Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha nem imádkozik, akkor káromkodik. A cselekvés nincs a repertoárban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Rutin

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ajjaj! Tessék maradni! Fennforgás van! Itt a szögesdróton belül a pogány bennszülötteket nem csak a járvány tizedeli, hanem ki is hűl némelyik! A Spengler nevű ember szerint az a XVII. század volt, mikor csak a boszorkányokból egy milliót égettek el a keresztények. Most más módon szelektálják az alattvalókat minálunk a narancskeresztesek. Drága a tüzelő, ezért a használhatatlan alattvalókat hagyják megfagyni. Ez a legolcsóbb szociális gondoskodás. Kend is célszemély. Azzal a „Libertate” feliratos zászlóval kend nagyon elásta magát. A Zsiga bácsi fejből nyomatja a „közszereplők és felmenőik életútjait elágazásostul és zsákutcástul”, meg az éjszakánkét vándorló szobrok színeváltozásait. Akár kérdi valaki, akár nem. Kend viszont folyamatosan stabil feketelistás/szabadkőműves/liberális/genderista, stb.

Sorolja a Zsiga bá’, hogy a hol református mártír, hol a kommunista Nagy Imre padlássöprő veterán vöröskatonájának unokája és a zsidókat vagonírozó csendőrparancsnok unokája – mint két kastélyszomszéd kolostorvazallus földesúr – együtt aggódik, hogy a százezerre tehető, naponta éhező, egyházi iskolákba kényszerített magyar gyerekektől a munkásőr szakaszparancsnokból avanzsált nemzetőr ezredes zsoldosserege képes lesz-e megvédeni az összerabolt himihumit. Mert ez azért ideológiailag nem annyira megalapozott közbiztonság még a nép fölé kerekedő zsiványoknak a „Pesti Srácok” újság szerint se, ami pedig mindig a kegyúr által diktált aktuális tutit nyomatja. Szerintük momentán a Széna téri márványtáblás 56-os forradalmár Szabó bácsi „alja kommunista” lett nagy hirtelen.   

Kend itt csak téblábolna tehetetlenül. Márpedig kend aztán tudja, hogy milyen a magyar térden állva. Úgy van! Tehetetlen. Ha nem imádkozik, akkor káromkodik. Ez a magyaros rutin. A cselekvés nincs a repertoárban.

Bezzeg a dédikék! Hamarabb észlelik a közelgő repülőgépet, mint a radar, mert túléltek néhány szőnyegbombázást. És azt is tudják, hogy ilyenkor a szoba sarkába kell húzni a nagyasztalt, és alábújtatni a gyerekeket. Ennyit jelent a rutin. Az anyudédi lám 23-án megmondta, hogy itt a háború, és 24-én hajnalban itt is volt! Így van ez minálunk 2022/03/07/12.20 órakor 44.436 halott és 1 euró 400 Ft. Na meg orosz invázió az ukránoknak, nekünk meg az infláció. Mindezt a dédikék borítékolták is. Rutin.

És most kapaszkodjon, hogy mit tesz a rutin: a magyarok Soros-ösztöndíjas utcai harcosa Kremlbeli helyszíni tanácsadásának köszönhetően Putyin Zelenszkij vezetésével egységbe kovácsolta az ukránokat, a folyamatot a kolostorszolga államtitkárok hada a Nagy-Magyarország térkép előtt vigyorogva konstatálja. Közben az udvari hegedűs muzsikus a KISZ Együttes Rajkó zenekarának repertoárját a magyar adófizetők pénzén épített külföldi templomokban is ingyen bazseválja, és – KISZ nem lévén – a szerzői jogdíjat a Fidesz teszi zsebre.  

De figyeljen már! Nehogy azt higgye már kend, hogy mi beszélünk ilyesmiket itthon. Á! Dehogy is! Mi sajnáljuk az ártatlan áldozatokat, segítünk, ahogy tudunk. Hoppá! A tudás ahhoz kell, hogy a segítségnyújtással kikerüljük a vörösiszap katasztrófa alkalmával rutint szerzett közpénzlenyúló hatóságot és szolgahadát. 

Szóval közmunkában, Nőnapi virágcsomagolás közepette zajlik ez a szellemi ámokfutás, mert itt értelmileg és politikai tájékozottság szempontjából plurális a személyi összetétel a halk szavú jámbor együgyűektől a harsogó hímsovinisztáig (remélem, kend tudja, hogy mi az a plurális, mert én simlis dumának sejtve kihagyom az utána való bogarászást). Mert folyik ám a szó cefetül, mert mostantól nem a migránsok veszik el tőlünk a munkát, hanem az állam.

Azt is beszélték ott, hogy népszavazás lesz. Mert a papi tized elmaradását az ÁFA-bevételből busásan kompenzálta Magyarország kegyura, de a magyar keresztény kultúrkörben elfogadott gyermekmegrontás papi kiváltságát túlbuzgóságból a nagykövetére is kiterjesztette a pártállam, és a párttévében a kislány jogosan panaszkodik az anyukájának, hogy ő nem lehet fiú, de a fiúknak a pap bácsik közelében szoknyát kell hordani. És a „Jókor”-ban megírta az uralkodó párt, hogy az udvari muzsikusok hada újabb oktávval színesedett, a Kócbabás maca a KISZ tenyeréből Neotonként átruccant a Fidesz markába, a szakdolgozat átkeresztelésben rutint szerzett szarvastehénölő migránsokat menekültté keresztelt, és – ki ne hagyjam – nemrég a NAV fegyveresei Iványi Gábortól is áldást kértek a korrupció elleni küzdelmükhöz. És a baloldal ettől prüszkölni kezdett. Mert háborúpártiak. Na? Mit szól ehhez a katyvaszhoz? 

Mégse ez a heti abszurd! Hanem az, hogy a vak komondor által őrzött homofób birodalom uralkodóegyede által kiválasztott nyolcvanadik államtitkárból március 10-én köztársaságmentes köztársasági elnököt csináltak parancsra a bátor kolostorszolgák havi néhány milcsi zsoldért. Úgy kell nekünk ez a nagysága, mint a kopasz embernek a stílfésű. 

Mert amúgy a magyaros rutin tarol. Biztos tudja kend, hogy 4 millió hektár az ország művelt területe, aminek kétharmada természetesen hűbérbirtokként nem a gazdák, hanem a gazdaggá felfújt pártszolgák kezében van, és 5,1 millió hektár után veszik fel az Uniótól a földalapú támogatást, mert a művelt Nyugatnak nincs rutinja a kalandor, színváltós magyar uralkodó párt pofátlanságának kezelésében.  

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. március 12.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.