Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Disznópörzsölővel égeti a „progresszív” magyarok arcáról a bőrt, és még büszke is rá

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Húha, gyerekek ez nagyon meleg volt. A tegnapelőtti nap is, hogy áthallásos legyek, mint a mi ezer évente egyszer születő zsebnácink, de most konkrétan a Dallasban megtartott CPAC-hacacárén előadott beszédre gondolok. Harcom (Mein Kampf), bocsánat, Hogyan vívjuk harcunkat címmel adta elő magát Európa DNS-e Texas államban az ottani radikális konzervatívoknak – mint láthattuk, hallhattuk -, és habosra nyalta Trump elnök valagát az egész világ előtt. Tette mindezt úgy, hogy közben minket szénné égetett, mert természetesen úgy prezentálta a saját beteges avítt ideológiáit, mintha azok az egész ország gondolkodására ráhúzhatóak lennének.

Akkor még egyszer, sokadszor szeretném leszögezni, kikérni magamnak, hogy az én nevemben ne beszéljen faszságokat, mert én homlokegyenest mást gondolok a minket körülvevő világról, mint ez a klinikai tanulmánynak is beillő, eszement gumiszoba- és kényszerzubbony-szökevény. Vagy hogy még érthetőbb legyek: megélhetési futóbolond. Nem szeretnék, nem is fogok végigmenni a 35 percbe belepréselt megannyi fenyegetőzésen, beszóláson, humorbombán, és ökölrázó otrombaságon, de kiemelnék egy-két szösszenetet abból, amit ott kiürített magából. Akkor is, ha igazából semmi új nem volt abban, ami a hatalomtól megzavart elméjében megfogalmazódott. Mi már kívülről ismerjük is ezeket a lábszagú paneleket, de a jenkik még nem hallották, pláne nem előben ezeket a magvas gondolatokat, úgyhogy a reakciókat hallva, a sokszor humorosnak szánt kiszólások („sajnos a Ewing Olajtársaság nem fizet adót Budapesten” , vagy a „kevesebb nőimitátorra és több Chuck Norrisra van szükségünk”) nem mindig mentek át nagyérdeműnek. Ettől függetlenül viszont az enyhén szólva is foghíjas teltház díjazta például a „genderideológiás” mesketéjét, bár itt is hazudott egy öblöset, mert arra hivatkozott, hogy egy érvénytelen népszavazáson kurva nagy nemzeti egyetértés volt abban, hogy a szexuális felvilágosító buzipropaganda, ne menjen be az ovikba, fiúkból lányt csinálni, és fordítva.

Egyébként egy régi-új radikális szitokszó is előkerült, amit gondolom majd a közeljövőben sűrűn fogunk hallani a libsi, komcsi mellett, ez pedig nem más, mint a „progresszív”. Csakhogy tisztában legyenek a trollok is a szó jelentésével, megemlíteném, hogy a progresszív emberek azok, akik a társadalmi haladásért dolgoznak, egy progresszív szervezet pedig egyebek mellett a hatékonyabb oktatásért küzd. Tehát ezek vagyunk mi, aki szeretnénk fejlődni és tanulni, de hát eretnek és üldözendő dolog ez is a sok többivel együtt, amire minden illiberálisok legnagyobb populistája kitette a célkeresztet. A szerényebb intellektussal felszereltek mondjuk úgysem értik, és érik fel ezt épp ésszel, hiszen pont az nincs nekik, úgyhogy lehet ezt is majd köpködni. Pont úgy, ahogy a liberális-t sikerült degradálni és jelentésétől megfosztani. Holott a liberális szintén az elfogadásra és egyenlőségre koncentrál, szemben az orbánista nacionalista, keresztény múltba révedő, bigott világnézetet istenítő konzervatívval. 

A globalisták elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem. Még jó, hogy nem zendített rá a dakota közmondásaira, mert lehet, hogy az nem aratott volna osztatlan sikert abban az országban, ahol szinte az utolsó szálig kiirtották az indián bennszülötteket többek között az olyanok, mint őfényessége. 

