Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hagyjuk az ünneplést és a dagadt ruhát azokra, akiknek ez a koncentrált szenny simán lemegy a torkán

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Emelkedett, ünnepi jó reggelt kívánok mindenkinek a politikai értelemben tokától bokáig keresztény magyar állam alapításának napján! Ha úgy tetszik, a keresztény Magyarország születésének napján, amely kereszténységet egy súlyos évtized alatt pont úgy elinflált az állampárt, mint a nemzeti fizetőeszközt. Szalay-Bobrovniczky strómanoligarchaminiszter nyomán köztudottan katonanemzetünk minden egyes, magát érintettnek érző büszke tagját tisztelettel üdvözlöm. Azokat is, akiktől Kövér László közjogi méltatlanság és bűnbaráti köre nem vonta vissza önhatalmúlag a nemzethez való tartozás alanyinak hitt jogát, és azokat is, akiket Kövér és bűnbaráti köre nem tart magyarnak. Már ennyiből is sejthető talán, hogy semennyire nem lesz ünnepi ez a poszt (se), de emelje fel a kezét, akinek olyan vad ünnepelhetnéke van annak a tömény foscunaminak a gondolatától, ami hamarosan frontálisan csapódik bele a nemzet sápadt orcájába.

Először is. Van annak azért egy üvöltően harsány bája, hogy a kormányszóvivőné milliárdos ura, aki a hadiiparban közvetlenül érdekelt volt még nemrég, gazdasági fölbefúródás idején, közel fél évvel a háborúból való kimaradásról szóló első állampárti propagandaszólamok felröppenése után azzal nyomul, hogy a magyar kormány Közép-Európa legjelentősebb haderőfejlesztési programját hajtja végre éppen. Hát hiszen „a magyar nemzet köztudottan katonanemzet, FEGYVERREL foglalt hazát és azzal is védte meg”. Vagy úgy. Nem tudom, melyik a gyalázatosabb olvasata ennek az üres melldöngetésnek. 1) Az, hogy egy katonanemzet szuverén kormánya beteges hisztériába vágta magát a Putyin háborújának kirobbanása utáni néhány tanácstalan péniszerdőben rohangálós nap után, hogy azzal keltette a pánikot a választás megnyerése érdekében, hogy a baloldal háborúba vinné golyófogónak mimagyarokat, hogy ötvenhatmilliószor elszavalta, hogy halált hozó FEGYVEREKET nemhogy nem szállít, de átengedni sem hajlandó az országon, mert mindmeghalunk? 2) Vagy az, hogy amikor a birodalmi lázálmokat kergető moszkvai elmebeteg éppen FEGYVEREKKEL próbálja rátenni a mellső végtagjait egy szuverén országra, elkergetve, megkínozva, legyilkolva annak a szuverén országnak a civil lakosságát, a szomszédos békeháborúpárti ország háborúból mindenáron kimaradni akaró kormányának honvédelmi minisztere kvázi helyénvalónak tartja a moszkvai elmebeteg inváziós céljait, módszereit és eszközeit? Konkrétan azt mondja, hogy fegyverrel hazát foglalni helyes, legitim, hősies dolog. Ja, szerintem pont annyira, mint amennyire helyes és hősies dolog erőszakkal, tűzzel, vassal, illetve tüzes vassal arra kényszeríteni bárkit, hogy vegye fel a kereszténységet. Egyik olvasat jobb, mint a másik, el is engedem ezt a témát Szalay-Bobrovniczky röfögésével együtt, mielőtt belefájdul a fejem. Egyszersmind ajánlom mindenkinek a kolléga erről szóló tegnapi írását.

Másodszor. Örömmel tudatom mindenkivel a nyilvánvalót, ha már ilyen szépen magamhoz tértem: elvileg már egyet sem kell aludni Európa legnagyobb tűzijátékáig, amely drága is, szennyezi is a környezetet, a házikedvencek életét is pokollá teszi néhány örökkévalóságnak tűnő pillanatra, de mint szintén köztudott, ha a regnáló bűnbanda lemondott volna erről a körülmények által semennyire nem indokolt rongyrázó, közpénzégető pusztításról, akkor még többe kerülne, szóval kussoljunk szépen. Mivel az időjárást nem sikerült se Sorosnak, se a hazát áruló liberálisbolsevikoknak nemhogy betiltani (még ha Schmidt Mária agyában ez a lehetőség is megfordult), de még befolyásolni se, a magam részéről magasról teszek a NER ízléstelen, a nyomorúságot balzsamozni hivatott tűzijátékára, és nem fogok krokodilkönnyeket hullatni, amiért megadatik az az enyhet adó, kiadós eső, amire marha nagy szüksége van az országnak (sok egyéb mellett, amire szintén, de nem úgy tűnik, hogy valaha is megadatik), és elmossa a rongyrázást. Majd meglátjuk, az operatív időjárási törzs majd délben dönt a tűzijáték sorsáról, légiparádé már biztosan nem lesz.

Harmadszor, hogy adjunk a hazaáruló ünneprontás szájára. Az ugye megvan, hogy engedély nélkül dolgozhatnak a harmadik országbeli (vagyis EU-n és Európai Gazdasági Térségen kívüli külföldi) állampolgárok a paksi beruházás fő- és alvállalkozóinak? Ez ránézésre ütősnek tűnik.

Mert egyébként igen, önként, dalolva, boldogan fizetünk többet az Orbán-klánnak Mészáros Lőrinc sokoldalúan reneszánsz zseninek a földgázért.

Annak külön örülünk, hogy Orbán Viktor Mészáros Lőrinc cégének is természetesen adhatunk némi állami, azaz közpénztámogatást a brutálszennyező, senki másnak, még Kínának sem kellő, de a korrupció kormánya által tárt karokkal befogadott kínai akkumulátorgyár előkészítési munkálatainak sikere érdekében.

