Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


A nagy büdös semmin, a homályos ígéreteken, sikerpropagandán és ársapkás csirkefarháton kívül nem maradt más, ami eladható lenne

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rá vannak cuppanva a nertársak a dollárbaloldalra, mégpedig erősen, makacsul, mindenre elszántan. Jól is teszik egyébként, göngyölítsék csak fel a szálakat, amennyiben vannak szálak. Meg akkor is, ha nincsenek, vagy vannak ugyan, de rohadtul nem oda vezetnek, ahová az állampárt propagandagépezete mutogat nagy erőkkel. A dollárbaloldalnak természetesen van dollármédiája, mert miért éppen az ne lenne? Dollárpapa, dollármédia, dollárestimese, dollármindenféle. Mindez egyetlen célt szolgál: Orbán Viktort akarják megbuktatni, tönkretenni, leradírozni a föld színéről. Dollárradírpók (hiányzik Csukás István. Is).

„A magyar baloldalt csak azért hozták létre, hogy leváltsa Orbán Viktort” – jelentette ki a minap Andrej Babis cseh államfőjelölt, volt miniszterelnök kabinetfőnöke. Az nemcsak Csehországból, de még a Holdról is jól látszik, hogy a magyarországi baloldal létezésének egyetlen értelme, alfája és ómegája a magyar kormányfő leváltásának szándéka. A kérdés csak az, hogy kik irányítják ezt az akaratot, kik finanszírozzák, mi a valódi céljuk. (Magyar Nemzet)

Nahát, tényleg! A baloldalt direkt Orbán Viktor megbuktatására hozták létre a külföldi állampolgárságú, más országban élő, más nyelven beszélő gyíkemberek. És – mert agyafúrtak, mint hét ördög – cselből, valamint ármányból még azelőtt hozták létre, mielőtt a nagyvezér egyáltalán gondolkodni kezdett volna azon, hogy mégsem lesz ő kommunista, mert az már nem térül meg, szóval tiszta erőből liberális lesz mindig is és örökké, de legalábbis addig, ameddig mást nem gondol hasznosnak hatalmi szempontból. Ezt már látják a Holdról is a csehek, de főként Andrej Babis kabinetfőnöke – Babis már nem miniszterelnök, mert leszavazták a csehek, de még nem államfő, tehát konkrétan nincsen pozícióban. Azt nem tudom, ilyen formán kabinetfőnöke van-e neki, vagy csak a volt cseh miniszterelnök volt kabinetfőnökéről beszélgetünk, akinek a nevét sem tartotta érdemesnek megemlíteni a cikk szerzője -, aki mindenképpen jelentős tényező, már ami a magyar belpolitikát illeti. Inkább ugassanak bele a csehek, mint az amerikai békaemberek, hát nem? Debizony -, hogy mindenki a magyar kormány ellen ármánykodik, és az nem is a Holdról, hanem a Marsról, a Szaturnuszról és a Szíriuszról is jól látszik, ahogy az is, hogy Orbán Viktor maga a magyar kormány.

Hogy mi a céljuk, az régóta egyértelmű: Orbán Viktor útban van, amíg ő a miniszterelnök és a Fidesz–KDNP a kormánypárt, addig a balliberális, globalista, „felébredt” szándékoknak és terveknek (illegális bevándorlás, genderkérdés, miegyebek) mindig lesz egy kerékkötője Európában. 

Szóval Orbán Viktor egy olyan fecskemadara Európának, aki egyben kerékkötő is. Világos. Van szövőcinege és van kerékkötőviktor. Az senkit ne zavarjon meg egy pillanatra sem, hogy az illegális bevándorlást minden ország törvényei tiltják, a menekültek nem azonosak az illegális bevándorlókkal. Arra pedig senki nem kérte fel, és nem is hatalmazta fel Orbán Viktort, hogy genderkérdésben ráerőltesse a saját bigott agybaját másokra. Ez tökéletesen önkéntes, és mivel a magyar miniszterek elnökéről van szó, önkényes is. Mint bármi, amit tesz. Ha őfényessége fecske, akkor olyan fecske, amelyik nem tavaszt hoz, hanem összeszar mindent, ami csak a közelébe kerül, és nem lehet elzavarni, hiába szeretnék elűzni a ház lakói, de legalább lop is, összehurcolja a fészkébe a háziak holmiját, a nagyi jegygyűrűjétől a pénztárcán át a gyereknek uzsonnára csomagolt szendvicsig mindent. Kerékkötő-fecskeszarka.

De hiába a csend, a sunnyogás, a vizsgálat folyik, s egyszer majd mindenkinek, aki ebben a kampányban részt vett, aki ebből a pénzből bármilyen módon részesült, számot kell adni arról a bíróság vagy a választópolgárok előtt, miért kapta a harminc ezüstöt.

Nagyon helyes! Már erősen várom azt az időszakot – és ennek hamarosan el kell érkeznie, ha már a fecskeszarka itt kereng -, amikor Rogán propagandaközpontját, a mindenféle néven nevezett századvégemvanokat, az ezeregy alapítványt, tőkealapkezelőt, civil összefosást, trombitásfilipet és mindenki mást is elszámoltatnak a magyar adófizetők milliárdjaival. Amit arra költöttek, hogy hatalomban tartsák Orbán Viktort, és nem ám 3 milliárdról beszélünk, hanem ennek minimum a többszázszorosáról, és nem a svájci emberek mikroadományaiból csorgott össze, hanem a keservesen, napról napra vegetáló kéménylakók adójából csente el a szarkafecske.

Az aláírók köre, hátországuk nagyjából ugyanaz, amelyik gátlástalanul és cinikusan, felhasználva a hatalom- és pénzéhes itteni baloldalt, meg akarta buktatni a magyar kormányt. Nekik üzenjük – mert az itteni cinkosaik ezt nem is értik –: a haza nem eladó. A magyar emberek maguk szeretnek a sorsukról dönteni. Magyarország a magyaroké.

A hatalom- és pénzéhes jelzőkről nem kimondottan a baloldal jut eszembe. Nem is igazán van nálunk jelenleg baloldal, már ami a szó klasszikus értelmében baloldal lenne (nyugi, a jobboldallal ugyanez a helyzet), az a néhány korrupt maradvány, aki el sem tudja másképpen képzelni az életét, minthogy mindenre rátelepszik, amiből lopni lehet, nem a baloldalisága miatt csinálja ezt, hanem a romlottsága miatt. A szar minden oldalon csak szar, és büdös. A haza valóban nem eladó, mert már nem nagyon maradt semmi, amit el lehetne adni. Mindent összehordott a fészkébe a kerékkötő-szarkafecske. A nagy büdös semmin, a homályos ígéreteken, sikerpropagandán és ársapkás csirkefarháton kívül nem maradt más, ami eladható lenne, ez meg nem kell senkinek. Ha a magyar emberek valóban szeretnének maguk dönteni a sorsukról, akkor már réges-régen elzavarták volna a cakkos, borvirágos francba Orbán Viktort is, a cselédeit, talpnyalóit és tettestársait is. Ha a magyar emberek szeretnének maguk dönteni a sorsukról, akkor ezt már eddig is megtehették volna. Nem tették, ami azt jelenti, hogy bizony a bennszülöttek egy szabad szemmel is látható része igencsak kedveli a cselédlétet, nem óhajtanak ebből kimozdulni mindaddig, ameddig a fecskeszarka ki nem húzza a seggük alól az utolsó széket is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.