Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pedig Schmitt Pál igazán nem tette magasra a lécet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ország aktuális helyzete és állapota által semennyire nem indokolt kormányzati nagyzolás, rongyrázás és minden, normális helyeken a józan ész által diktált szempontba való beleszarás szimbólumának számító elnapolt tűzijátékon és a nemzet vezetőjének gyáva, ámde nagyon is érthető távolmaradásán túl talán csak a párthovatartozását és párthűségét megjelenítő fülbevalóiról elhíresült, nemzetegyesítőnek hazudott női princípium templomi szundikálása (szerintem is rohadt fárasztó lehet a megélhetési kényszerkereszténység) székesfehérvári ünnepi megnyilatkozása akadt a torkomon annyira, hogy muszáj a billentyűzetemre vennem. Ha már két nap és némi alvás után is felháborodik tőle a gyomrom.

Már csak azért is, mert augusztus 19-én, egy nappal a keresztény Magyarország minden méltóságot nélkülöző születésnapja előtt a NER egyik nagy becsben udvari propagandagittegylete parádés elemzést tett közzé (ITT írtunk erről az elgurult gyógyszereinket keresgélve) Novák Katalin kesztyűbáb és hűséges pártszolga államfői teljesítményének első száz napjáról. Amelyben nem csupán azt volt pofája leírni Mráz Ágoston Sámuel nevezetű ember Nézőpont Intézete, hogy Novák Katalin a közvetlen államfői karaktert Göncz Árpádtól vette át (!!!), mintha Novák Katalinnak akár egy párhuzamos valóságból szemlélve is valami köze lenne Göncz Árpádhoz, nemhogy egy lapon, pláne egy mondatban lehetne emlegetni a két nevet, hanem például ilyeneket is:

– „Az első száz napban nem élt sem alkotmányossági, sem pedig politikai vétóval, ennek ellenére nem adta jelét annak, hogy száz nappal korábban megfogalmazott autonóm államfői szerepfelfogásán változtatott volna”.

– „Összességében Novák eddigi szerepfelfogása nem ellensúlyi, hanem inkább egyensúlyi pozíciót jelent, az államfő döntését nem befolyásolta sem a kormány, sem a média, sem az ellenzéki pártok nyomásgyakorlása”.

Az, hogyne, autonóm államfői szerepfelfogás, egyensúlyi pozíció. Hogy azt mondja:

Magyarország és Európa sorsának egybeforrottságát hangsúlyozta a köztársasági elnök szombaton Székesfehérváron, a Szent István-napi állami ünnepen tartott beszédében. „Egybeforrt a sorsunk Európáéval, összeláncoltuk magunkat. (…) Szükségünk van az európai országok közösségére, és nekik is szükségük van ránk”. Ma, amikor a kontinens nagyhatalmak küzdőterévé válhat, „egymásnak kell vetnünk a vállunkat”, közös döntéseket kell hozni, olyan közös európai döntéseket, amelyek a közös jót szolgálják. „Együttműködésünk előfeltétele, hogy ne zsaroljanak bennünket, se a minket megillető pénzzel”, se a magyarok által elutasított ideológiákkal.

Magyarország növelni akarja Európa erejét, fel akarja erősíteni Európa hangját, így „van esélyünk megvédeni” az európai embereket és megőrizni mindazt „történelmünkből és kultúránkból”, ami Európát naggyá tette. A világ, és ezen belül Európa rendjének helyreállításához és megőrzéséhez bátor, határozott és bölcs vezetőkre van szükség, akik képesek a jog és az igazságosság fenntartására, akik nem feledkeznek meg az elesettekről és nélkülözőkről.

Beszédében a köztársasági elnök azt kívánta a magyarságnak, hogy mindig legyen kenyér az asztalokon, és legyenek olyanok, akikkel öröm az asztal köré ülni. „Amíg képesek vagyunk figyelemmel fordulni szüleink, nagyszüleink felé, és amíg gyerekeink, unokáink fontosnak érzik, hogy nekünk meséljenek, addig lesz kinek kenyeret sütnünk”. (via MTI)

Hát pedig Schmitt Pál nemzeti golyóstoL igazán nem tette túl magasra a lécet. Azonban a családügyi női princípium, aki száz nap alatt tökéletesen bebizonyította – tökmindegy, hogy a Mrázék a valóság helyett a Rogán által vetített propagandafilmet nézik -, hogy pontosan az lett belőle, ami dicstelen karrierista pártkatona mivoltából logikusan következik, aki az elesettek füle, szája és szíve helyett a főnöke rá osztott aláírógépezet szerepbe szorult, aki egyetlen, magára valamit is adó államelnökhöz méltó félmondatát a beiktatási beszédében mondta el, amikor elítélte a moszkvai háborús agresszort (kapott is érte a fideszes rajongóktól rendesen), az államalapítás ünnepén végre leért a Schmitt áLamfő által ásott gödör alá két méterrel. Ennyi hazugságot, álszentséget, önáltató, önbecsapó sallangot legfeljebb a főnöke préselhetett volna ki magából, de az gyűrödten, borostásan, szétcsúszva éppen magasról tett a keresztény Magyarország születésnapjára.

