Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennyire még soha nem égett a pofám emiatt az elszabadult hajóágyú miatt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondtam én, hogy náci. Meggyőződésem szerint náci. Nácibb a nácinál. Szerintem Hitler elégedett lenne, ha élne. De nem él, és annak idején milliók, tízmilliók sóhajtottak fel, amikor elpusztult a beteg ideológiájával együtt. Mondjuk ez senkit nem hoz vissza azok közül a szerencsétlen emberek közül, akik e beteg elme beteg ideológiai tisztogatásának estek áldozatául. Az ilyeneket meg kell állítani, az ilyeneket meg kell semmisíteni, és nem szabad hagyni, hogy egy olyan agybajt szabadítsanak a világra, ami fertőzőbb, mint egy halálos kór.

Semmi újdonság nem volt ebben a fasiszta hangokat megütő szombati beszédben, amit egy másik országban szervezett politikai-közéleti hőbörgő fesztiválon lenyomott, még az sem újdonság, hogy ezt hagyják, hogy nem szólalnak fel ellene olyanok, akik elvileg egy közösséget alkotnak vele. Én mindenesetre elhatárolódóm ettől a velejéig korrupt, a saját hatalmától maga alá hugyozott félnótás despotától. Az a baj, hogy mi, akik eddig ezt elmondtuk, leírtuk, és vállaltuk a véleményünket, már akkor tudtuk, hogy ez az ember a magyarság, mi több, a modernkori világ szégyene. Minket akkor csitítottak, hogy naaa, azért ez túlzás, meg azért ilyet nem mondunk, meg azért ez erős, és különben is ezek a fasisztoid áthallások csak politikai termékek, szépen becsomagolva.

Tényleg. Fajelmélet 2.0. Magyarország miniszterelnökétől, aki úgy beszél a magyar nép nevében, mintha erre bárki is felhatalmazta volna. Ennyire még soha nem szégyelltem, hogy magyar vagyok, ennyire még soha nem égett a pofám emiatt az elszabadult hajóágyú miatt, pedig volt már egy-két vállalhatatlan húzása. Ez a periféria került, a nyugati demokráciáktól fényévekre sodródott, sértett, komplexusos egyed, ez a hatalommániás szarkeverő, aki bolhaként ugrál az elefánt testén, és próbálja magára felhívni a figyelmet, mert egyébként a kutya nem foglalkozna vele, most saját sötét elméjének agymenésében tetszeleg, és tényleg képes tiszta és kevert fajokról delirálni. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy erre bárki kíváncsi lenne azokon a szalmakalapos, 3XL méretű tokás fasisztákon kívül, akik tátott szájjal, és cinikus mosollyal helyeslik ennek az embernek a szófosását.

Ki a franc ez, hogy másokat degradáljon, hogy Horthy-korabeli eszméket, címeket, titulusokat keltsen életre, és ezzel együtt annak a vészterhes időszaknak állítson szobrot? Ki ez a magát Istennek és Európa DNS-ének tituláló félőrült, aki 2022-ben előáll egy fajelmélettel, miszerint mi nem vagyunk kevert faj, és nem is óhajtunk keveredni senkivel? Ki ez a maximum 3 milliós rajongótáborral rendelkező csaló szélhámos, aki azt feltételezi magáról, hogy neki küldetése van? Ezek lennének a felsőbbrendű magyar faj? Köszönöm, én magyar létemre nem óhajtok ezekkel egy közösséget alkotni. Hozzáteszem, az oldalunkon mostanában megnyilvánuló ősmagyaroktól meg pláne elhatárolódnék. Ez az orbáni szellemi színvonal? Ez a mélymagyar és őshonos hungarian sapiens?

Szégyen és gyalázat, hogy saját magát rugdosta ebbe a mélységbe, ahol ez a nívó, ahol ez a plafon. De itt tud érvényesülni, a hülyék, a nacionalista ökölrázók, a megbaszlak anyádon stílusban nyomuló fociultrák, árpádsávos és Nagy-Magyarország címert viselő, buta, primitív élőlények között. Azon a szinten, ahol ő leledzik, ott ő a király. De csak ott. A frusztráció, a szellemi-erkölcsi leépülés, és annak minden következménye elérte a magma legmélyebb pontjait. Megbukott, leszerepelt, megpecsételte most már nagy nyilvánosság előtt is a saját fasiszta politikáját. Nincsenek szövetségesei, nincsenek támogatói, beszorult a Kárpát-medencébe, itt szítja a tüzet, és élősködik az ország azon felén, amelyik nem ért vele egyet. Európa Észak-Koreája lettünk. Európa Kubája. Saját maga karikatúrája. Mert hagytuk. Mert hagyjuk. Itthon nincs következménye semminek, amit tesz, vagy mond, vagy véghezvisz pár nap alatt. De csak itthon. Külföldön már nincs fent az étlapon, külföldön már nem jegyzik. Oroszországban és a keleti diktatúrákban még jót mosolyognak rajta, de azoknak legalább van erejük, meg nemzetközi befolyásuk, olajuk és/vagy gázuk, azok arcoskodhatnak. Ez a hülye meg azt hiszi, ha a kedvükben jár, akkor neki is lesz beleszólása. Soha nem lesz, ő mindig is csak egy hasznos idióta marad, akit arra lehet használni, hogy bomlasszon és kárt okozzon.

Egy gazember, egy gyáva, megalkuvó percember. A magyar történelem következő szégyenfoltja, aki semmi mást nem tett, csak pusztított és rabolt. Aki azt hitte, hogy jól manőverezett és taktikázott. Ez van, amikor valaki becsavarodik a hatalmába, és már nem hallgat senkire, mert nincs olyan mellette, aki figyelmeztetné, hogy ezt nem kéne. Mind gyáva és megalkuvó, csak végrehajtói és kiszolgálói a rezsimnek. De persze mindegy is, mert lehet, hogy ez megint nem volt más, csak figyelemelterelés a Gellért-hegy méretű problémahalmazról, ami ősztől minden jel szerint azoknak a nyakába is bele fog hullani, akik most oly lelkesen éltetik a vezért, akik elalélnak a nemzeti szocialistákat is megszégyenítő hőbörgésétől. Akkor már mindegy lesz, mert az árja magyar ma Magyarországon nem tud helyesen írni, nem tud értelmesen beszélni, érvelni, a közösségi média bugyraiban idióta videók nézésével tengeti idejét, és azt hiszi, olyan okos mint a tavalyi kos. Az árja felsőbbrendű magyar utálja a másképp gondolkodókat, a gondolkodókat úgy általában, a melegeket, zsidókat, cigányokat, mindenkit, aki nem magyar, pont mint Hitler Németországának lakói.

Apropó, ha már itt tartunk: miért nem vezeti be a tajgetoszi megoldást a fogyatékkal élőkkel szemben? Ezek után az is simán átmenne a kétharmaddal felruházott fasiszta országgyűlés kommunista képviselőinek kezén. Rohadjatok meg! 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.