Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még a csendőrséget kell visszahozni, a deresre húzás ősi hagyományát és a piócásembert

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt mindenkinek! A Nézőpont Intézet már megint nézett egyet, és szokása szerint csodát látott. Az van – szerintük legalábbis -, hogy Orbán Viktor – áldassék még a lába nyoma is, valamint természetesen a gyümölcs is – képtelen hibázni. A kata módosítása egyáltalán, semennyire nem érdekli az embereket, töretlenül ott sorakoznak az utcai harcos széles háta mögött, és ha minden másnap lenne szavazás, akkor minden másnap őt választanák. És azt is látta a speciális Nézőpont, hogy ellenzékváltó hangulat van szerte e hazában. Egyrészt ugye nem mostanában lesz választás – legalábbis a mai tudásunk szerint -, úgyhogy pillanatnyilag akkor is mindegy a felmérés eredménye, ha a valóságot tükrözi. Másrészt szerintem az ellenzék nem leváltható, mert az ellenzék az, aki az utcán tüntet, aki ezeket a sorokat olvassa, a sarki boltos, te, én, mindenki, aki nem elégedett a jelenlegi rendszerrel. Az ellenzéki pártok leváltása már megtörtént, csak ezt ők még nem vették észre. Majd ha szembesülnek a valósággal, akkor vagy összekapják magukat, vagy széthullanak. Nincsen különösebb jelentősége pillanatnyilag. Egyébként ha például engem felhívott volna bármelyik közvéleménykutató és megkérdi, maradjon-e ez a kormány, én simán azt mondanám, hogy bizony maradjon. De ezt nem azért gondolom így, mert odavagyok a csútiért, hanem azért, mert vigyék csak el szépen ők a balhét azért a szarért, amit rálapátoltak az országra. Nem hiszem, hogy van még egy éve a rezsimnek, de azt gondolom, belülről fogják széttépni egymást. Abban komolyabb összegben mernék fogadni, hogy Lázár János szekrénykéjében már egy ideje ott lóg az az öltöny, amit a miniszterelnöki eskütételére tartogat, de szerintem ha most felajánlanák neki a lehetőséget, igen sebesen futna az ellenkező irányba. Az Orbán-kormány 12 éve főzi a kőlevest, már mindent kimertek belőle, amit a szájtáti nép belehordott, csak a kő körül bugyog a víz. Kénytelenek lesznek személyesen elfogyasztani akkor is, ha beletörik a foguk.

Túl vagyunk a nehezén, szegény Novák Katalin nem tehetett mást, megpödörte a bajszát, és aláírta a katát, a nagyonbátrak megszavazták a vármegyét és főispánt, már alig maradt valami tennivaló. Még a csendőrséget kell visszahozni, a deresre húzás ősi hagyományát és a piócásembert. Igazából én nem bánnám, ha a tizedet is visszahoznák, mert most megy az államnak a fizetések fele, aztán bónuszként az adózott jövedelmünkből még fizethetjük az áfát, útdíjat, mifenét. Értem én, hogy a kormánynak annyira nem fáj az áremelkedés, mert magasabb összegnek magasabb az adója is, de mi lassan belepistulunk a nagy dőzsölésbe. Tegnap sikerült sokadszor módosítani a takonyszilárdságú alaptákolmányt. Majd a huszadikat megünnepeljük, biztosan lesz tűzijáték is. Addig is, ameddig ez a csodálatos pillanat elérkezik, ártunk és ormányunk, valamint a fideszes bátorak hivatalosan is hülyét csináltak az egész országból. Majd ők jól feloszlatják az Európai Parlamentet, és mivel rohadtul fáj nekik, hogy ellenzéki képviselők is vannak ott, és időnként bemutatják a közösségnek a fideszes disznóságokat, ezért majd Orbán Viktor mondaná meg, hogy ki lehet EP képviselő, és ki nem lehet. Valami csodálatos, de tényleg! Alighanem arra vágyik az összes tagország összes polgára, hogy a csúti sufnijogász mondja meg nekik, merről fúj a szél, merre nyílik az ajtó. Mert az unióban mindenki hülye, kizárólag a 2 millió szektás és a vezérük ismeri a megvilágosodás ösvényét. Mennyire kár, hogy ezzel szemben az EP nem az orbáni elképzelések szerint működik, ahogyan az egész Európai Unió sem. Pedig az megoldana minden gondot egycsapásra. Abból van a mostani ribillió is, hogy azok ott Brüsszelben nem teljesítik a főni követeléseit, pedig ha szépen átadnák a kassza kulcsát és azt csinálnák, amit Orbán parancsol, nyugodtan ellehetnének. Egy darabig, mert aztán szépen lassan lecserélné őket a vezér a saját embereire, és máris kitörne a gördülékeny működés. Rengeteg fideszes jogász, sportriporter, egyházi zenész, futsalos és külhoni tálentum vár még megfelelő posztra, szóval jutna a készletből. Végezetül Pintér Sándor felügyelete alá kellene csak helyezni az unió egészét, aztán meg lehetne nyugodni, működne, mint a karikacsapás.

Akkor például nem lehetne egyetlen politikust sem azzal macerálni, hogy mi a lópikuláról tárgyalgat a vacsoraasztalnál egy olyan cég vezetőjével, amelyik cég mindig kaszál a közbeszerzéseken, és bődületes beruházásokat valósít meg a mi pénzünkből. Mert akkor mindenki pontosan tudná, hogy egyrészt ez teljesen természetes, másrészt pedig senkinek semmi köze ahhoz, kinek adja és miért a kormány a mi pénzünket, amúgy pedig a teljes sajtó, amelyik nem a pártközpont utasításait hajtja végre, az féknyúz. Aztán kész is, tessék szépen igazodni a főelvtárshoz, mert a főkormányzó úr mindig tudja, hogy mit csinál. Ha nem tudja, akkor is tudja és akkor is jól csinálja. A nép érdekében. Majd mindenkihez elér a bőség, de nem megy az egyik percről a másikra. Most még csak a szűk családi és ismerősi körig ért el, de majd jut belőle mindenkinek. Csak győzzük kivárni. Mi ebben a bonyolult? Semmi. Naugye.

Jó ébredezést! Próbálja mindenki túlélni a mai kánikulát, mert holnap rosszabb lesz. Gretha Thunberg viszont egy hisztérikus hülye, aki azt sem tudja, mit beszél. Igyon mindenki sok vizet, akinek a konyhájában még folyik a csapból, akinek nem, az gondoljon jó szívvel nemes honatyáinkra, akik megállás nélkül érettünk dolgoznak. Ameddig bele nem pusztulunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.