Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Felhatalmazta magát, hogy a hatalmát védje. A többi le van szarva

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tehát kedd éjféltől vészhelyzet, bocsánat, háborús veszélyhelyzet van az országban, amire én csak szerda reggel döbbentem rá. Hirtelen azt sem tudtam, mit vegyek fel, egyáltalán mi a teendőm mostantól. Aztán megnyugodtam. Merthogy természetesen a kedves vezető intéz mindent, ahogy eddig is. Most éppen megint úgy intézi, hogy már a sajátjai formális beleegyezése se legyen szüksége ahhoz, hogy mindenről egy személyben döntsön. Én hülye meg azt hittem, hogy az éj leple alatt megszálltak minket az ukrán fegyveres erők.

Nem így történt, de a lényeget tekintve nem teljesen mindegy? De. A lényeg, hogy helyzet van, mert helyzetnek kell lennie. A Rogán Tóni Montana is megmondta, hogy a Ronald Reagan is megmondta, hogy a választás megnyerése utáni következő 24 órától újra kampány van. Végül is igen. Ezek már lassan 13 éve kampányolnak, harcolnak és háborúznak, és fognak is, ameddig világ a világ, és ameddig Orbán Viktornak hívják az ország miniszterelnökét. Arról nem is beszélve, hogy tényleg itt volt az ideje hivatalosan és törvényileg is beszaratni mindenkit. Ugyan a háború már 3 hónapja tart, de itt annyira bürokratikus minden, hogy csak most jutott el odáig a folyamat, hogy érvénybe lépjen a rendkívüli háborús jogrend.

Helyes. A pofátlan kimosásnak és alapos átöblítésnek alávetett agyú honpolgár most már teljesen megnyugodhat: a feltűrt ingujjú utcai harcos majd elkéri Trumptól Amerika Kapitány pajzsát, és ha lőnek ránk, akkor majd odaugrik és hárít. Fel lett hatalmazva. Felhatalmazta magát, hogy a hatalmát védje. A többi le van szarva. Ja nem. Meg a rezsit is, meg a családokat, a többit oldja meg mindenki, ahogy tudja. Ha meg nem tetszik, el lehet innen menni, a Feri is megmondta. És ha elment innen a hazaáruló geci, akkor utána ne siránkozzon a hanyatló Nyugatról – ahova mi majd állítólag 2030-ra fogunk megérkezni, miként a táskahordozóból lett trafikmutyi király mondta -, hogy ott sincs kolbászból a kerítés, mert nem érdekel senkit.

Ennek a feltűrt ingujjúnak mindig szerencséje van, ráadásul olyan, ami ritkán hoz ilyen kurvajó lapjárást egy hamiskártyásnak. Annak idején majdnem ki kellett szállnia a játszmából, de akkor is Putyinnak köszönhetően tudott egyet blöffölni. A szíriai háború idején, amikor menekültek érkeztek a határhoz, egy drill volt a kezében, nem is kellet nagyon izgulnia, csak terítenie. Onnantól sorra nyeri a partikat: migránsok, Brüsszel, Soros, civilek, Gyurcsány, és a legjobbkor az orosz-ukrán háború. Ez már felér egy royal flush-sel. Lehet mutogatni másra, ahogy eddig is, de a Holdról is látszó győzelemnek hála, most még nagyobb affektálások közepette. Hogy miért olyan drága minden, és hogy azért nincs pénz, mert a kurva Európai Unió nem ad. Holott már tavaly decemberben elkampányolta az idei költségvetés háromszorosát, megvett mindenkit, úgyhogy most tényleg nemigen van miből finanszírozni a látszatjólétet. De hát csak természetes, hogy ő nem tehet erről az egészről. Se a hiperinflációról, se a forint napi szintű élet-halál tusájáról, se a mesterségesen tartott üzemanyagárakról, se az egész korrupt kormányzásról.

Ugyanakkor ha belegondolok abba, hogy ezt is csak itt lehet előadni – hogy csak itt lehet elbábozni, hogy joggal hatalmazta fel magát a Covid idején mindenre IS, hogy most meg a háborúra hivatkozva tette fel a koronát a nagyon okos fejére jelképesen, és ennek ellenére semmiért nem vállalja a felelőséget, pontosabban mindenki hibás, csak ő nem -, hát azt kell mondanom: mesteri. Végül is egy migráns sem vette el a magyarok munkáját, a Soros sem ügetett végig a Hortobágyon a villás farkával és a patás lábaival, miközben villámokat szórt a szeme, és nem is haltak meg 45 ezren a halálos kórban, ahogy azt a libsi féknyúz média előadja. Akik egyébként is még mindig sokkal többen vannak, mint a jobboldali morális fölény, úgyhogy nincs itt semmi látnivaló, lehet szépen oszlásnak indulni. Bezzeg a baloldal háborúba vitte volna a sok fiatal, magyarságtól duzzadó keblű legényt, szerencsére nem nyertek, hála a magyarok istenének, úgyhogy nem kell aggódni, marad a hazai pálya. A túltengő tesztoszteron és a kihaénnemvagyiság levezetésére. A fociválogatott meccsei tökéletes helyszínek lesznek erre, és ismételten meg lehet majd mutatni a világnak, milyen kemények vagyunk mi itt a Kárpát-medencében. Jó, hát egy dobásból kimaradunk, mert múltkor túltolták a fiúk a rasszista műsort, úgyhogy emiatt zártkapus lesz az első meccs, de utána újra lehet majd tombolni, és ria-ria Hungáriázni.

Egyébként fölöttébb érdekes, hogy ezek a nagyon hazafias, feketébe öltözött, verőember kinézetű keményvonalas srácok csak addig hörögnek, vicsorognak, ugatnak, ameddig kerítés van körülöttük és póráz a nyakukon. Ha ez nincs, akkor hirtelen ki akarnak maradni a háborúból, és nem érdekli őket, hogy ki hal meg és miért. A lényeg az, hogy olcsó legyen az étolaj, és lehessen otthon pálinkát főzni, disznót vágni, mikor minek van szezonja. Pont mint a gazdi, aki általában 10 testőr gyűrűjében és fekete paravánok mögül, kizárólag a sajátjaival körülvéve bátor, onnan hergeli a népet, és fenyeget másokat. Ő, aki 13 év alatt aknásította el – nem az országot, hanem – az abban élők fejét. Ezért tartunk ma ott, hogy az ember mielőtt bárkivel leáll beszélgetni, előbb óvatosan elkezd puhatolózni az illetőnél, nehogy véletlenül aknára lépjen. Meggondolja ötvenszer, hogy kinek mit mond. Mert konkrétan itt tartunk. Nem lehet úgy kommunikálni ebben a baromira összetartó országban egymással, hogy ne jönne elő a jobb, illetve a bal verzió, és ne egy verbális, rosszabb esetben tettlegességig fajuló agresszív megnyilvánulássá alakuljon két ember, barát, családtag beszélgetése.

Magyarul: összetartozunk, de csak addig, ameddig azt gondolod és teszed, amit Orbán akar. Mert ha nem, te is csak egy leszel a levadászandó hazaárulók közül. Háborús veszélyhelyzet idején pláne. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.