Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A gazda, az intéző és a markotányos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Rendszerhasználat

Mikes Mirtill: R-mail Rodostóba

Ne tessék jönni, mert többszörösen nyelvi nehézségei akadnának kendnek. Az alaphelyzetet (az igazi székely nyelv – mint kendé – nem nyal semmiféle hatalomnak) ugye említeni is felesleges. A gond ott van, hogy ha meggondolatlanul mégis ide bóklászna kend és magyarul beszólna a szögesdróton túlról és a bőrszíne miatt nem látszana migránsnak, hát biztos azt hinné a határvadász, hogy be van kend kapva. Vagy dilinyós egy cseppet, amiért ide bódul. 

Mert itt most nerül beszélnek. Mert az országunkat elfoglalta a NER és itt és most európajog-ellenes illegális rendszerhasználat esete forog fenn ezért nem kívánatos az európai ügy- ész-bejövetele, mert ész dolgában nem európaiak, hanem kipcsakok vagyunk, tehát nincs ügy. (Gondolom, ezen az infón majd elmélázik kend egy cseppet hívő keresztény európaiként.)

Bizony. A NER-ben a hivatalos nyelv a ner. Tudja, mint Tündérhonban a román. Csak ott ugye a magyarok lakta faluneveket magyarul is kiírják. A Fideszre szavazó románoknak meg ész nélkül tolja a zsét a NER uralkodóház ha ner voksot dúrnak. Kismagyarnak meg rovásírás ÁFÁ-val. Amit se az ide szorult székelyek, sem a magyarok nem tudnak olvasni, csak fizetni. 

Tudom, hogy kend arra lenne kíváncsi, hogy mire nem használja a földi hívságokkal gazdagon ékesített rokonság, a beltenyészet baráti köre és szaporulata a Nemzet Elnyomó Rendszert, de én ilyenre nem tudok példát mondani. Viszont újabb applikációkkal percenként frissítik. És viccelődnek. Egymással. Mondta a Tibi bácsi az eresz alatti röpgyűlésen, mivel pont a legrosszabbkor esik az eső. Az Unió meg a NER. És kiröhögik a magyar népet együtt. Évek óta. A maguk módján. Ahogy az udvari kultúrmogul előadta a kivénhedt „örömlány” hancúr partijait a fizetős brüsszeli „nerkövetekkel” már az maga móka és kacagás. Annak meg különleges bukéja van, hogy a NER-es csatornamászó elől férfi, hátul nő „gránitfaragójuk” után a mocskos szájú szippantós szaporítószerv, most meg a Bülbül szavú nyáladzó kolostorszolga erőlködik orgazmushoz juttatni a rutinos testi szabadfoglalkozású Európát.

A gazda, az intéző és a markotányos. Ezt a Karcsi bácsi állítja. Szerinte a multinacionális tőke a gazda, az Európai Unió az intéző, a NER meg a magyar népet kizsákmányoló nagytőke nemzetikereszténykarszalagos markotányosa. Azt mondja az Írás „a szeretetben nincs félelem” (1. Jn.4,18). Márpedig ezek a markotányosok fröcsögő gyűlölettel lapátolják be a megfélemlített, lebutított, beszari magyarokat a „tőke sárga száján” az alattvaló darálóba. 

Ez bizony nekem eléggé elvont szövegnek tűnik. A tatának viszont a magyar energiaellátó rendszer elvonása a lakossági tulajdonból nagyon is valóságos. Mondta is. A szocializmusban a villanykarónak/telefon és gázvezetéknek/vízvezetéknek/csatornának mi – a lakók – ástuk a gödröt/árkot az utcában. A tatának még azok a számlák is megvannak valahol, amit a mérőóráig a közös rendszer építési költségébe befizetett. És határozottan állítja, hogy az utcai vezetékek az utca lakóinak a tulajdonát képezik, vagyis a rendszerhasználati díjat nem fizetni, hanem kapni kellene a lakosságnak! Mire a Karcsi bá’ már nyomta is a replikát: „Az a szocializmusban volt, de most a cinizmus van, komám!”

És már idézi is a Köpönyegforgató Egyeduralkodót: „Nem veszünk el senkitől semmit, nem vagyunk kommunisták”, mire a Zsiga bá’ csípőből; „de az voltál, Gömböcke, és elvettél mindent, ami a miénk volt!” A magzatforgalmirendőr baromságától feministába hergelődött nagyi hirtelen lenullázza a férfias eszmecserét. „Szóra se érdemes; az egész rezsi mizéria porhintés! Hanem a hétköznap! Írd csak meg, Bogaram a sunyi hétköznapot!” 

Nos, itt egy falatnyi, hogy értse a megszállók által használt nyelvi finomságot. Ugye mimagyarok, nemzeti identitás, kereszténység védőbástyája, ect. Ez már megvan kendnek. Bevésve. Az is, hogy a magyar sport-, katona-, lovas, stb. nemzet és sportolóink szerte a világon öregbítik a keresztény magyarság jó hírét. Ez nerül annyit tesz, hogy a junior grand prix műkorcsolya versenyen a négyfős magyar csapat négy tagja orosz, akik orosz edzővel készülnek. Kapiskálja már a neres mimagyaros akcentusban megbúvó üzenet lényegét?

Azt meg már évekkel ezelőtt megírtam kendnek, hogy a balga nép már megint Esze Tamástól várta a sorsa jobbítását. Hiába. A gyors szellemi leépülésnek köszönhetően ma már annak is örülne, ha a Ludas Matyi legalább egyszer elnáspángolná a Dagadék diktátort. De a szegény gyerek állandóan ministrál, meg tizenmilliárdos bibliaórán van. Nincs ideje.

Van azért a brüsszelitákhoz való közeledést beharangozó hír is: csatlakozunk a hanyatló Nyugathoz, „télen nálunk is 18 fok lesz az állami intézményekben.” És a fentiekben gazda+intéző+markotányos összhangzattani okfejtés kivirulni látszik: november 19-ig a 13 éve szokásos módon megy a papír, jön érte a pénz nekik, növekszik a nyomor nekünk!

Végül biztatásul idézem az egyik kolostorbéli Lator helyszíni hadijelentését Magyarországról, amit tessék szíves lenni nerül olvasni: „az európai keresztény kultúra ostrom alatt áll”. Remélem felfogta, hogy még csak ostromol a farizeus NER. Nem elfoglalta. Ostromolja. 

Úgyhogy „Zengjük a dalt üde, mámoros ajakkal”: „Boldogasszony Anyánk, Régi nagy Patrónánk! Nagy ínségben lévén Így szólít meg hazánk: Magyarországról, édes hazánkról Ne felejtkezzél el szegény magyarokról”

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. szeptember 20.        

P.S: A nagyi kéri, tessék szíves lenni kiszámolni, hogy ha a sok telefonálás (nekünk ez is pénz ám) után véletlenül mégis kapnánk hatósági áras tűzifát (cukor sincs, mióta a pelenkaszóró közpénzes zarándoklat menedzser és divatdiktátor apukájától madárlátta tusványosi ársapkát kapott), akkor a kilométerenkénti szállítási költsége mennyit kóstálna a mai útdíj és üzemanyagár mellett. Mert hozzánk a legközelebbi elosztóhely is 50 km-nél messzebb van. Szeretné tudni, hogy mennyit spórolunk azzal, hogy – mint cukrot – tűzifát se tudunk venni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.