Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem tudják a lakosság mindennapi gondjait mellébeszéléssel szőnyeg alá söpörni, mert egyre kevesebb családnak telik szőnyegre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Jövőfalók

Csatolt fájl: Epegrammák 1994

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Bánatos szívvel írom: maradjon kend, míg teheti. Az erdélyi lovas parádéról már úgyis lekésett. Elégedjen meg kend azzal, hogy ezeket az úri seregszemléket a honi bennszülöttek finanszírozzák (már nem a mindennapi, hanem sok család esetében a heti) kenyerünk áfájából. Nem. Félretájékoztatták, ami a népjólétet illeti. Nem az alattvalók, hanem a templom egerei olyan kövérek, hogy ki se férnek a kétszárnyú ajtón. 

Az Európa legnagyobb tűzijátékának tervezett hacacáré még odébb van. Addig még sok millió euró legurul a családi kivitelezésben készült közpénzcsatornán, amire nem az apuci kőbányája, hanem Goebbels felsőbbrendűségi közhely szótára szállítja a sódert.

Mondanám, hogy férfimunka, de a tata nem ezt hallotta. Mert itt bizony ezek (bocs’ anyu, a tata mondta) töketlenek. És a most következő –általa közvetített – levezetést remélhetőleg képes leszek leírni, ha a lényegét kristálytisztán érteni nem is fogom.

Na, szóval. A tata elővezetésében – amint ezt hosszadalmasan a török házaló szőnyeg árusnak kifejtette a kapuban (árnyékban 38 C fokban) a tűző Napon – amíg a nő női habitusa holtáig női marad, addig a férfi férfiassága rövidebb életű. És manapság minálunk ebben a csökkent képességű állapotban ülnek a politikusok a parlamentbe. (A véletlenül beszédült néhány nő pedig már eleve – átoperálás nélkül – túlkompenzált kisebbségtudatú önteltséggel dúsított férfi szoftverű). És nem államférfiak, pláne nem hazafiak, hanem gigantomániás, kakasviadalt imitáló kappanok (Érti? Segítek. A gyengécske festőművész Hitler hazájában a művészetek diktátora volt, csak mellékesen rendeztetett olimpiát és háborúzott!).

A kend törökhonban szerzett szerájbeli – főleg a háremőrök hatalmi intrikáival kapcsolatos – ismereteire hivatkozva konzultált a tata ezzel a Magyarhonban kalandozó török gyerekkel, akiről kiderült, hogy kevesebbet tud a török állapotokról, mint mi, mert neki itt kell a szőnyeget eladni, nem ott. A mi politikusaink viszont nem tudják a lakosság mindennapi gondjait mellébeszéléssel szőnyeg alá söpörni, mert egyre kevesebb családnak telik szőnyegre. Nekünk se. Így aztán meg-megbicsaklott a szóértés.

A tata okfejtése a békegalambbal kezdett el szárnyalni. Hogy a békegalamb az nem tojó vagy bak. Az államférfi, a hazafi, honfi stb. viszont egyértelműen olyan ember, aki nem nő, viszont az ivarsejtcsökkenés miatt már nem is férfi. Azért púposkodik, meg lekezelő. Így leplezi a hiánybetegségét, vezeti le az ebből eredő frusztráltságát és mivel saját gyártmányú élő erővel nem tudja gyarapítani a jövőt formálók táborát, hát felfalná a mások jövőjét!

És innen aztán nem is volt megállás. Szerintem a török többet az életben nem fog hozzánk bezörgetni, legfeljebb ha átképezteti magát szőnyegárusból néprajzkutatónak, KSH kérdezőbiztosnak, vagy valami efféle csudabogárnak, de akkor is csak szigorú parancsra és veszélyességi pótlék ellenében.

 A tata közlési kényszerből kifolyólag a tudomására hozta továbbá, hogy amikor ő kicsi volt, és a tyúkok a szűkös portán nem bogarászhattak szabadon, és már a fal aljáról is leették a meszet, úgy volt, hogy kezdtek kevesebbet tojni. És az egyik reggel úgy engedték ki a tyúkokat a tyúkólból, hogy a tatának egyenként meg kellett fogni őket és a dédi a mutatóujját a fenekükbe dugva megnézte, hogy van-e bennük az napra való tojás. Estére kelve aztán megszületett a diagnózisa: mészhiány, eszik a tyúkok a tojást! Vagyis a jövőt!

