Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Értem én, hogy a politikusok már elfelejtették – vagy eleve meg sem tanulták -, milyen munkából élni, de az országlakók többsége ezt szokta csinálni oldalfüggetlenül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt a nagyon hosszú hétvége első napján! Remélem, mindenkinek sikerül alaposan kipihenni magát, nagyokat sétálni, olvasni, megnézni néhány jó filmet, vagy amit csinálni szeretne. Bízom benne, hogy a bérért és fizetésért trollkodók is alaposan kialusszák magukat, hátha valami frappánsabb is eszükbe jut némely cikkről, mint az, hogy büdös a szalonna, hogy dögöljünk meg egyenként és egységesen, vagy éppen a szüleinkről emlékeznek meg nem éppen kultúremberhez méltó stílusban. Pihenés után természetesen nekik kötelező program a békemenet és Orbán Viktor ünnepi beszédének helyszíni élvezete. Kedden nyit a Széll Kálmán téren a felújított Pénzmúzeum is, ezt elsősorban pedagógusoknak és szakápolóknak ajánlom, legalább múzeumban lássanak pénzt, ha már a saját pénztárcájukban alig.

Hoppál Péter honatya és egyházzenész nagyon fel van dúlva, mert megtámadták az ő feleségét. Nem fizikailag, hanem politikailag. Vagy ilyesmi.

Nem hagyom tovább válasz nélkül a pécsi baloldal hazug rágalmait❗
A baloldal a napokban nem közszereplő feleségemet gyáván és aljasan belerángatta a kampányba. A választóimért végzett munkámba nem tudnak belekötni, ezért hozzátartozóimat támadják. Azzal vádolták meg feleségemet, hogy sok évvel ezelőtt nem végezte el a rábízott munkát. (Hoppál Péter/Facebook)
A történetről lehetett olvasni, a képviselő úr felesége és az általa elvégzett vagy el nem végzett munka körül kavargott valami. Maga a történet nem különösebben érdekes – vagy csak engem nem érdekel -, vannak erre megfelelő szervek, majd kiderítik. Ami miatt bekerült a jóreggelt-pusziba, az az őszintének tűnő felháborodás, melynek nyomát sem láttam soha, amikor ellenzéki politikusok családtagjait belezte a fideszes média. Az a helyzet, hogy a legtöbb ellenzéki politikus felesége, gyereke sem közszereplő, nekik éppen annyira pocsék érzés hazugságokat, vagy a közvéleményre semmiféle módon nem tartozó dolgokat olvasni a lapokban, mint a kormánypárti politikusoknak. Nem az a mondandóm lényege, hogy hihi, úgy kellett, hanem az, hogy mindkét oldalon kellene lennie valamilyen gátnak, ami régebben volt, ma már nincs. Mégpedig távolról sem a baloldalnak titulált ellenzék miatt nincs. Remekül be lehet határolni, ki és mikor rúgta le azt a bizonyos gátat. G. Fodor Gábor lapja, a 888.hu volt a zászlóshajója ennek a mocsoknak, tehát ott kell kezdeni a keresgélést. És ott még csak nem is az volt a kérdés, hogy egy politikus felesége elvégzett, vagy nem végzett el egy munkát, amiért fizetést vett fel a helyi önkormányzattól (magyarul közpénzről van szó), hanem egy politikus – a közéletben semmi módon nem tevékenykedő – feleségét titulálták maszturbációs segédeszköznek. Ehhez képest Hoppál feleségének ügye tisztázódni fog, hiszen a munka elvégzését kétségbe vonó szervezet feljelentést tett az ügyben, azt a kormánypárti honatya nélkül is ki fogják vizsgálni. Sajnos arra nem létezik megoldás, hogy a most harcos magánélet-védő Hoppált megkérdezze valaki, vajon milyen alapon uszítja egymás ellen az embereket ilyen felszólításokkal: Balosok! Ti most ne vásároljatok benzint! Az a helyzet, hogy a balosoknak, jobbosoknak, liberálisoknak és bárkinek ugyanolyan joga van tankolni, mint a kormánypártiaknak. És bárkinek joga van felháborodni azért, mert a kormány szokás szerint átgondolatlan, előkészítetlen, dilettáns döntései miatt várakoznia kell a benzinkúton, esetleg egyik kúttól a másikhoz kell vándorolnia, miközben dolgozni akarna, amihez szüksége van az autóra. Értem én, hogy a politikusok már elfelejtették – vagy eleve meg sem tanulták -, milyen munkából élni, de az országlakók többsége ezt szokta csinálni oldalfüggetlenül. Nagyon kevés olyan autós van, aki hobbiból tankol, hogy aztán cél nélkül tekeregjen a vakvilágban.

Álhírt terjeszt az, aki azt állítja, üzemanyaghiány van hazánkban. Az álhírterjesztés bűncselekmény is, rémhírterjesztés, ami miatt akár öt év szabadságvesztés is kiszabható, lévén, hogy érvényben van a különleges jogrend. (Magyar Nemzet)

Ez a fenti nem idézet a Magyaridők Nemzetről, hanem maga a cikk. Ha már ilyen cuki módon fenyegetőzik a kormány és az ő médiája, akkor általában igen nagy a baj. A különleges jogrend már időtlen idők óta érvényben van, egyrészt a hét évvel ezelőtti menekültválságra hivatkozót sem törölték el – és tökéletesen jogszerűtlenül tartják érvényben a mai napig, mivel egyetlen, az alaptörvényben meghatározott feltétel sem teljesül, nemhogy az összes -, aztán a járvány miatt bevezetett is él még, amit időkorlát nélkül szavazott meg a bátor kétharmad azzal az indokkal, hogy ha nincs időkorláthoz kötve, akkor a jó kormány azon nyomban vissza tudja adni ezt a felhatalmazását a parlamentnek, amint okafogyottá válik. A járvány miatti intézkedéseket már törölték, de a kormánynak esze ágában sem volt visszaadni a különleges felhatalmazást. Na, az ilyen sunyi módon megtartott felhatalmazásokra hivatkozva fenyegetőznek most. Mert ellenkező esetben be kellene ismerni, hogy megint elbaszott valamit a kormány, ezzel komoly gondokat okozva az ország lakóinak. Azt olvastam, hogy valaki fel is jelentette a MOL vezetőjét, miután Hernádi Zsolt az éjszakai kormányinfón egy évekkel ezelőtt, más országban készült fotót lobogtatva óhajtotta bizonyítani, hogy azért nem tud mindenki üzemanyaghoz jutni, mert a hülye magyar autósok nejlonzacskóban hordják haza a benzint. Gondolom, ez például bőven belefér a rémhírterjesztés kategóriájába. Az pedig biztosan nem fér bele, ha valaki beszámol arról, hogy azon a kúton, ahol ő tankolna, nincs üzemanyag. Nem annyira bonyolult dolog ez.

Csak ismételni tudom magam: ilyen ország márpedig nincsen. Mindenesetre kellemes hétvégét és jó ébredezést kívánok mindenkinek. Mi hamarosan jövünk az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.