Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez nem jöhetett volna létre a független média lelkes asszisztálása nélkül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt mindenkinek! Lassan vége a nyárnak, bár a hűvös szelekre még várni kell. Európa legnagyobb – de főleg legdrágább – tűzijátéka elmaradt az időjárás akaratából. Pontosabban nem maradt el, csak halasztódott. Ennek örömére a pártmédia egyrészről azon nyomban tüzet nyitott a meteorológusokra, mert azok nagyobb valószínűséggel vihart jósoltak, mint nem vihart. Miután végül nem lett vihar – és ez azért nem először fordul elő, az időjárásban mindig van bizonytalanság -, majd haladéktalanul előkotorta a 16 évvel ezelőtti nemzeti ünnepen történt tragédiát, amikor 5 ember veszítette az életét a vihar alatt. Ketten egy fa alatt gondolták jónak átvészelni a vihart, ami rájuk dőlt, ketten jó ötletnek tartották, hogy nem jönnek ki a csónakkal a partra, egy ember szívrohamot kapott. Mindezekről természetesen Gyurcsány Ferenc tehetett, mert önfeledten nyaralt a Balatonnál. Most Orbán Viktor nem kockáztatott, nagy ívben kerülte a Balatont, inkább Horvátországban pihente ki a fáradalmait az ország születésnapján. Így aztán aligha kapta meg a fehérorosz diktátor, Lukasenka baráti üdvözletét, de majd bizonyára meg fogja kapni, amint hazaért. A tűzijátékot állítólag jövő szombaton bepótolják, azt már a nagy hadvezér is megtekintheti, ha véletlenül az országban tartózkodik.

A független média igazán komoly szolgálatot tett a múlt héten a pártmédiának. Alig volt olyan nap és olyan portál, ahol ne írtak volna hosszasan Szabó Bálint, szegedi önkormányzati képviselő által erősen hirdetett gazdatüntetésről. Magára valamit is adó újságíró első körben utánajár, hogy valóban készülődnek-e a gazdák. Második körben – bár lehet, inkább azt kellene első helyre tenni – megnézi, ki a tüntetés szervezője. Ha azt látják, hogy az az ember, akit saját bevallása szerint, ám bármiféle bizonyíték nélkül többször elraboltak és megerőszakoltak, egy ízben a saját cipőfűzőjével kötöztek egy szalmabálához a tanyavilágban (természetesen eközben ő csupasz volt), a járvány idején keresztbe állt az autójával egy főúton, így óhajtván megakadályozni a városi közlekedést, valamint azt terjesztette, hogy a Szeviép-ügy szálai az önkormányzatig nyúlnak – ezért Botka László beperelte és meg is nyerte a pert -, és ráadásul ez a neves képviselő nem igazán áll kapcsolatban a gazdákkal (az a gyanúm, a valósággal sem), nem jogosult a nevükben mindenféle bejelentéseket tenni, akkor azért talán nem kellett volna akkora felületet adni a hülyeségeknek. De adtak. Önként és lelkesen, most pedig jön a társasjátéknak az a szakasza, amikor a pártmédia üvöltve röhög, hogy a hülye ballibsik még egy gazdatüntetést sem tudtak összehozni, hihihi! Azt kell mondanom, ez a helyzet nem jöhetett volna létre a független média lelkes asszisztálása nélkül.

Biztosan lesz még néhány nagyon vicces írás augusztus huszadika alkalmából (mindenképpen sokat kell beszélni a libsik ármánykodásáról, hogy addig sem azzal foglalkozzon az ország népe, hogy kurvadrága minden, nehéz tankolni és sokan rettegve várják az első téli rezsiszámlát), de a vasárnapi versenyt Horváth K. József nyerte a nyolcaskán. Ujhelyi Szent Istvánt gyalázta a nemzeti ünnepen című alapművében ezt írta a költő:

„Semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség”. Nagyszerű gondolat, ahogy az intelmek többi része is.

Csak hát Ujhelyi az Ujhelyi. Az ünnepi idézet alá ugyanis volt képe csak úgy odaírni a forrást: „István király intelmei”. Nevének első részét, a „Szent” jelzőt ravaszkodva, gyalázatosan elhagyta. Véletlen lenne? Ugyan már!

Inkább igyekezhetett ezzel igazodni a magyar milliók lelki azonosulásához Szent Istvánhoz, ami ugye a tömegtámogatás reményét hordozza magában, egyben a gyurcsányista kommunisták és a kereszténységtagadó brüsszeliták elvárásaihoz, ami a birodalmi vágyak beteljesülésének, a kisebbségi diktatúra magyarországi kiterjesztésének Gyurcsányék által nagyon vágyott, lehetséges az eszköze.

 

Csakhogy ezzel éppen a lényeget tagadta meg, a kereszténységet, amely az ezeregyszáz éves magyar állam kötőszövete. (888.hu)

Tehát Ujhelyi azzal gyalázta István királyt, hogy nem írta oda a neve elé a szent jelzőt.

Ujhelyi Szent István nevének megcsonkolt leírásával éppen a szocialista képviselő gőgösségét, gyűlölködését igazolja.

Világos. Ha van bizonyíték arra, hogy milyen gyűlölködő az ellenzék, akkor ez bizonyosan az lesz. Az ellenzék köt bele az élő fába is, rángat elő hajánál fogva hülyeségeket csak azért, hogy szapulhassa a kormánypártot. Egyértelmű.

Ha már gyűlölködés, nem maradhat ki a keresztényi szeretettől nem egy alkalommal virágzó csipkebokorra hasonlítani látszó Kövér László. Ez az emberséggel, lelki nagysággal túltöltött honatya vasárnap a Zala megyei Pákán ontotta magából a bölcsességet. Aki éberen figyelt, az megtudhatta, hogy az Orbán-kormány fennállása óta 1267,5 milliárd forintot csúsztatott oda az egyházaknak – döntő részben a katolikus egyháznak -, ezen fölül 216 milliárd forint ment külhoni templomok építésére és felújítására. A nyugati filozófia meghirdette, hogy az Isten halott. „Ezen istentagadás történelmi következményei voltak a világháborúk, az ordas eszméket gyakorlatba ültető szörnyállamok, a lágerek, a népirtások a huszadik században.” Ettől védett meg minket a Fiatal Demokraták Szövetségéből sarjadzott mostani izé, mára ismét keresztény ország lettünk, ezért fogunk kimaradni a válságból és a háborúból. Erre rendkívüli módon kíváncsi leszek. Ha esetleg mégsem sikerül megugrani a dolgot, még mindig rá lehet fogni mindent a libsikre. Vagy a meteorológusokra.

Jó ébredezést, kellemes hétfőt kívánok mindenkinek! Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással, ahogy szoktunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.