És akkor most figyeljen: a tata a hosszú lére eresztett példabeszédet azzal zárta rövidre, hogy a kendhez való török jóindulat viszonzásaként megosztott vele egy suttogó propagandával terjedő szcenáriót: a magyar nemtelen hímek hiánybetegsége a mérhetetlen hatalomvágy. Most éppen magyar finanszírozásban, valamelyik különösen szolgalelkű magyar püspökből pápát csinálnak. Már 3 ezer templom támaszpontot fel is építettek neki a világ stratégiai pontjain. A Földgolyó 2,6 milliárd kereszténye feletti uralom a cél. Na meg a világfivá válás, világbajnokságok és olimpiák rendezése! 

A felgyorsított magyar haderőfejlesztésnek köszönhetően a magyar hadügyminiszter vezetésével – akinek az ősei Mohács óta szerzik a vereségekben gazdag hadi tapasztalatot – megindul majd a keresztes had az igaz hit védelmének ürügyén és egyúttal – egy tömjénfüst alatt- közpénzen bejáratják a repülőgépgyára gépeit is az ársapkás kakaóval. 

Ezt a múltba révedő, de világhódító görcsös akaratot sejdítve idézte a tata Illyés Gyula, a Puszták népe szerzőjének epigrammáját: 

„Azt, hogy a nép fia vagy, igazolnod, sejh, ma nem azzal

Kellene: honnan jössz, – azzal, ecsém: hova mész!”

– de ezt már jószerint csak maga elé mormolva, mert a török gyerek „Allah legyen veled!” kiáltással eliszkolt. 

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. június 29.               

P.S: A szomszédban és az éterben zajlik a háború, itt több fronton, intenzíven zajlik az elsötétítés (a hőség miatt is), a kukorica levele most inkább szürkés, az infláció miatt alacsony a munkanélküliség, mert olyan gyorsan emelkednek az árak, hogy a boltok személyzete nem győzte az új árcédulák örökös ragasztását, és az összes magyar munkanélküli közmunkásként három műszakban gyorsított eljárással árcédulákat gyárt. 

És az uraktól levetett asztali számítógépen a bátyám megint talált valamit kendnek 1994- ből. Ihol, ni: EPEGRAMMÁK

A hatalom ellen lázadók mindaddig gyűlölik a lakájokat, amíg nem tesznek szert saját személyzetre.

Ő már szabad! Nézett a sas karmai között vergődő kacsa után a baromfiudvar kerítése mögül a liba.

A szakszervezetek most vizsgálják, hogy mekkora kővel dobják meg a keresztény kormányt ahhoz, hogy a kormány által viszonzásul dobott kenyérből minden alattvalónak jusson.

A baromfiudvarban tartott első, legitim, szabad és demokratikus választást a menyétek nyerték azzal az ígérettel, hogy a gaz vörös rókát távol tartják a tojásoktól.

Nekem bizonyára tetszene a parlamenti pártok iszapbirkózása. Csak nem látok belőle semmit, mert mindig az én fejem nyomják az iszapba.

Már képesek vagyunk válogatni az eszközökben. Akiket 1990-ben pajzsra emeltünk, ma lándzsahegyre is tűznénk.

Három év alatt sikerült bebizonyítani a magyaroknak, hogy a törpék is képesek a legfelső polcon lévő befőttből torkoskodni.

A történelem nem pontosan ismétli önmagát. Fráter György előbb volt Erdély fejedelme, azután bíboros és csak ezt követően követtek el ellene merényletet.

Mára már kiteljesedett a privatizációs folyamat Magyarországon. Ezért azután, ha egy magyar rátalál Istenre, azonnal privatizálja és szentül hiszi, hogy csak az övé. Ennek tulajdonítható az európai népek új keletű imája: A magyarok Istenétől ments meg Uram minket!

A proletárdiktatúra korlátok közé szorította a polgárosodást. A polgári demokrácia viszont tág teret nyit a proletarizálódásnak.

A jövőm szempontjából lényegtelen, hogy egy cápa vagy ezer piranha végez velem.

Be kell vezetni a kötelező hitoktatást! Gyermekeink biztos jövője érdekében. Pogány szomszédainkkal ellentétben így ők majd kedvezőbb helyzetből – térdelő rajttal – indulhatnak a keresztény Európába, cselédnek.

P.S: A fentiek elolvasása után Zsiga bácsi ihletet kapott és a rögtönzött helyzetértékelésével megtoldom a híradásom: „Az USA vezette Nyugat az ukrajnai invázió miatt térdre kényszeríti Oroszországot, ezért a térde alatt Európa vérkeringése lassul.” 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.