ami ennek a foglyul ejtett országnak sosem lesz. Ők nem Zelenszkijért harcolnak, hanem saját magukért, az országukért, a jövőjükért. Egy olyan világért, amelyben nem kell rettegni egy elmebeteg diktátortól, hogy mikor rohanja le őket még egyszer. Ez az, amit a Gődény-féle erkölcsileg selejtes, önző tolvajok nem igazán érthetnek. Egyébként Zelenszkij nem azért van katonai ruhában, mert ez a divat, hanem ezzel is erőt ad a katonáinak, akiket lelkesít és támogat. Nem mellesleg Bidennel a légvédelmi szirénák között is kimerészkedett  placcra, nem úgy, mint a Moszkva-kollaboráns magyar miniszterelnök, akik utcai harcosnak hazudja magát, de aki Novák asszonyságot küldte Kijevbe maga helyett, mert az is egy jellemtelen, megalkuvó gyenge ember.

Nos, egy olyan kamugép, egy összeesküvés-, konteó-hívő, aki nem akarja elismerni az oroszok civilek ellen elkövetett gaztetteit, gyilkosságait, azt én nem tudom, minek lehet nevezni. Szégyen, hogy ilyen emberek ekkora hangerővel tolják ezt a mérgező propagandát, ráadásul úgy, hogy békéért kiáltanak. Pont azok, akik a saját hazájukban folyamatosan háborúznak mindenki ellen. Kezdjem el sorolni, hogy kikkel áll az orbáni Magyarország jelenleg harcban? Elsősorban a saját polgáraival, a saját szövetségeseivel, a szomszédainkkal, az USA-val, Brüsszellel és a sor végeláthatatlan. Ezek akarnak békét egy másik ország területén zajló véres háborúban, amikor itthon folyamatosan hergelnek, karaktergyilkolnak és ellehetetlenítenek mindenkit, aki nem azt fújja, amit a nagy tudású Orbán kinyilatkoztat? Előbb a saját portátokon, Jeszenszky, Dopeman, Gődény, Ábrahám.  Szégyellem, hogy ilyen emberekkel kell egy országban élnem. Ezekkel a buta, szervilis és jellemtelen alakokkal, akik álmoralizálnak és relativizálnak egy olyan kérdést, ami minden jóérzésű ember számára egyértelmű, őket kivéve. Ez a négy figura lenne az első, akik elhagyná az országot, ha azt netán támadás érné. Ezek ugyanazok. Köpni tudnék. Meg okádni.

A címlapkép a Telex riportjából való (Forrás: Youtube)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.