Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A miniszterelnökünket szar embernek nevezni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sokat elbír a papír, meg a vastag bőr a pofán! De Orbán Viktor miniszterelnökünket szar embernek nevezni? Micsoda ocsmány, senkiházi, gyűlölködő, hazaáruló, agyhalott régi komcsi ez!?

Ilyen és ezekhez hasonló üzenetek tömkelege gyűlt össze egy nemrégiben publikált cikkem alatt, amit ezzel az idézettel osztottunk meg a Facebookon:

Agonizálunk. Nem kicsit, nagyon. Ezt ez az Orbán nevű szar ember hozta össze nekünk. Ami most kiderült, ezerszer durvább, mint az a rohadt őszödi beszéd.

Szerintem ennél tovább nem nagyon jutott a sok troll néni meg bácsi meg funkcionális analfabéta, magát ősmagyarnak aposztrofáló, intellektuálisan nem túlságosan eleresztett versenyző. Sajnálom, ezt gondolom róluk, mint ahogy a miniszterek elnöke is számomra egy szar ember. Gondolom, vannak akik ugyanígy éreznek az Orbán nevűvel kapcsolatban, és vannak, akik szerelmesek belé, és mindennap elmondanak egy miatyánkot az ország túlsúlyos despotájáért. Kinek a pap, kinek a papné, belátom. Pont ezért engedtessék már meg nekem, hogy annak tituláljam ezt az embert, ami. Tudtommal szólásszabadság van, a véleményemmel természetesen nem kell egyetérteni, de hősként sem kell védeni ezt a silány emberanyagot, amelyik idestova 13 éve szipolyozza a lakosságot. Igen, azokat is, akik szivecskés üzenetekkel bombázzák a közösségi oldalát. De tegyék.

Bár utálja a buzikat, ennek ellenére olyan smúzolás megy láthatóan hímnemű profilokról, mi több, kormánytagoktól, képviselőktől, felszopó csicsáktól, hogy amikor olvasom ezeket, sokszor az az érzésem, mintha valami társkereső oldalt nézegetnék, ahol a mi homofób törpénk fürdőzik a rajongók nyálának csorgásában. Egyszerűen imádják. Ki nem szarja le? Mondjuk én utoljára 12 éves koromban voltam odáig Samantha Foxért, meg Sabrina kivillanó kebleiért, de azóta ez a rajongásom elmúlt. Ehhez képest nyugdíjas korú, feltételezem, tisztességben megőszült férfiak és nők úgy alélnak el egy-egy idióta poszt olvastán, mintha egy rocksztár tombolna előttük szétkokainozva a színpadon. Mondjuk én pont leszarom, mert akinek ez a férfiideál jön be, az csápoljon, meg üzengessen, hátha egyszer majd lesz egy sorsolás azok között, akiknek kurva hosszú a nyelve, és szép üziket irkálnak Orbánnak, és majd egyszer hátha küld nekik cserébe egy dedikált alsógatyát. Vagy mit tudom én micsodát. De visszatérve arra a jelzőre, amivel én illetem ezt az embert, azért annak van némi alapja szerintem.

Aki ellopta az ország magánnyugdíj megtakarítását, azt nagy jóindulattal sem lehet jó embernek nevezni.

Aki felszántotta a demokráciát és szemétdombra dobta a jogállamiságot, azt szintén nem lehet megdicsérni.

Aki folyamatosan ellopja ennek az országnak a javait, ingó és ingatlan vagyonát, azt nagyon nagy jóindulattal sem lehet jóságos és igazságos vezetőnek nevezni.

Aki úgy hazudik, mint a vízfolyás, és néz embereket hülyének, azt nem lehet magasztalni.

Aki hasznot húz az ország lakóiból, aki a világjárvány alatt nyerészkedik a lakosságon, az egy szar ember.

Aki a saját klientúráját tömi pénzel, aki ellopja azt amit az Unió ad nekünk, aki minden percben lebukik valami lopáson, aki a szomszéd gázszerelőre íratja a saját vagyonát, amit tőlünk vett el, az egy szar ember.

Aki leszarja az ország azon felét, aki nem rá szavazott, és azok parlamentbe küldött képviselőit, az egy szar ember.

Aki a civileket vegzálja, aki nyíltan hadat üzent mindenkinek, aki ezt a rendszert bírálja, aki Iványit és az ő szegényeket védő egyházát lábtörlőnek használja, majd rájuk küldi a NAV-ot, az egy szar ember.

Aki nem áll szóba az ellenzéki sajtóval, mi több fake news-nak titulálja azt, az egy szar ember.

Aki azt hazudja, hogy háborús infláció van, és emiatt nem tartja be azt az ígéretet, amivel választást nyert, az egy szar ember.

Aki soha semmiért nem vállalja a felelőséget, és mindig mást okol, ha baj van, márpedig egy ideje kurva nagy baj van, az egy szar ember.

Aki Sorosozik, aki Gyurcsányozik, aki Brüsszelezik, miközben kinyalja Putyint, Lavrovot, Erdogant, meg Trumpot, az egy aljas, gusztustalan szar ember.

Aki gyáván menekül és függöny mögé bújik ha válaszolnia kellene, az egy gyáva szar ember.

Aki ujjal mutogat mindenkire, és következetesen hülyének néz mindenkit, az egy szar ember.

Aki az apjától a lányáig , a feleségétől a vejéig mindenkit csilliárdossá tesz a mi adóforintjainkból, az egy szar ember.

Aki testőrök gyűrűjében, golyóálló mellényben mer csak az emberek közé menni, az gyáva.

Aki a mi pénzünkön vett honvédségi gépet magáncélra és a családja vakációztatására, és meccsre való eljutásra használja, az egy tolvaj geci.

Aki a közvagyont alapítványokon keresztül eltünteti, hogy utána az már ne legyen többé az embereké, az egy gátlástalan kleptomániás tolvaj. Aki visszaél a hatalmával, aki nem vesz tudomást arról, hogy amit művel, az nem mindenkinek tetszik, az egy szar diktátor.

Aki nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez ezzel gátolva az uniós pénzek megérkezést, az egy gyáva szar ember.

Aki folyamatosan bomlaszt egy olyan közösséget, amihez anno az ország nagy arányban akart csatlakozni, az egy áruló.

Aki folyamatosan vétózik, aki folyamatosan mindent gátol, aki azon mesterkedik, hogy a szélsőjobb kerüljön hatalomra Európában, és újabban már a fajvédő retorikát is elővette, az egy fasiszta újnáci.

Aki magyarkodik és a saját nemzetét osztja meg azért, hogy az ő hatalma sértetlen maradjon, az egy számító és uszító gazember.

Akinek a nyelve és a keze úgy ráng, mint egy tikkelős homoki sikló farka, az meg egész egyszerűen beteg, de legalábbis nem nevezhető egészséges embernek.

Aki a fentebb felsoroltakat napi szinten űzi, az minden lehet, csak jó ember nem. Úgyhogy kedves trollok, remélem kimerítő választ adtam innen a bűzlő és avas kolozsvári szalonna hazaáruló bugyraiból arra, miért tartom szar embernek a bálványotokat. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.