Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nagy magyar összeesküvés-elmélet 

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A nem fajmagyarok (értsd: nem Fidesz-szavazók), azaz libsik, komcsik, zöldek, nem  heteroszexuálisok, magukat európai értékrendűnek vallók, stb, és különösen az őket képviselni  akaró mindenféle politikai szerveződések folyamatosan értetlenkednek azon, hogy a francba tartja  magát még mindig ilyen jól (min. 2/3-osan) az OV szekta, hiszen nyilvánvalóan lopnak, csalnak,  hazudnak. Persze vannak válaszaik: választási csalás, propaganda, médiafölény, levélszavazatok, stb, ami mind igaz, de a lényeget nem látják. Addig viszont nem fogják megérteni, mi történik  ebben az országban, vagyis mi az, amit a Fidesz gurui kitaláltak. Ez nem más, mint a nagy magyar összeesküvés-elmélet. Mindezt magam nem hallottam, de a különböző fideszes megnyilatkozásokból, és a szektának való kiszólásokból ki lehet következtetni. 

Ennek a lényege, nem meglepő módon az, hogy természetesen az igazi kiválasztott nép mi  vagyunk és különleges küldetésünk van. Mi általunk fog ismét győzedelmeskedni a kereszténység.  Maga Szűz Mária választott ki minket. Az összeesküvés-elméleteket a valóság sose zavarja meg,  vagyis senkit nem érdekel, hogy nem Mária, hanem az István nevezetű szent királyunk választotta  Őt, neki ajánlva az országot. (Amúgy a nagy államalapító, ez a szent életű, akit ugye épp most  ünnepelünk/ünnepeltünk, volt az első a magyarok történetében, aki idegen zsoldosokat hívott a saját  népe ellen, és aki elkergette az országból a saját rokonságát, legalábbis azokat akiket nem tudott  meggyilkoltatni.) 

Naszóval, mimagyarok mindig is a kereszténység bástyái voltunk, megvédtük Európát a tatároktól,  a törököktől, a szovjetektől, mostanában pedig a migránsoktól, és erősen próbáljuk védelmezni az  egész kereszténységet a libsiktől, a komcsiktól, a genderlobbitól, a zöldektől, a klímaváltozás  hívőktől, Brüsszeltől, Gyurcsánytól, Sorostól, Bidentől, a háttérhatalomtól, a globális cégektől, stb.  Ráadásul ez a harc lesz a végső. Itt már az apokalipszis zajlik, a jó és a rossz végső küzdelme.  Ennek a harcnak a vezetését vállalta OV., aminek a végén maga Jézus is újra eljön (második  eljövetel), természetesen magyar lesz, és ő fogja viselni a Szent Koronát, hiszen mint „köztudott” ennek a koronának ez végső rendeltetése. Ha valaki ezen meglepődik, az nyilván nem tudja, hogy Jézus eredetileg is magyar volt. OV pedig magára vállalta ezt az óriási terhet, pedig tudható volt,  hogy csak bántani fogják ezért. Nyilván megkapja majd a maga jutalmát, talán majd ott ülhet Jézus  jobbján a mennyei trónuson. 

Mindezeket titokban már megjósolták a titokban tevékenykedő titkos magyar sámánok, akik  rendszeresen találkoznak, természetesen titokban, valami titkos helyen, feltehetően a Pilisben, azaz  a világ szívcsakrájában. 

(A sámánokat nyilván nem zavarja, ha valaki keresztény, hiszen minden sámánista hiedelmet valló  nép, törzs, stb. alapvetően toleráns volt más vallásokkal szemben, a sámán hiedelemvilágba belefér  minden, még Jézus is, a kereszténység oldaláról ugyan összeegyeztethetetlen minden más hit, de  jelen esetben nyilván kivételt tehetünk.) 

Az összeesküvésnek van egy mélyebb vagy inkább extrémebb rétege is, amit aztán tényleg nem  tudom, hogy egyeztetnek össze a kereszténységgel, de mindenesetre az idők kezdetéig nyúlik  vissza, aminek lényege, hogy mi magyarok alapítottuk meg az első emberi civilizációt is. Vannak,  akik megállnak a suméroknál, de ez a vonal tovább is megy Atlantiszig, a Mú-szigetig és a  Szíriuszig. 

A lényeg, hogy ezért nem lehet megbontani a Fidesz-szektát, hiszen előre elmondták nekik, hogy mi  várható, vagyis hogy minden oldalról támadni fogják őket. A Gonosz mindenhol ott van, mindenféle hazugsággal próbálkoznak, és ha úgy is tűnik, hogy OV és a Fidesz mindent elcseszett és mindent ellopott, és még akkor is, ha kénytelenek csökkenteni a rezsicsökkentést, akkor is ki kell tartani, mert az egész világ sorsa ezen múlik. 

Beszélhet itt az ellenzék csalásról, hazudozásról, rossz politikai és gazdasági döntésekről, lopásról, korrupcióról, diktatúráról, a szekta tudja, hogy ez mind csak a Gonosz ármánykodása. Náluk ez már  rég nem a valóságról, gazdaságról, politikáról szól. Ráadásul a kereszténységnek van egy furcsa  aspektusa, amivel a hatalom vissza tud élni, mégpedig az, hogy a Sátánnal és a követőivel szemben bármi megengedett, szeretet vagy tízparancsolat ide vagy oda. 

Összegezve, OV és harcostársai nem az országot fosztják ki és nem ennek lakosait nyomorítják  meg, hanem a Sátán és szolgái ellen vívnak élet-halál harcot, ahol az üdvösségünk és a világ sorsa a  tét. 

CHF. Scarface

A fentihez hasonló olvasói írásokat, véleményeket, leveleket ahogy eddig is, a jövőben is örömmel közzéteszünk. Akár névvel, akár név nélkül, akár álnévvel, akár tükrözik szerkesztőségünk álláspontját, akár nem. Amennyiben megfelelnek a szerkesztési elveinknek, nem sértőek, nem személyeskedőek, nem kirekesztőek és potenciálisan alkalmasak a gondolatébresztésre, kulturált viták lefolytatására.  

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.