Továbbá Magyarországon olyan fasza a családpolitika, hogy felajánlotta a republikánus hallgatóságnak, ha még nem nősek akkor azonnal keressenek egy magyar feleséget. Aztakurva! Nekem meg még itt harangozik a fejemben, hogy mi nem keveredhetünk más fajokkal, hogy aki ide fajkeveresédi szándékkal akar bejönni, azt meg fogjuk állítani típusú duma, úgyhogy megint össze vagyok zavarodva, mint az állat, de mindegy is. Azt nem értem, miért van arra szükség, hogy ezeket a nagyívű, Adolfot is megszégyenítő beszédeit lassan minden kontinensen előadja? És akkor csodálkozik, hogy lenácizzák. Mondjuk annyira nem, mert a látnoki képességekkel rendelkező zsebFührer már látta a szalagcímeket, amit a médiatúlsúlyban leledző baloldali fake news sajtó másnap írni fog róla, miszerint: rasszistának, antiszemitának, Putyin trójai falovának minősítik majd. Azt kell mondjam, hogy jól látja. Mert sajnos az. De ez megnyugtató, mert ezek szerint csak-csak olvassa a róla szóló kritikákat, és nem csak a Nemzeti Sportot és a Magyar Nemzetet szemlézik neki a csicskái. Innen üzenném, hogy a jelzők közé még nyugodtan oda lehet tenni az újnáci fasiszta diktátor címkét is.

Aztán belerongyolt Obamába is, aki állítólag arra kényszerített minket, magyarokatorbánvkiktort, hogy vegyük ki az alkotmányból a kereszténységre utaló részeket. Én mondjuk ilyenre nem nagyon emlékszem, bevallom férfiasan, de ha Orbán mondja, akkor biztosan úgy van. Mondjuk Obama már nagyon régóta nem elnök, de azóta rendesen sikerült belenyúlni az „alkotmányba” amiből aztán „alaptörvény” lett, és a fasz tudja hányszor változtatták meg úgy, hogy a saját beteges ideológiájuk érvényesüljön benne. Halkan megsúgom: szabad vallásgyakorlás van érvényben, úgyhogy a kereszténykedést maximum Orbán erőlteti és adja úgy elő úton-útfélen, hogy itt mindenki kurva nagy keresztény.

A hatalmas elfogadó, toleráns, ab ovo nem rasszista azt is megemlítette, hogy merjük nevén nevezni az ellenséget, és meg is tette: Soros. Tehát megint csak a kényszerképzeténél kötött ki az összeesküvés-elméletek koronázatlan királya. Pontosabban ő csak a fehér nyulat kergető, festett szőke hajú futóbolond után következik, mert ebben ő a világsztár. Mindenesetre arról nem esett szó a nagy identitáspolitikai, harcos észosztásban (ki tudja, hány tízmillióba került ez nekünk), hogy itthon éppen kezd összeomlani az élet, az átlagkereset nem éri el a 400 dollárt, akkora az infláció, hogy többen bele fognak fulladni, és az energia ára, amit 11 éve védenek, éppen most fog odabaszni a nagyérdeműnek. Amikor ez bekövetkezik – és borítékolható, hogy bekövetkezik -, majd vakargathatja a nagyon okos fejét (mert ugye már annyit győzött, hogy nem férnek el a serlegek a vitrinben és a szekrény tetején, csak szerénység, elvtársak), hogy mi fasz legyen a továbbiakban.

Összességében kijelenthetjük, hogy azt, amit eddig csinált itthon és Brüsszelben, már tényleg globális szinten űzi: disznópörzsölővel égeti a „progresszív” magyarok arcáról a bőrt, és még büszke is rá. Nagyon meg is volt hatódva, amiért felszólalhatott a vele azonos morális szinten leledző amerikai republikánusok szélsőséges dzsemboriján. Mivel ennél feljebb már nem nagyon lehet köpni, egy klasszikust idéznék barátilag, aki szerint mindig a csúcson kell abbahagyni, mert eljön az idő, amikor már csak lefelé vezet az út. Remélem, ez az út meredek és rázós lesz, sok-sok éles kaviccsal kikövezve. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.