Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Kárpát-medence cukros bácsija a trónusáról, szemkontakttal, töretlen lendülettel legózza a műanyag jogállamot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Ül, fekszik, térdel

Megvolt a Zsiga nap. A nyárikonyhában. Majd indoklom, miért nem a tata laborban.  A „nagyházba” is beültek a „jómadarak”. Fészkelődnek, tollászkodnak, tollasodnak. A Kárpát-medence cukros bácsija trónusáról, szemkontakttal és töretlen lendülettel tovább legózza a műanyag jogállamot, hogy a látványától automatikusan felnyíljon a zsilip az euró folyó előtt. A törvény magzatburkába szuszakolt jogkövetők közül hét hajdan már az Alkotmányra is felesküdött, de nem hazaárulók, mert aláfeküdtek az Alaptörvény mind a kilenc változatának, sőt már embrió állapotában nyalogatják a tizediket.

Már rég kimondták az ősök: „Isten nem ver bottal!” És lám csak. A magyarok holokausztban való tevőleges részvételéért a Soros-ösztöndíjjal külföldön kiképzett büntető expedíció (Paul Lendvai által Salazar-imitátornak látott, de Zsiga bá’ szerint csak harmada az eredeti Salazarnak, mert a mi uralkodó egyedünk közgazdasági ismeretei ki se látszanak az „ársapka” alól) vezére az Úr jobbjáról, a Hold érintésével a Szentatya portájára leereszkedve újfent megerősítette, hogy a papok hizlalásáról továbbra is közpénzből gondoskodik, mert az evolúció illiberális körülmények között nem működik. Itt teremtés van, sk., ami kiterjed az autópálya-koncesszióra is.

Ezt most nehéz volt így, állva leírni. Nem a mondat hosszúsága, meg kacifántossága miatt, hanem mert a hazánkban működő mintegy 900 svájci faipari cég harmincezer magyar dolgozójának valamelyike kevés ragasztót tett a tata labor székeinek csapolásaiba és ebben a fene nagy szárazságban darabokra hullottak, mint az úgynevezett ellenzéki pártok. Most a ragasztómennyiség 1%-os növelése miatt a bútorok árát kb. 30 százalékkal növelik, de a lengyelhonban bevált cári módon fizetett ellenzék apanázsát pillanatnyilag nem növeli a terelésükkel megbízott intéző, mert rosszalkodtak, meg csúnyán beszéltek. Kivéve a főjelöltet, mert őhozzá a Cukros bácsi leengedte a ménesgazdáját, hogy a két lábhoz megtérő nagyfiú a tévén keresztül megüzenje a fránya brüsszelitáknak, hogy küldjék már gyorsan azt a kurva pénzt, mert már elzsibbadt a szájuk ettől a kényszerű felsőbb parancsra demokratikus együttmosolygástól. 

És nekem úgy kellene kendet tudósítani a demokratikusan alsó népréteggé alázott sorstársaimról, hogy megértse már végre: ne akarjon ide jönni, ha békességet akar, vagy valami csekélységet (földet, gyárat, cselédséget, netán egy celeb ágyast – pfújj)! Mert kend becsületes magyar székely mintázattal, szerencsétlenségére még hívő keresztény is, amilyen kódokat itten a hatalom már egyenként külön – külön, meg együtt is meghamisított.

Példát akar? Tessék! A bevásárolt híveket a Misszió Tours az Anyák napján „Zarándoklat a férfiakért” projektben terelte a szent kúthoz, ahol a janicsárképző gyerekbeszerzésében Jumurdzsákot lepipáló udvari csuhás nyomatta a dumát ezerrel és a kegytárgy biznisz profitja vetekedett a karikás ostoréval. Persze ez az „elmaradott” vidékiek cumija. Mert a nemességet és pláne a vitézséget öröklő, ingyen kommunista diplomákkal és nyugati ösztöndíjakkal terhelt rózsadombi középosztály, sőt pláne a belőlük papok által frissen kitenyésztett 170 dubai kéjlakot birtokló nemzeti burzsoáziának ez a pórias szöveg zsenánt. Nekik szakavatott cirádákkal a szilárd szexuális erkölcsű püspök földije csorgatja a nemzeti színű nyálat mondván; „nemzeti-polgári”, holott a reformata hittudományi iskola fogalomgyűjteményében az általa gátlástalanul – de sok suskáért – kiszolgált államhatalomra leginkább a nacionalista-klerikális-feudális passzol. Vagyis az egyeduralkodó ül a trónusán, a csicskák a lábai előtt hevernek és az alattvalók lesunyt fejjel térden robotolnak.

Ez a Zsiga bá’ összegzése a közelmúlt történéseiről, amit a Maca néni egészített ki (mert neki van nemzetközi kitekintése). Imígyen. A szomszéd országok kormányai szoborra gyűjtenek a bennszülött magyarokat kivéreztető és elszegényítő Soros-ösztöndíjas cukros bácsinak. Mert nagy pofánk volt a „gulyáskommunizmus” idején dagonyázva a jómódba, most meg a szegényekből is meglett a kétharmad a keresztény szögesdróton belül. Nekik meg a náluk tárolt bérmagyar apanázsból felvirágzott a gazdaságuk. De csak mellszobor lesz. Nagy, de már nem adnak lovat alája.

A nagyi meggyőzött, hogy a háborúról ne írjak kendnek, mert hadi témában pláne pancser vagyok és a szokásos butaságaimat is megfejelem. Ezt onnan következtette ki a nagyi, hogy elkezdtem érdeklődni a híradásokban szereplő borzalmak részletei iránt. Például egy M kezdőbetűs ukrán városban, amit az ukrán katonák védtek és a lakosság jelentős hányada orosz nemzetiségű volt az orosz rakéták miért csak az ukrán nemzetiségű civileket gyilkolták meg és a kétszintes, harminchat ablakos gyermekkórház és szülőotthon valamennyi ablaka tokostul megsemmisült, az épület kiégett, de miért csak egyetlen terhes nő sérült meg? Létezik-e etnikailag és a kétféle ortodoxvallás szerint szelektáló rakétájuk az oroszoknak?

Most nagy hirtelen befejezem, mert gyanús előjeleket észlelt a dédi. Én végzem neki a havi, olykor negyedéves bevásárlást. Cukor, só, liszt, olaj, stb. Szombaton már csak 5 kiló lisztet adtak a boltban, cukor meg nem is volt. A dédi szerint a háború. A nagyi szerint ez csak az osztogatás utáni szokásos fideszes fosztogatás. Az anyu a munkavégzésből következő akadályoztatása miatt nem tudott nyilatkozni. Én meg azt mondom kendnek, hogy a kormányzat előrelátó gondoskodása. Mert ha a székek széthullottak, akkor az asztaloknak is hamarosan kampec. A kormány félti az asztalunkat a túlterheléstől. Még szerencse, hogy olajat nem kellett hoznom, mert mióta nincs jócskán felment az ára. 

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. május 10.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.