Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


VAN BENZIN! Ehetek-e földimogyorót?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Minden retkes diktatúra szeretett szokása a valóság átírása. Minden diktatúra szokása a cenzúra, a véleményterror. Minden diktatúra megmondja mit miről, hogyan gondolj. Most Birnbaum megengedi, hogy segítsek az ukrán menekülteken.

Egy országban, ha demokrácia, a parlament felügyeli a döntéshozó kormányt. Ez tiszta sor, Magyarországon ez nincs így. Vad szervilizmus, egy diktátor kliséinek való megfelelés uralja minden másodpercét. Szervilis hazugsággyárai alárendelték magukat Orbán kampányfőnökeinek. Ők döntenek el sunyi 1000 fős kis minták alapján mindent. Abszolút mindent. Most ez annyit jelent, nem kell legyalázni engem, nem hazaárulóznak, mert segítek a menekülteken, mert a Birnbaum-Finkelstein-gonoszságművek élő valakije megmérte, megmondta, most nem rossz, sőt, Orbán népszerűségét növeli pár TOI-TOI WC és néhány tisztálkodási konténer leszállítása a határra. Most még növeli a népszerűségét mindez, addig mehet az önkéntesek emberfeletti munkája. Majd ha lankad, elkezdik a fröcsögést. Szuverén állam nem így működik, nem egy gonosz elme egy gonosz diktátort hatalmon tartó technikáinak rendeli magát alá. Dönt. Ez itt nem szokás. Az se, hogy benzinkutakon tankoljunk, mert ott most jégkrémet lehet venni, vagy épp mosni a koszos kocsit. Mindezek mutáns jelképei a nem éppen kormányzóképes Orbán Viktornak.

Magyarország védtelen, a beharangozott nagy fideszes fejlesztések számszerűen közel húsz szállítóhelikoptert eredményeztek, a 2004 és 2010 között 2012-re beígért Leopard 2 harckocsik még mindig nincsenek hadrendben. A hadsereg egy század erejű, határon áttört fegyveres suhancbanda felszámolására elég. Négy Orbán-kormány volt, az első megszüntette a légierő csapásmérő képességét, örökre, és minden néven nevezhető támadóeszköz, rakéta sorozatvetők, tüzérség megszűnt. Nincs önálló tüzérezred, stb. semmi! A magyar hadsereg mögött kiképezhető harcos tartalék vagy harcba vethető élőerő tartalék nincs. NINCS! Nem létezik polgári védelem, ezt a szervezetet a tudatosan semmivel nem törődő kormányaink egész sora számolta fel, már nincs VIK-vegyivédelmi információs központ a seregnek, és nincs olyan jelentős és használható légoltalmi óvóhely kiépítve, beüzemelhető állapotban tartva, ami az életünket védhetné. Nincsenek készletezve vegyvédelmi felszerelések, és egyéb készletek a lakosságnak. Így fingorászunk a nagy erős orbániával a világpolitikában. Egy komolyan már ellenségeink által sem vett országként éldegél, keresztben állva az autópályán. Mert ez is igaz, szerintem lenne elég ember, aki egy megszállt országban is megtalálná a boldogulását, honfitársai élete árán is, ebben mindig van tartalékunk, elég.

Drón repült az ország légterébe nemrég, az ország légvédelme ezt észlelte, de nem tudott vele mihez kezdeni, majd március 15-én, a nemzeti ünnep napján, egy volt külügyminiszterünk fia elmagyarázta, hogy ezt csak a hülye balosok lövik le, mert ők nem. Mert ők okosak, mert azt a NATO dönti el… Ez hazugság, mert légtérsértés esetén a nemzeti alárendeltségben lévő gépeink parancsnokai, vagyis a saját LÉGIERŐNK dönti el, mi legyen. Mindegy, ha valaki olcsó pornólapok hasábjainak szerkesztésével élte életét, valószínű nem igazán kiművelt kútfő ahhoz, hogy ezt belássa. Ezt a drónt a legputyinibb magyar adón, a PESTI TV-n már ukránnak minősítették, miközben az ellenzék ünnepi megmozdulásáról a Hír TV-n március 15-én azt mondták, hogy elmarad.

Tehát semmi sem az, aminek tűnik, mert csak az számít, hogy Birnbaum miből tud kiszámítani hány %-ot Orbánnak, és csak az számít, ahogyan azt tálalják. Önálló cselekvés nincs, mert át kell gondolni, az mit okozhat Orbánnak, hisz itt ő az egyedüli fontos ember, a többi meg csak kellék, szavazati arány, semmi több. Amíg ez a funkciónk megvan, X-szel legitimálni, vagy elutasítani a diktátort, addig még érünk valamit, de az X-et húzók körét is lehet szűkíteni, és az is járható út. Bár akkor Birnbaum számításai lényegesen olcsóbbak lennének, így azért van még általános választójog, mert így a kedves amerikai gonoszságfőzde, Birnbaumék cége több pénzt kérhet a kutatgatásokért.

Karakó Tamás

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.