Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Meddig őrjöng Európa Észak-Koreája?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudom, meddig tarthat még ez a sámándobos, szélsőjobbos, hazafiasnak mondott nemzetikeresztény kurzusos, fasiszta hisztiőrület a kókler csodaszarvassal az élen. Sok víz lefolyt a szennycsatornává vált, örvénylő mocsokkal már rég tele levő bilin keresztül, amivé Magyarország önként változtatta magát. Úgy néz ki, a vég 2030. Amennyiben Kötcsén a vezér, a maffia vezére kinyilatkoztatta a rég várt, szent dátumot, miszerint ekkortól nincs értelme az EU-tagságnak. Lázálmaiban egy EU-tagság nélküli, majd NATO-tagság nélküli (?) ország szelíd víziója dereng, felnevelt Orbán-jugendekkel és nemzetinek mondott kontraszelektált senkikkel a kormány kerekénél.

Egykori hazám elpusztult, 2010-ben valamiért sokan egy tollvonással elintézték örökre a sorsát. Minden, amit a dolgozók, a vállalkozók kínkeservesen elértek, önárulásként odahajították a Fidesz-KDNP pártszövetség maffiabandájának. Azóta ezek rendre nyerik a választásokat, mert ez is igaz. Ezt akarja a nép. Fontos állomás volt 2006. A rendőrség, a tüntetések, a féligazságok, amelyek beépültek a köztudatba, majd jött a fülkeforradalom üzenete, és persze a 2015-ös migránstámadás, amivel Hunyadi János magasságába emelte magát Orbán Viktor. Valószínűleg érte fog szólni a fél hatos harangszó a grazi rehabilitációs központ milliomosoknak nyitva álló elmerohasztó osztályán.

Valószínűleg van, lennie kell bennük valamiféle mély, retkesen izzó gyűlölet minden iránt, ami a Nyugat. Mert ez a párt 2002 után – ahogy lényegében 1998-tól 2002-ig is igaz ez – semmit nem bírt tenni a demokrácia kiteljesítéséért, a jogállamiságért, meg az EU-csatlakozásért. Valójában az iskolapéldái egy antiszemita, sámándobos, álmagyar-giccsmagyar hazaárulásnak, ami egyetlen ember személyi kultuszára van felfűzve, amit szendén és bárgyún bámul a nép.

A nép ugyanis elhiszi a hazug mesét, hiszen papok, polgári körök, békemenetek és válogatott ideológiai neveldék, valamint influenszerek ordítják azt, Orbán saját álvilága kreálja az egyre bolondabb és szélsőségesebb propagandát. Ennek az egyik alapja most, hogy Európa muszlim többségű  lesz, és akkor a fideszkádéenpéskitudjakihazánknak ki kell lépni az Európai Unióból. Kétségem nem fér hozzá, hogy ezt akarják. Azok az aljas hazugok, akik Orbán fajkeveredéses beszédét elmaszatolták. Meg akik azt hazudták, hogy minden új törvényről egyeztetnek, ehelyett egy abortuszt szigorító kínzást minden társadalmi, parlamenti egyeztetés nélkül odabaszarintottak a pofánkba. Azt hazudták pénzért sóvárogva, hogy ilyen nem lesz. Meg hogy ők még a selmecbányai megfakult zárdaszüzek zarándokkielégítő egyesületét, meg a kilencedik római légiót, meg a a hazánkban élő Batu Kánt is megkérdezték és egyeztettek velük. Csak a parlamenttel, csak a valóban LÉTEZŐ érdekvédelmi és civil szervezetekkel nem sikerült. Mert gátlástalanul hazudnak, lopnak és az egykori román diktátor útján járnak.

Teljesen szétvert, bizonytalanságba taszított állami szolgáltatások a fizetésem közel 44%-ából elbaszva. A kristálycukor beszállítói nehézségek miatt előreláthatólag nincs, ez egy élelmiszerlánc polcain van kiírva. Csökkentik a távfűtéses házak hőmennyiségét, a megvédett rezsim több lesz, mint eddig. Soroljam? Minek? Aki olvassa és emberből van, az tudja, hogy ez így nem jó, hogy nem erről volt szó. Aki meg fideszes, az elhibázott szankciózik és hazudik. Önmagának is. És még mindig ők vannak többségben. Miközben ez a pártnak nevezett szellemi-lelki erőszakszervezet úgy működik, mint a feleségverő, kedves szadista, szociopata apa, aki felháborodik és őrjöngve veri a feleségét, mert valaki megtudta, hogy veri a feleségét.

Előttem van egy film, pár perc, nem egészen hat. Egy több évtizeddel ezelőtti kivégzés. Marcel Numa és Louis Drouin Jr. – és ezt leírom: bizony bő hárommillió ostoba, szavazati joggal rendelkező polgártársam azt se érdemli meg, hogy elolvashassa a nevüket – áll a kivégzőosztag előtt. Szép ruhában a feszes, pattogós katonák, Haiti katonái. Emberek, akik nézik a kivégzést. Pap, orvos, a protokoll, minden adott, minden úgy zajlik, ahogyan egy működő, létező ország kivégzési protokollja szerint kell. A kivégzés előtt a felállított faoszlophoz kötözött két bátor fiatalember szinte röhög. Egyikük arcáról valami fura lenézés olvasható le minden iránt, ami körülötte zajlik. Megölik őket, mert mertek tenni, és el akartak zavarni egy őrült, mocskos diktátort. Nem sikerült, a nép jelentős része szerette, éltette, és úgy hitte, a varázserővel bíró elnökük – egy ismert orvosból lett szociopata véglény — a gonosztól menti meg a hazájukat. A kivégzendők arcán lévő mosoly mintha szembeköpné mindazt a förtelmet, amit ez az egykor még reménnyel kecsegtető apró ország jelentett. A haitiak akkor nem érdemeltek jobbat, mint ezt, és a kivégzendő két fiatal volt inkább a szerencsés boldog. Igen, van aki már nem érdemli meg, hogy mások tegyenek érte. Úgy érzem, Orbánia ezt már elérte. Rég elérte.

Karakó Tamás

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.