Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ab ovo!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
  • „Te tudod a legjobban, hogy Magyarországon az antiszemitizmus és rasszizmus ügyében kormányom a zéró tolerancia politikáját követi.”
  • „Ezer éve ismerjük egymást. Tudhatod, hogy fölfogásom szerint a Jóisten minden embert a saját képmására teremtett. Ezért a magamfajták esetében a rasszizmus ab ovo ki van zárva.”
  • „Sosem voltam vagyonos ember, nem is vagyok, nem is leszek.”
  • „Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.”

Ab ovo, nota bene, de facto. Intelligens és őszinte. Végül is doktorminiszterelnök vagy mi. Szeret játszani a szavakkal, a szavak jelentésével, nem tudja azt úgysem számonkérni rajta senki. Bármit, bármikor mondhat, nem szorul magyarázatra, neki nem kell megmagyaráznia a mondatait, neki nem kell lealacsonyodnia senkihez, neki nincs felelősége semmiben. Mindenki értse, ahogy akarja, mindenki gondoljon, amit akar.

Annak idején az egész ország tele volt plakátolva Soros György zsidó származású milliárdos képével, alatta a szöveg: Ne hagyjuk , hogy Soros nevessen a végén! Semmiféle antiszemita felhangja nem volt ennek az üzenetnek sem, és különben is Magyarországon él Európa egyik legnagyobb zsidó közössége, tehát rossz, aki rosszra gondol. Van az a mondás, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. És tényleg, Orbán is csak addig tud vicsorogni, ameddig a Kossuth Rádió mikrofonállványa mögül hinti az igét. Meg egyébként is minek agyalni, hogy mit akart a félisten ezzel mondani, ha akarja valaki tudni, akkor kérdezze meg tőle.

Aham. Csak az a baj ezzel, hogy az utcai harcos egyáltalán nem áll szóba a nem fideszes pórázon rángatott sajtó munkatársaival, ellenben fake news-nak titulálja azokat. Úgyhogy mégis csak marad az agyturkászás és gondolatolvasás, mert releváns válasz nincs releváns kérdésekre. Tehát teljesen mindegy, hogy milyen fajelmélettel áll elő Romániában Magyarország miniszterelnöke, annak nem lesz semmiféle következménye. Maximum annyi, hogy megint a fél ország képéről leég a bőr, helyette is. A szektatagoknak meg erre van igénye, és ezt is várják el tőle. Egy tahó, egy viselkedni nem tudó provokátor, mindamellett gyáva is. Aki csak testőrök mögül tud keménykedni, akinek nem lehet feltenni kérdéseket, aki a saját országának azon lakóit, akik nem repdesnek az örömtől, hogy idestova 13 éve alázza őket, az egy gyenge jellemű, gyáva senki. Ez jutott nekünk, ide jutottunk.

Az már csak hab a tortán, hogy a Telex megtalálta azt a könyvet, ahonnan összeollózták ezt a vállalhatatlan fajvédő beszédfoszlányt, egész gondolatokat, fordulatokat emeltek át például Jean Raspail ultrakonzervatív francia író és világutazó leghíresebb regényének 2011-es előszavából Orbán beszédébe. Kvázi ezt is – mint annyi mindent – egész egyszerűen ellopta, és a sajátjaként adta elő a közönségnek. Úgyhogy a plagizálás királya már arra is lusta, hogy legalább a saját gondolataival zsibbassza a híveket, ezért lenyúlt gondolatokkal nyomul. Mondjuk aki ilyen könyvekből merít ihletet, arról is megvan a véleményem, de mindegy. A nácik is eszeveszettül kutatták a frigyládát, hátha találnak magukra nézve abban esetleg olyan passzusokat, amiket a nagyérdeműnek megmagyarázhatnak, ha arról lett volna szó. Végül is a holokauszt is egy szükséges jó volt, szegény Adolfnak jutott a feladat, hogy kicsit meggyomlálja a germán fajt. Hálátlan szerepek ezek, de hát egy többfelvonásos tragikomédiában nem csak jók vannak, hanem rosszak is. Az alakítás a lényeg, no meg az elszántság.

Azon gondolkodtam, hogy mi lenne a NER kirakatcsapatával, a Fradival, ha a 11 játékosból mondjuk 11 magyar lenne abból az utánpótlásból, ahova számolatlanul öntik az adóforintjaink milliárdjait, és nem minimum 8 fekete bőrű. Ne keveredjenek már a mi fiainkkal, nehogy már négerek nyerjék meg a magyar bajnokságot, elvtársak. Ne keveredjenek már ezek a gyapotszedők a mi aranylábú fiainkkal, nehogy már egy öltözőben zuhanyozzanak a rabszolgatartó fehér fajjal!

Ab ovo! 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.