Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A fajelméleti maskarába öltözött nagyurak meg majd a zsákmány fölött röhögnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát akkor vasárnap után hétfő, ebben legalább nincs átverés, ezt még eddig a mindenható állampártnak sem sikerült éjszaka lopakodva, sunnyogva átírnia, úgyhogy kellemes szép reggelt kívánok mindenkinek! Aggodalomra, hőgutára semmi ok, közeledik a hidegfront, holnap már csak 35 fok lesz, addig kell valahogy fél lábon kibírni. Jó, hát ez egyáltalán nem vicces, de legalább évről évre rosszabb lesz a helyzet. Ezzel kellene sürgősen valamit kezdeni, és kezdenek is a nertársak és nertársnők. Nem tudok ocsmányabbat elképzelni (de!!!), mint amikor ötven fok idején nincs víz, vagy alig van víz egy-egy településen, a választott képviselő és honanya meg odaáll vigyorogni az ivóvizes kocsi elé, hogy ő elintézte, neki kell hálálkodni. Amiért egyáltalán van víz. Ivóvíz.

Hogy értsük, hogy a demokratikusan megválasztott képviselők, akik ebbéli minőségükön kívül államtitkári pozíciót is betöltenek, miért kaptak nemrégiben a mindenható főnökük akaratából közel 700 ezer forintos fizetésemelést. Ennél ocsmányabbat mostanában – leszámítva, hogy az egyszemélyes államvezetés letagadhatatlan náculásnak is indult amellett, hogy széthordta, lelakta, leamortizálta az államot – én az egyszemélyes államvezetés helyettesétől láttam, akit a tusványosi szélsőséges összeboruláson a kata lemészárlásáról, illetve az unortodox módon megvédett rezsicsökkentésről is kérdezett az önkényuralom által a büdös francba kívánt, ennek ellenére még mindig létező pártfüggetlen sajtó. Az ember, aki bármit, akármit a nevére vesz és éjszaka sunnyogva benyújtja a Kövér nevével fémjelzett fideszes parlamentnek, önmagából kifordulva, villámló szemekkel esett neki a riporternek és azt kérdezte tőle agresszívba rándult ábrázattal, hogy hol van itt megszorítás, milyen megszorításról beszél a kata tekintetében? Azon túlmenően, hogy a katatörvény módosítását is ez az ájtatos divatkeresztény vette a nevére, a módosítás nyomán pedig egy rakás embernek lesz szarabb az élete, mint eddig volt, tehát nevezhetjük bárminek a megszorítást, attól megszorítás marad, ahogy ezt a pár perces riportot néztem, egyetlen kérdés motoszkált a fejemben: mikor jön el az a pillanat, amikor meg is üti a riportert Semjén doktor, mert nem tetszik neki, amit kérdeznek tőle? Ha én jól értelmezem az ábrát – nem állítom, hogy így van, de ha esetleg -, akkor elég idegesnek tűnnek a fiúk. Vajon miért? Ha jól sejtem, azért nem alszanak olyan jól mostanában ezek a derék hazafiak, amin nem csodálkozom, már többször is utaltam rá, hogy a sötét lelkemen száradó ennyi mocsokkal, szennyel és bűnnel én már nem biztos, hogy életben lennék, de hát ténykérdés, hogy nem vagyunk egyformák.

Például azt sem tudom, mennyire kell szellemileg megreccsent állapotban lenni ahhoz, hogy miután Európa szélsőjobboldali utcai harcosainak gyöngye büdös, ótvar fajelméleti okoskodásra adta a fejét Tusványoson és a nyugati civilizáció összeomlásáról delirált azért, hogy a társadalom legegyszerűbb, legtájékozatlanabb, legkönnyebben manipulálható része (ez a halmaz metszőhalmazt képez a Fidesz szavazótáborával) állandóan felhergelt állapotban legyen, és egyben maradva utálja a számára éppen központilag kijelölt ellenséget, a Fidesz kihagyta a beszéd gonosz brüsszelitáknak szánt angol nyelvű összefoglalójából (by Kovács Zoltán nemzetközi kommunikátor) azt a részt, hogy az európai fajnak nem szabadna más fajokkal keverednie, hogy eljöhet az idő, amikor a nem európai fajhoz tartozó embereket meg kell állítani a magyar határon, hogy miután 2030-ra Magyarország az EU nettó befizetőjévé vált, a nyugati társadalom összeomlásakor mimagyarok ott leszünk, és átvesszük az irányítást (értsd: mi rendeljük majd a zenét).

