Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött, a szakadék alattunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most akkor játsszuk azt, hogy én válaszolok a péntekenként ügyeletes mikrofonállványnak. Ám az úgynevezett interjúalannyal ellentétben megpróbálok érdemben válaszolni, mert a doktorminiszterelnökúrnak ez nagyon nem szokott sikerülni. Viszont előszeretettel mellébeszél a saját magának feltett, az alákérdező által felolvasott, a Havasi- és Rogán-központ által összeállított kérdésekre. 

Mit gondol, miért támadja időről időre az ellenzék a kormány járványkezelését? Hiszen a betegség és a járvány nem pártpolitikához kötődik. Jó reggelt kívánok!

A lőtéri kutya nem támadja a kormányt, azon belül miniszterelnök urat, ellenben jogosan teszi fel az ellenzék a kérdéseket az elbaszott, bocsánat, elhibázott kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban, amelyek tragikus következménye, hogy a halottak száma mára meghaladta a 40 ezret hazánkban, ezzel pedig rendületlenül éllovasok vagyunk az egész világon a lakosságarányos elhalálozások számában. Ugyanakkor a mai napig nem kaptunk választ arra, hogy a mi a fasznak kellett 16 ezer lélegeztetőgépet vásárolni csilliárdokért, amit aztán szintén csilliárdokért tárolunk, amit meg nem, azt egész egyszerűen elajándékozzuk. Nyilván nem mi, hanem kedves doktorminiszterelnök úr, többnyire baráti autokráciáknak. Ugyanez a helyzet a tesztekkel, amelyek állítólag semmire nem jók, a vírus ellen nem védenek, mégis azokból is bevásároltunk egy valaggal, csilliárdokért, hogy aztán egy rakás tesztet meg kelljen semmisíteni. Azért beszélek királyi többes számban, ahogy ezt miniszterelnök úr is szokta, mert itt valóban a mi adóforintjait verték el, égették el számolatlanul. Nem utolsó sorban joggal kérdezzük mi, a nép, hogy hova lett az a közbeiktatott cég, amelyik komoly milliárdokat fizetett ki pár embernek osztalékként a rajtunk megkeresett mesés haszonból, majd dőlt be utána, mint a büdös nád. Még lenne miről beszélni, de akkor sajnos az adásidő nem lenne elég, úgyhogy nyugodtan rákanyarodhatunk a következő kérdésre. Parancsoljon!

Az is visszatérő elem, hogy bírálják a keleti vakcinákat, sőt kifejezetten hergelnek ellene. Ugyanakkor ez is úgy tűnik, minthogyha nem lenne megalapozott, hiszen azt látjuk, hogy Ázsiában és az arab országokban százmilliókat oltottak be a kínai vakcinával. De ott volt egy konkrét példa is, talán emlékszik rá, amikor egy idős, DK-s politikus nem vette föl a keleti vakcinát, a felesége fölvette, a felesége életben is maradt, de az idős politikus meghalt a betegségben…

Namármost. A kínai vakcinával több gond is van. Már az elején bűzlőtt valami a karmelitában, és Pekingben, de ezt hagyjuk. Ellenben bő egy évvel ezelőtt Orbán Viktor egy hasonló pénteki rádióinterjújában nyíltan beszélt arról, hogy utasítást adott a kínai Sinopharm vakcina beszerzésére, és politikai nyomást helyezett a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézetre, hogy „minél előbb” engedélyezzék a magyarországi felhasználását. Ezzel a miniszterelnök teljes mértékben megkerülné az Európai Gyógyszerügynökség engedélyeztetését. Sőt, arról is beszélt, hogy a 60 év felettieket is ezzel kellene beoltani, pedig a Sinopharm elnöke akkor világossá tette, hogy egyelőre csak 59 éves korig oltanak a vakcinájukkal, mert még további kutatási adatokra van szükség, hogy biztonságosnak nyilvánítsák a 60 év felettiek körében is. Tehát orosz rulettet játszott az idősekkel, szimplán politikai haszonszerzésből, és anyagi megfontolásból, lásd fent! Apropó orosz: ugyanez vonatkozik a Szputnyik nevezetű kétes vakcinára, amivel kapcsolatban folyamatosan azt hazudták, hogy majd szabadon lehet vele utazni. Hát például az Európai Unióba legtöbb országában mai napig nem elfogadott, tehát annyit ér, mint halottnak a csók, vagy mint miniszterelnök úr szava. Hogy például mindenkit meg fogunk gyógyítani, aki elkapja ezt a betegséget, vagy egy hétvége alatt beoltjuk az egész országot. 

Ez a járvány megakasztotta a világot szinte minden tekintetben, a gazdaság küllői közé is betett egy botot, nagyon nehéz újraindítani. Ezért választotta a magyar kormány azt a jelmondatot, hogy Magyarország előre megy? Mit jelent ez a jelmondat?