Azt is megértjük, hogy miközben nincsen pénz lóvéra, mert elverték a választás előtt, és Brüsszel sem küldi fejét lehajtva, engedelmesen az orbánista korrupció finanszírozását szolgáló apanázst, ezért spórolás címen leállították az állami beruházásokat, érdekes módon a Városliget melletti hatalmas parkolóházak engedélyezését mégis elindította Lázár Annyitisér János, és szerencsére az építkezési szektorban is páratlanul tehetséges Orbán Mészáros család jóvoltából Felcsúton kacsalábon forgó, 16 tantermes, padlófűtéses, légkondis, lelátós tornatermes iskola épül 4,6 milliárdból.

Elfogadjuk, hogy azért kerül 400-410 forintba egy euró, mert ha Gyurcsányék lennének hatalmon, már forint se lenne.

Nem vitatjuk, hogy azért emelkedik hét- meg tízszeresére a gáz ára, mert a tizenhárom éve elmúlt nyolc évben a baloldal kifosztotta az országot, és most is tönkretenné.

De. Vajon hős katonanemzetünk belegondolt-e abba, hogy mi ez itt? Hogy a háborús veszélyhelyzettel visszaélve, a korábbinál lazább szabályok mellett, nemzetgazdaságilag kiemelt beruházás címen odakúrnak Magyarország közepére egy orosz hitelből, kizárólag orosz elemekből, orosz technológia alapján készülő, az aktuálisan háborús bűnöket elkövető Moszkva kényének-kedvének mindenféle szempontból kiszolgáltatott atomerőművet, amit mongol, indiai, bangladesi, kazah valamihez talán értő földmunkásokkal kiviteleznek, akik semmilyen engedéllyel nem kell rendelkezniük, akiket ellenőrizni sem kell? Érti ezt valaki?

Hát lehet, hogy a köztudottan katonanemzet (lásd még: sportnemzet, tudósnemzet, feltalálónemzet, művésznemzet, mikor mi, mikor melyik illik bele a néplélek húrjait pengetni hivatott sikerpropagandába), ilyen kognitív disszonancia-kompatibilis faszságokkal nem foglalkozik, de akkor most tényleg azt látjuk, hogy a migránsverő, kevert és tiszta fajról ámokfutó felcsúti miniszterelnök engedély nélküli migránsokat hozat be az országba, akik elveszik mimagyaremberek munkáját? És ha a nagymamáinkat is megerőszakolják, akkor mi lesz? És az ökölbe szorult szekta nem háborog, amiért megint a szájába van ürítve? És nem gondolkodik el azon, hogy vajon miért nem Szabolcsból, Borsodból telepítik a gödörásó segédmunkásokat? Második ránézésre itt valószínűleg nem arról van szó, hogy ezeknek a munkálatoknak bármi közük lenne az atomerőműhöz, nem gondolom, hogy szakképzettséget igénylő munkára keresnek embereket mindenféle biztonsági engedély nélkül, és az sem valószínű, hogy félanalfabéta pirézek és terrorista arabok csinálnak majd egy szép nagy tűzijátékot Magyarország hűlt helyére. Lófaszt sem tart még ennél a fázisnál az egész projekt, de gondolom, mímelni kell a munkát, és mivel Orbánisztánban teljes a foglalkoztatottság, bennszülötteket nem találnak. Az viszont vicces, hogy a saját szájukba is beleszarnak, akkor is, ha a migránsozásra épülő legfőbb politikájukról van szó.

Mindegy is, mert az erőszakos, engedély nélküli muszlim gödörásók idehurcolása lófasz ahhoz képest, hogy egy NÉPMŰVELŐ és egy TÖRTÉNÉSZ felel a magyar energiaellátás biztonságáért, vagyis a Mátrai Erőmű és a villamosenergia-ellátásbiztonságáért, illetve a lakossági fűtési célú energiaellátás biztonságának felügyeletéért. Havi 520 ezerért fejenként. A saját paródiáját alakító Palkovics technológiai és ipari miniszter nem talált megfelelőbb embereket a feladatra. Nem mintha a fideszes népművelő egy értelmezhető szójáték volna, mert nem az, de ahogy ezek kretén ösztönlényeknek nézik a honfitársaikat, ahogy egyre mélyebbre tapossák ezt az országot, miközben harsányan beleröhögnek a pofájába, az valóban utolérhetetlen és világszínvonalú. Hasonlóképpen az is, ahogy a semmihez nem értő tányérnyalóikat az állami ünnepség alkalmából rendre kitüntetik, ahogy a közszolgálati média goebbelsrogánista propagandát közvetítő trágyadombbá züllesztésében élen járó Dobos Menyhérteket, az újságírói szakmát többszörösen meggyalázó Breuer Péter-féle, mindenféle fideszes kifizetőlistákon szereplő udvari mikrofonállványokat mértékadó szakmai tevékenységükért állami plecsnikkel honorálják. Olyan módfelett undorító és méltatlan ehhez a jobb időket megélt országhoz, hogy Tóth Gabi NER-művésznő öntudatos, szervilis ostobasága adja a másikat.

Úgyhogy hagyjuk az ünneplést és a dagadt ruhát azokra, akiknek mindez simán lemegy a torkán. Nyilván ez sem illik egyáltalán az emelkedett ünnepi alkalomhoz, pont ezért az alábbi muzsikával kívánok mindenkinek vérmérséklete szerinti jó hétvégét, fizikai és szellemi felfrissülést! Ha egyáltalán ez még lehetséges ezen a félfeudális, ostobaságára büszke, korrupt, önsorsrontó égövön.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.