Ha jól értem, ezek még ahhoz is gyávák, hogy vállalják az ótvar szélsőségességüket, hogy ők mára náci, fasiszta eszmék hátán próbálják kibekkelni a gazdasági összeomlást, aminek egy jelentős részét ők maguk okozták. Nem a háború, nem a háborús bűnösre kivetett brüsszeli szankciók. Tehát Kovács Zoltán angol nyelven kivonatolta a beszédet, kihagyta belőle az európai fül számára vállalhatatlanul ordas részeket, Deutsch Tamás meg körbeküldte a cuccot az EP-képviselőknek. Vagyis ezek a nyomorult, erkölcsi árvízkárosultak tényleg azt hiszik, hogy ez így működik, hogy nem derül ki? Ezek tényleg azzal áltatják magukat, hogy az európai politikusok nem olvasták az elmúlt tizenkét év egyik legsúlyosabb orbánista kirohanását, hanem Kovács Zoltán megszűrt beszámolójára vártak? Ezek tényleg ennyire hanyatlásnak indultak szellemileg, vagy ennyire nézik hülyének az EU politikusait? Egyáltalán nem először fordul elő, hogy tudatosan mással zsibbasztják a híveket, majd mást adnak elő Brüsszelnek, úgyhogy ja, azt hiszem, nincs kérdés: ezek még nácifasisztának is gyávák.

Úgy tűnik, Márai Sándor nem tudott mellényúlni azzal, hogy senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt. Ő a kommunistákról írta ezt, de ma már tudjuk, hogy nincsenek nagyobb kommunisták, mint azok, akik mindenki mást életvitelszerűen kommunistáznak (azokat is, akik még nem is éltek, amikor ők már a KISZ-ben tolták a fostalicskát), és mára eljutottak oda, hogy bármilyen penészes, közveszélyes eszmét hajlandóak zászlóra tűzni annak biztos tudatában, hogy van éppen elég tájékozatlan, irigy, megkeseredett, hergelhető tahó, akire érdemes politikát építeni. Már ha politikának lehet nevezni a szamojéd erkölcsökkel terpeszkedést és okvetetlenkedést Európa közepén, meg a legsötétebb, legprimitívebb, legaljább emberi reflexekre építő hisztériakeltést. Aminek – hangsúlyozom – egyetlen célja van: elkenni azt a tényt, hogy nem tudnak és nem is akarnak kormányozni. Egyetlen dolgot akarnak, bármi is az ára: megvédeni a zsákmányt, azaz hatalmon maradni.

Több, nem kimondottan a pártközpontban szerkesztett portálon olvastam, hogy miután úgy megvédték a rezsicsökkentést, hogy már csak az átlagfogyasztásig tudják fenntartani, holott a választási kampányban azt hazudták, egy fillérrel sem fognak emelkedni a költségek, ha rájuk szavaz a keményen robotoló irigy proletár, a kormány ELÁRULTA, hány fogyasztó használ az átlagosnál több áramot és gázt. Nem is értem ezt. Mi az, hogy elárulta? Valami szívesség ez, bazmeg? Palkovics minisztériuma kegyet gyakorol azzal, hogy hajlandó közérdekű adatokat nyilvánosságra hozni, miután az olcsó rezsi ígéretével átverték az életvitelszerűen egyébként is hülyének nézett polgárt? Ezen kívül minden fasza, oly kevesen lógnak ki az „átlagfogyasztásból”, és az ő többségük is csak egy kicsit, hogy szinte szóra sem érdemes. Az áramellátásban 5,6 millió fogyasztóból 4,2 millió átlagfogyasztású vagy az alatti, a gázellátásban pedig 3,5 millió fogyasztóból, 2,6 millió átlagfogyasztású vagy az alatti. Tehát az áram esetében 1,4 millió, a gáz esetében 900 ezer kilógó van. Ha jól sejtjük, ezek fogyasztási pontok, vagyis ennél sokkal több ivarérett, szavazást eldönteni képes polgárt fog képen törölni a megemelt rezsit ábrázoló számla. Vagyis a keserves és könyörtelen valóság. Na, akkor majd elő kell venni a főnök fajelméleti okfejtését, akkor kell majd ökölbe szorulni és jobb híján azzal vigasztalódni, hogy de legalább mimagyarok nem vagyunk kevert faj és nem is akarunk azok lenni. Az majd segít. A nácifasiszta maskarába öltözött nagyurak meg majd a zsákmány fölött röhögnek. Ahogy szoktak mindig, amikor még nekik is nehezükre esik elhinni, hogy ennyire hülyére lehet venni a népet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.