Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Április 3-án a világ magyarsága az urnák előtt kinyilvánította: uralkodónknak az Isten csak fekete-fehér, kifakult képmása

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Bérkoldus

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Határozattan felszólítom kendet! Fogja vissza magát és felejtse el a hazajövetelt. Ha megtudja kend, hogy miért, akkor szót fogad és nem ácsingózik. Gondolom, nem elég annyi kendnek, hogy a román állatvédő hatóság a tusványosi medvéket beolttatta veszettség ellen. A misszionáriussá lényegült genetikai vátesz és stadionfóbiás röpködő Bálvány helyszíni szózata miatt. Mert a medvék azt értenek, amit hallanak és nem azt, amit hallani vélnek.

Nem is árt az óvatosság. Sepsiszentgyörgyön például a Ceaușescu alatt rutint szerzett román állampolgárok örömódát zengtek a Világhódítónak, a magyar adófizetők pénzén építtetett stadionért: Nélküled teljes jogú állampolgárok voltunk, veled megint bozgorok lettünk.

És ez csak a kezdet. A pesti belvárosban szlovákok ellen korábban vonulgató megveszekedett fociultrák a beszéd hatására beleájultak a hitlerjugendbe. Szerintük nyílt parancsot kaptak az etnikai tisztogatásra, mert olyan keleti nyitást valósított meg Szent István királyunk – ezer évig magzat állapotban dekkoló- későn, a fehérvári hadi úton született, trón várományos gyermeke, hogy a huzat a Kárpát-medencébe sodorta a Nyugatot és az nyom nélkül felszívódott a magyar nemzeti identitásban. Kivéve Pecinát, Gruevszkit, Shobtai Michaelit stb. És persze Finkelstein úr se szívódott fel a nemzeti identitásunkban. Megelégedtek a magyar nemzeti vagyonból kapott nagy szelet ingyen kóstolóval. A Zsuzsa néni meg besokallt.

A tata-labor népe is értékelt. A Balaton átúszással összefüggésben elemeztek. Először is megállapították, hogy a proletárdiktatúra idején (1961 augusztus) csak egy szerszámkészítő szakmunkás úszhatta át a Balatont. Hosszában. Hogy a szakszervezeti üdülőikben gondtalanul hevenyésző, a diktatúrájukba belefáradt prolik ezrei lássák. Nyilvánvaló kommunista propagandából, mert a liberális nyugat aknamunkája következtében a diktátor melós bal lábát paralízis sorvasztotta, meg a NATO. Érti? Direkt a bal lábát!

Második felismerésük volt, hogy most a fogyatékos NATO-tagként fegyverkezünk, amelyikből eddig hiányzott a lovasság. De ugye a Védelmi Tanács ezt is felismerte. A huszár haderő lovai ló-wellnessben már rég készülnek a békeharcra, huszár jelölt műdzsentri ivadékok is kardot kötöttek már, de nagy szükség lenne a vízben úszni tudó lóápolók tömegére. Ezért a Balaton tulajdonos hűbérurak a felvételi vizsga erejéig egy keresztbeúszásra a privatizált vizükbe eresztették a prolikat. Volt, aki egyből beájult. Attól, hogy ameddig a szem ellát mindent elloptak a néptől a hűbéresek.

És nem csak ennyi. Konklúziók is vannak. Ezeket „Átlagember által használt és értett kifejezések”-kel nyomatom majd kendnek, mert az unióba delegált német nevű, politikai elitté retardálódott és tisztafajú ágyszomszéd lator (na meg a Várban székelő ötös párttag) által használt, nemi szervekkel ékesített „fentebb styl” kendet korlátozná a megértésben.

Diverziónak minősítette a romániai portyát a labor grénium. Fedő-sztori mondták a hajdani Varsói Szerződésben sorkatonaként éveket lehúzó öregfiúk. A románok mindig jók voltak a katonai stratégiában/taktikában. Addig, amíg nekünk naponta szépülő történeteink vannak a hősi múltunkról, addig nekik (jócskán pld. az öntelt magyaroknak is köszönhetően) csaknem áldozatok nélküli győzelmeik. A dús hadizsákmányaikat már ne is említsük. Nekünk viszont a vitézek szaporodnak cefetül. Utólag. Már azok is vitézkednek, akik partizánok voltak.

Hogy ez akkor mégis hogyan, meg mivaaaaaaan? Röviden: a legutóbbi osztozkodáskor miénk lett Wass Albert világnézete, az övéké Erdély. A Balatont átúszók a startnál hagyják a cuccaikat. Bezzeg a politikusok viszik. Most Heil Hitleres karlendítésük alatt árad szét a nemzet vagyona. Ami már nincs fogyóban, hanem nincs.

De nekik ez nem gond. Fizetjük nekik a benzinpénzt, fuvaroznak. Nagy a határforgalom. Minden tízedik rab embercsempész a magyar börtönökben. És a letelepedési kötvényt árusítók még bent sincsenek. Hozzák Romániából koldulni a nyomorékra vert szegényeket. Ez olyan mintaprojekt féle. A naiv magyar civileknél bejött: adakoznak. Következik Európa!

Az Uniónál próbálkoznak, hogy a csicska sorba pofozott Magyarország bérkoldus szerepkörben milyen hatékonysággal képes kitárni a közös bukszát a feneketlen bendőjű helytartónak és háza népének. És a nyilas turul szárnyai alatt kikelt, KISZ ajánlással diplomát szerzett ifjúkommunista múlttól liberálissá és ebből illiberálissá tökéletesedett, kegyvesztettből stricivé előléptetett másik Fajtatiszta párttag pártmegbízatásból negédes mosollyal, klórmeszes törvénymódosításokba csomagolva már be is üzemelte Brüsszelnek a bérkoldussá alázott hazánkat. 

Kendnek sincs tehát se választása, se hazája, mint nekünk. Kendnek ott, nekünk itt. Az a nagy különbség, hogy kend a szabad akaratából van ott, mi kényszerűségből itt, mert nincs se hová, se miből menekülni. Mert a konok apu az Istennek se hajlandó 30 millióért napi 12 órában tapsolni a köz – értelem korlátozását végző – tévében. Ami egyébként is kérész életű lesz cakompakk, mert az apu látta az előző diktatúra tévéjében, hogy az éhező afrikaiak sokat alszanak, nem tévéznek. Áramuk sincs. Télire már nekünk se lesz, de a kormánynak hála az már rezsicsökkentetten nem lesz, nem úgy, mint a csóró afrikaiaknak.

Kedves Kelemen bácsi, mindezek ellenére tessék vigyázni az egészségére. Ott. Az a biztos. És ne higgyen a fizetett ellenzéknek. A Nemzetvezető beszéde nem volt se homfób, se rasszista (és ezt a pártszolgálatra szerződtetett cigányok is kinyilatkoztatták), csak az egyeduralmi rendszere (de alsóbbrendű fajhoz tartozó lévén ezt egy cigány ugye nem képes felfogni menetközben, útban a munka világába, csak a tata komája a Jani, akit ez a rendszer kitúrt nem csak a munka-, hanem az emberi világból is). Április harmadikán a világ magyarsága az urnák előtt kinyilvánította: uralkodónknak az Isten csak fekete-fehér, kifakult képmása, úgyhogy „Nem oda Buda!”

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. július 29. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.