Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Berci! Berci, mi újság? Hogy állunk?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ki az a  Copperfield Dávid? Vagy Houdini, a nagy szabaduló művész és illuzionista? Halló! Ti, akik az Alcatrazból szöktetek meg, és tüntetek el a nyilvánosság elől, hol vagytok már? Ti nagy szemfényvesztők, és bűvészek. Rodolfo, ha látnád ezt, biztos elkérnéd a receptet, pedig te mindig mondtad, hogy a kezedet figyelje mindenki, mert csalsz! Te legalább korrekt voltál, és nem néztél senkit hülyének. Úgy kápráztattad el a közönségedet, hogy száz forintból csináltál ötszázat, és azt is odaadtad a mutatványba bevont tátott szájú nézőnek. Kérem tisztelettel, új csillag született Felcsúton, jöjjön a dobpergés és trombitaszó, íme:

Ez ő! A Kárpátok tolvaja, a közpénzek jellegének megszüntetője, a szemrebbenés nélkül hazudó, a bátor utcai harcos, a kevlármellények 3XL-size méretű szupermodellje, a viszkető tenyerű magányos libernyákcipelő. A mikrofon mögül pofázó és ökölrázó megmondóember, a mindenkit kerítés mögül megugató politikai pitbull, akinek a póráza egyenesen a Kreml-ig ér. Igen, ő az, aki csak 1000 évente születik a magyar pusztában. Nagy tapsot Magyarország háromszor kétharmaddal megválasztott miniszterelnökének, Orbán Viktornak!

 – Éljen, éljen, éljen a párt! Üdvözlet az összegyűlt nyugdíjasoknak és a szervilis seggnyalóknak! A 2022-es választási program a következő: előre menjünk, ne hátra. A paradicsom piros, nem sárga. Moslékkoalíció. Szemkilövető Gyurcsány. Háborúba taszítaná az országot a baloldal. A baloldal vért akar olaj helyett. Gyurcsány és mini Feri. Köcsög nyugat, buzi Brüsszel. Hol a pogácsa, amit Mari néni sütött, mert már éhes vagyok! Értette mindenki? Ha kérdezik, ezt kell mondani, nem olyan bonyolult. Na megyek, csomagolják be a maradékot, majd út közben megeszem. Imádnak a zemberek, mindenhol tárt karokkal várnak. Vasárnap húzzon el mindenki és szavazzon ránk! Ennyi. Helló, röfik! Viszlát, kézcsók! A fasznak vannak választások? Ha behúzzuk, akkor eltörlöm ezt is, mint a sztrájkjogot. Berci! Berci, mi újság? Hogy állunk?

– Szarul, de büszkén főnök! Az erdélyiek már utálnak mint a szart, a postás elolvasta a levélszavazatokat és mindegyik hazaáruló székely az ellenzékre nyomta az X-et!

– És?

– Semmi, kibaszta valaki a kukába az egész zsákot!

– Ez a mi emberünk, egy hős, majd kitüntetjük, ha ennek vége! Az ukránokra idén nem számíthatunk, a külhoniak inkább hazarepülnek, csak azért, hogy leszavazzanak. Remélem, rám!

– Azt nem tudjuk, de reméljük!

– Mi az, hogy nem tudjátok? Azért vettem a Pegasust, hogy megtudjátok! Akkor nem úgy állnak a számok?

– Nem.

– Nem?

– Nem.

– Hívd a Tónit, hogy mit csináljunk! Ez az EBESZ is annyi megfigyelőt küldött, mint egy hadsereg, Brüsszel támad, a V4-ek elárultak! Az a geci Soros keveri a kártyát, de én ultiban jó vagyok. Blöff, blöff és blöff! Szotyiért menjen be valaki a kisboltba, muszáj rágnom és köpködnöm, mert síkideg vagyok. Berci, azt nem mondtad, hogy ennyire szoros lesz.

– Lazíthatok a pánton, főnök, ha nyomja a mellény.

– Nem az, hanem az eredmény! Hazudjátok még le mindenhol, hogy 70%-kal vezetünk, a Németh Sanyinak mondjátok meg, hogy elveszem az egyházi státuszát, ha továbbra is adja a lovat a tudod ki alá! A Márki-Zay… Kuss, ezt a nevet nem mondjuk ki még viccből sem! A kis falusi suttyó először megcumiztatja a Lázárt, aztán már az én helyem kell neki. Nem tudná elütni véletlenül egy autó? Vagy mit tudom én, találjatok már fogást rajta! Hol vannak a Bohárék? A Bayer? Ne a békéről papoljanak, arra itt vagyok én. Fröcsögjenek, és küldjék már el a jó édesanyjába, abba! Szijjártónak szóljatok, hogy most maradjon a picsáján, ne repkedjen sehova, vegye le az Armani pólóját, és keltse a hangulatot, mert mindenkire szükségem van! A Kósa maradjon csendben, ha lehet. Egyedül a Hoppál az, aki csinál is valamit! Ilyen akciókra van most szükség, nem picsogásra meg hegedülésre! A Varga család is menjen ki a rétre kézen fogva, és onnan üzenje meg, hogy csak mi! Vagyis csakis én! Igen, csak és kizárólag én tudom a problémákat megoldani, hiszen én idéztem elő őket, nem? DE. Hát akkor meg? Ide nagypályások kellenek, nem a Hadházy, aki minden lenyúlásunkat személyesen dokumentálja. Nem állunk nyerésre, Berci. A szoftver be lett állítva, ha úgy alakul? Remélem, le tudjuk állítani, mint 4 éve. Mondjon már valaki valamit! Hát ezért fizetlek titeket? Ezért viszem vásárra a bőröm? Hatvanpusztának még kell legalább egy év, mire befejezzük! Még jó, hogy a Rahelék időben le tudtak falcolni. 

– Nyugi, főnök! Megnyerjük. Vagy így, vagy úgy, de megnyerjük! 

– Ajánlom is! Most pedig irány a következő falu, remélem nem szóltatok senkinek, hogy jövök!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.