Nem is tudom, melyik irányból undorítóbb ez az államelnöki ömlengés. Az egyik legundorítóbb része mindenképpen az, hogy az egyetlen európai ország államelnöke, amely országban kriminalizálják a hajléktalanságot, ráadásul akkor tiltották be a alaptörvényileg a nyomorúságot, amikor ez a bizonyos államelnök hivatalosan is a politikusa volt az uralkodó kormánypártnak, a szájára meri venni az elesetteket és nélkülözőket. Miközben osztja az észt Európának, és nem követi el még egyszer azt a hibát, hogy a nem is annyira sunyi brüsszelezés mellett újra nevén nevezze a világot és benne egész Európát az energiával konkrétan zsaroló moszkvai háborús elmebeteget.

Nincs is annál szebb, mint amikor Európát egyik vétóval a másik hátán zsaroló emberi hulladékanyag kesztyűbábja, aki államelnökké választása előtt képes volt elhüppögni a lakájsajtónak, hogy aki őt kesztyűbábnak tartja, az valójában a nőket nézi le, kikéri magának, hogy mimagyarokat Európa ne zsaroljon, hanem tolja a lóvét, és fogja be a pofáját. Egyszerűen elmegy a kíséretével a székesfehérvári tartott állami ünnepségre, és szebben mondja fel a kormánypropagandát, mint megannyi szervilis rímfaragó szalagmunkás, akinek ez a munkája. Az autonóm államfő, akinek a döntéseit a kormány nem befolyásolja. Aki elmondja augusztus 20-án, hogy Varga Judit is megirigyelhetné, hogy ez a fontos, hogy mi ezért akarunk Európához tartozni. Hogy küldjétek a pénzt, és hagyjátok, hogy szarba vegyük az embereket, hogy a félelmeiket meglovagoljuk, hogy addig szítsuk a gyűlöletet, ameddig jól megélünk belőle. Lehetőleg életünk végéig.

Hihetetlen legalja, amit ez a nő előadott, ha férfi lenne, és ezt mondta volna, akkor is gyalázatos lenne. Nem köztársasági elnök ez, hanem a pártkatona legvisszataszítóbb típusa, aki még ahhoz is gyáva, hogy felvállalja, hogy az, ami, és hogy esze ágában nincs másnak látszani. Aki az ezer forintos kenyér árnyékában, pártja és kormánya elcseszett gazdaságpolitikája és végighazudott választási kampánya után nem rájuk borítja az asztalt és a szemükre hányja az átverést, hanem a Fidesz mindenkori EU-ellenes szólamait a szájába veszi, és még a nemzeti ünnepen is brüsszelezik, hogy a bűntársait ne zsarolják. Holott pontosan tudja, hogy nem az EU szabályai változtak meg azóta, mióta Magyarország népe saját akaratából csatlakozott a klubhoz, hanem Novák bűntársai, akiknek a korrupció a legfőbb politikájuk. Akik szarnak rá magasról, hogy lesz, vagy nem lesz kenyér a magyarok asztalán, nekik kizárólag az a fontos, hogy senki ne akadályozhassa meg őket abban, hogy ne csak a fél, hanem lehetőleg az egész országot, ne a csak az uniós pénzek töredékét, hanem lehetőleg az egészet ellopják.

Nem mintha bármilyen fajsúlyos szerepe lenne ebben az országban egy államelnöknek, a mindenkori államelnöknek, de szerintem ennél a fideszes asszonyságnál méltatlanabb figura még nem ült ebben a pozícióban. Pedig pedig Schmitt Pál igazán nem tette túl magasra a lécet, de még mögötte is volt valami értelmezhető, értékelhető teljesítmény. Ha más nem, sportteljesítmény. Novák ezzel szemben a világon semmit nem tud felmutatni azon kívül, hogy feketeöves homofóbokat és nőgyűlölő hímsovinisztákat megszégyenítő, a nőkre és férfiakra nézve egyaránt megalázó kijelentésektől hemzsegő fideszes pályafutását sikerült a csúcsra járatni a vezéréhez, főnökéhez való feltétel nélküli hűségével. De legalább kurva jól meg is él belőle, miközben garantáltan elhiszi, hogy ő az, akinek a fideszes udvartartás tenyérjósai mondják.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.