Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


nEvolúció

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy neves brit tudóscsoport szenzációs felfedezéssel tornázta fel magát a Nobel-díj várományosai közé. Az eredetileg az ember eredetét és korai fejlődését tanulmányozó kutatók a Scientific Journal-ban közzétett tanulmányukban nem kevesebbet állítanak, mint azt, hogy bizonyítékokat találtak arra vonatkozóan: az emberi evolúció nem állt meg a Homo sapiens (értelmes, gondolkodó, bölcs ember) megjelenését követően, hanem igenis, napjainkban is tovább zajlik!

Az állatok országába, a főemlősök rendjébe, azon belül a hominidák (emberfélék) családjába tartozó emberiség megállíthatatlanul diverzifikálódik – ezt igyekeztek kész érvekkel alátámasztani „A fajok neredete” című publikációban. Mr. (vagy Mrs.) Charles Malwin, a vezető kutató a sajtótájékoztatójukon is rámutatott: élő európai embereken végzett genetikai kutatásaik cáfolhatatlanul alátámasztják: a neander-völgyi és a gyeniszovai ember (denisovan) után az emberiség egyik elfajzott ágát találták meg egy – a szakadék szélén pávatáncoló – kis országban. Neve is van már az új Homo (al)fajnak: Homo Sápiens Hungaricus Morbidus.

Ők azok a sápadtarcúak, akik – a köz bizalmából döntnöki pozícióba jutva – mindenről leszedik a sápot. Lehúzzák az EU-t, a vállalkozásokat, a bankkártyákat. Egyet nem húznak le soha: a rolót.

Egy alternatív valóságban élnek, és másokat is igyekeznek abba belerángatni. Falkákba rendeződnek, mindent és mindenkit felfalnak, ami és aki az útjukba kerül. Feltétlen szolgalelkűség, a Falkafőnök farkincájának mindenben való követése a jellemző léha létezésmódjukra. Az apa férfi, miközben a Vezérimádatuk nőttön nő. A sápkóros népcsoport ugyanis a kiszámíthatatlan szabad élet helyett a kiszámítható diktatúrát választja, újra és újra.

A kórmeghatározó módszerek kimutatták: a párválasztásban a korkülönbség egyre kevésbé számít, de a kórkülönbség ugyanakkor egyre meghatározóbb. Szóba sem állnak azokkal az egyedekkel, akik nem az ő nótájukat vonyítják. Mondhatni, szívből gyűlölik őket. A szexuális devianciák elterjedőfélben vannak ebben a populációban. A természetes vagy ember keltette migráció kerítés mögé szorításával a genetikai változatossága szűkülő spirálba került. Beltenyészet kialakulása fenyeget az élőhelyükön.

Fiziológiailag tekintve, a gerincük eltűnőben. Agyuk térfogata fokozatos csökkenést mutat, szemben az eredeti tendenciával, amelynek az emberiség a kiválását és az eddigi fejlődését köszönheti. A szürkeállományuk a szürke 50 árnyalatát mutatja. Kedvenc állatuk a szürkemarha, preferált betegségük a szürkehályog, amelyet juszt sem kezelnek műtéttel. Élettani fejlődésük határozott elcsökevényesedést sejtet, ami talán a túlzott pacalevésre vezethető vissza. Másokétól különböző DNS-ük, genomjuknak kutatása további széleskörű vizsgálatokat feltételez.

Erőteljes, mindenkin átgázoló önérdek-érvényesítés jellemzi ezt a fura népséget. A barlangi korban még általános szolidaritás teljességgel hiányzik belőlük. Nem érdekli őket ha mindenki más éhen hal vagy megfagy, csak nekik legyen jó. Meg vannak győződve arról, hogy ők mindenben mások felett állnak, merthogy ők nem csak választottak, hanem kiválasztottak is egyben. Tévedhetetlenségük mítosza a pénznyelő automaták alacsony intelligenciaszintjével párosul. Totális gátlástalanságukat rasszizmussal fűszerezett focifüggőség, álkeresztény mézesmáz, kényszeres mismásolás és hazudozás kíséri. Csak falak és szakadékok építéséhez értenek, de ahhoz nagyon!

„A tudományág korszaknyitás előtt áll: már nem csak azt kutatjuk paleoantropológiailag és archeogenetikailag, honnan származunk és hogyan éltek elődeink egykoron, hanem azt is, hova, merre tartunk” – mondotta a kutató (férfi vagy nő). „- Az új fejlődmények tükrében minden okunk megvan az aggodalomra!”.

Sajtóhírek szerint a hírre felbolydult a törzsfejlődés alacsonyabb szintjére sorolt élővilág. Olyan rendszertani családtagjaink, mint a csimpánzok, a bonobók, a gorillák és az orángutánok rövid, de heves sápítozás után nyíltan bejelentették családelhagyásukat!

A fenti írásocska Facebookon történt nyilvánosságra hozatala után üzenetet kaptam a 2016-ban szimplán csak nyomtalanul eltűnt MSZP-s képviselőtől, Sápi Attilától. A magam részéről elhatárolódom minden Homo Sápienstől!” – írta. Nem csak a gyomrom forog tőlük, de én magam is forgok jeltelen síromban, ahova elástam magam önkezűleg.”

Hírt kaptam arról is, hogy az egyik Árpád-kori település, a Hajdú-Bihar vármegyei Sáp elöljárósága lovas futárral küldött pecsétes levelet Londonba E helyről óva intjük Amerikát címmel. Ám a lovas futár lova eltévedt, mint az egyszeri vonat a magyar vasúthálózaton. Vagy csak elfáradt  a hosszú úton, esetleg nem tudott úszni és a La Manche csatornába veszett küldöncöstül.

Netán ma is ott hanyatlanak valahol a hanyatló Nyugaton.

Pandula Dezső

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.