Ez a járvány tényleg megakasztotta a világot, minket főleg. Bár folyamatosan azt kommunikálják, hogy ez itt a tejjel-mézzel folyó Kánaán, de a valóság nem ez. Ott tartunk, hogy a rendszerszintű lopás és korrupció, meg pártállam által uralt közállapotok miatt, nem kapjuk meg a helyreállítási pénzeket, és ezért – dafke – inkább eladósítjuk az országot, mert a pénzeket hitelek formájában máshonnan pótoljuk, mint hogy betartsuk a ránk is vonatkozó szabályokat. Ez a jelmondat a mindig zseniális Rogán Antal szellemi terméke, pontosabban plagizált feldolgozása valami műdalnak, és elsősorban azt jelenti, hogy a nép egyszerű gyermeke is megértse: mi hasítunk, mint a kurvaélet, és nem vesszük tudomásul azt a 12 évet, amit elloptunk. Mármint miniszterelnök úr és hűbéresei. De emellett pontosan illeszkedik abba az infantilis, lábszagú flash-be, amit jó ideje képvisel miniszterelnök úr. Hogy tudniillik ő is csak egy közülünk, egy a szaros gumicsizmás falusi gazdák közül, aki nem veti meg a pálinkát és a disznó ízletes alkatrészeit.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje úgy fogalmazott akkor, amikor az előválasztást megnyerte, hogy ő leváltotta vagy leváltották együtt a régi ellenzéket, és ő nem fog visszatérni a 2010 előtti világhoz. Az persze más kérdés, hogy azóta már, amikor látja, hogy csökken a népszerűsége, akkor már az árulókat keresi maga között vagy maguk között. De miért van az, hogy mindig ragaszkodnak és visszatérnek az egészségügy privatizálásához, magánosításához, visszatérnek ahhoz, hogy nem szabad hatósági árat bevezetni, most ezt mondják az élelmiszerár-stop kapcsán, miközben másfél évvel ezelőtt maga Gyurcsány Ferenc azt akarta, hogy a kormány lépjen közbe. Tehát mintha elfelejtenék, hogy tegnap miről beszéltek.

Hát igen, a szelektív memória és a karaktergyilkosság szinte elengedhetetlen részét képezi a Fidesz-KDNP házasságának és országnyomorításának. Szívesen forgatnak ki mondatokat, válaszokat egy-egy adott témával kapcsolatban. Most éppen Márki-Zay Péteren van a céltábla, de természetesen a vállról indítható rakétával naponta becélozzák Gyurcsányt is, és folyamatosan lövöldöznek rá is. Az más kérdés, hogy nem szokott találni, de a lényeg a szándék. 12 évvel ezelőtti sérelmeket kell most megtorolni, bár ha lettek volna valós bűnök, akkor a kutya nem érti, miért nem ül börtönben ez a Gyurcsány meg a sleppje. Bár nem tudom, honnan veszik, hogy csökken a népszerűsége, én inkább magammal foglalkoznék, nem másokkal, ha választást szeretnék nyerni. MZP-nek tudtommal még semmi nincs a bűnlajstromán, ezzel szemben miniszterelnök úré olyan hosszú, hogy elérne a Holdig, meg még vissza is. De tény, hogy egy ilyen kérdés mellbe vághatja azt, aki nem tudja, ki az a Mr. Piac. Javaslom, hogy mielőtt a gazdaságpolitikával kapcsolatban kezdené osztani az észt, tapasztalja meg a miniszterelnök úr, hogy milyen onnan megélni. Mármint a piacról. Mindenféle állami és haveri segítség nélkül, és onnan előteremteni azt, amit eddig rólunk nyúzott le. Mert tudtommal Soros-féle ösztöndíj megszerzése után egyből az állam csecsére csimpaszkodott, és azóta is ott lóg, mint egy nagy kullancs, és szívja az ország vérét, pénzét. Ja és senki, de senki nem szokta elfelejteni miről beszélt előző nap, ez inkább miniszterelnök úr szokása. Mi kérünk elnézést!

Nő a migrációs nyomás. Csak egy-két adat: 2020-ban az Európai Unióban 125 ezer illegális határátlépés történt, aztán egy évvel később, 2021-ben már 184 ezer, tehát ez egy 60 százalékos emelkedés. De majdnem ugyanilyen vagy még magasabb az emelkedés aránya itt, Magyarországon, a déli határnál is. Ha megnézzük az idei év elejét meg a tavalyi év elejét, összehasonlítjuk, akkor majdnem kétszer annyian próbáltak meg már átjönni Magyarországra, mint az elmúlt évben. Tehát nem lehet azt mondani, hogy a migráció kérdését megoldotta az Európai Unió, arról nem beszélve, hogy egészen érdekes volt, a napokban a dán bevándorlásügyi miniszter úgy nyilatkozott, hogy valljuk be, az Európai Unió migrációs vagy bevándorlásügyi rendszere összeomlott, és egy nagy hazugság az egész. Pedig ő egy szociáldemokrata politikus. Ön mit gondol erről?

Én azt, hogy ez a fegyver mindig ott lapul a fiókban 2015 óta, amikor is a szíriai háború elől menekülő emberek Európa felé vették az irányt, és doktorminiszterelnök úr meglátta az ebben rejlő politikai potenciált, és vissza tudott kapaszkodni a szerencsétlenül járt emberek hátán a politikai népszerűségbe. Mivel ezzel tudott választást nyerni, ezt a témát nem fogja csak úgy eldobni, ameddig pár százalék hergelési és megfélemlítési esélyt lát a témában, mindig elő fogja venni azt. Ekkoriban lett az emigráns szóból migráns, amivel degradálni és megbélyegezni lehetett ezeket az embereket, ennek további változatai a migri, a büdös migráncs vagy a büdöslábú terrorista geci. Aki többnyire fehér keresztény nőket szokott megerőszakolni, amerre jár. 

Köszönöm a kérdéseket! Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött, a szakadék alattunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.