Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy gyűlölettel zabáltatott, kiskorúsított társadalmat nem választások előtt kell elkezdeni emberszámba venni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagyon boldog jó reggelt kívánok mindenkinek! Péntek után szombat, január közepe, miegymás. Kézenfekvőnek tűnik azzal berúgni a hétvégét, hogy az év első – kocsmai színvonalú, uszítástól, hazugságtól és nagyotmondások hűvös halmától szokás szerint nem mentes, interjúnak csúfolt – pénteki miniszterelnöki gyűlöletbeszédét felboncoljam, pedig minden erőmmel tiltakozom ez ellen. Hazugságonként felboncolni nem fogom, főleg mert a legordasabb, legminősíthetetlenebb részét már feldolgoztuk ennek a kirohanásnak, konkrétan azt a részét, amelyben mégiscsak beismerte őfényessége, hogy a gyermekvédelmiként emlegetett törvényük és arra szervezett népszavazásuk valóban az, aminek látszik, aminek Európa látja, aminek az érintettek látják: a pedofília elleni küzdelem, a gyermekek védelme fedősztori átlátszó leple alatt súlyos bűnelkövetőket mosnak össze a szexuális kisebbségekkel, ellenük hergelik a híveiket, és ettől remélnek szavazatokat.

A vállaltan érintett Ungár Péterrel ellentétben azonban engem kicsit sem érdekel a Fidesznek dolgozó homoszexuális embereknek a lelkivilága, pláne az álláspontja egy olyan vitában, amely kizárólag a miniszterelnök és az őt érdekből vagy kényszerből szolgáló holdudvar züllött agyában és gátlástalan elméjében létezik. Amelyet nem támasztanak alá tudományos, szakmai érvek, csak és kizárólag a görcsös hatalommánia, amibe kapaszkodva bármilyen disznóságot következmények nélkül lehet sugalmazni, lebegtetni, terjeszteni. Még akár azt is, hogy a homoszexualitás a pedofília ugródeszkája. Nem érdekel, hogy vajon hol helyezkednek el ebben a nem létező vitában a Fidesz homoszexuális tagjai, cselédei, talpasai, tányér- és talpnyalói, hiszen a fideszes Szájer József esete a brüsszeli ereszcsatornával minden ezzel kapcsolatos kérdést megválaszolt a maga idején. Sőt. Ahol a fideszes igazságügyi miniszter képes leírni, hogy egy nőt és/vagy családanyát nyilvánosan meg lehet alázni azáltal, hogy esetleges biszexualitása nyilvánosságra kerül, nemigen hiszem, hogy van kérdés a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberekkel kapcsolatban. Az egyedüli fontos dolog, ami a mostanság megnövekedett számú fideszes beismerő vallomások sorában szóra érdemes, az szó szerint ez:

Ahogy a szüleink mondták, gondolom, nem csak az én mamám, hanem az öné is: hogyha valaki hozzányúl a gyerekeinkhez, kikaparom a szemét. Ezt el kell fogadni, hogy a gyerekeink védelme feltétlen elsőbbséget élvez. Ez a pedofília kérdése. De most nem erről beszélünk, mert a magyar törvények ezt jól megoldják. Hanem egy másik jelenségről beszélünk – aztán, hogy ez elvezet a pedofíliához, erről van egy nagyon nagy vita, de ezt most nem tartom fontosnak – a másik jelenség az az, hogy bizonyos szexuális szokásokat, amelyeket a szülők egyébként nem fogadnak el, vagy nem szeretnék, ha a saját családjukba’ is megjelenne, ezt népszerűsíti az állam vagy az iskolai rendszer.

Lefordítom: Orbán Viktor az év eleji sufnituning után dicsőségesen visszatérve, az év első közpénzmédiás igehirdetésében bevallotta, hogy a pedofília kérdését megnyugtatóan rendezik a magyar törvények (ennyit a pedofiltörvénynek csúfolt gyermekvédelminek csúfolt homofóbtörvény indokoltságáról és arról, amit ezzel kapcsolatban összehordtak tavaly tavasz-nyár óta), ezzel szemben nekik egy másik JELENSÉGGEL (értsd: a buzik SZEXUÁLIS SZOKÁSAI) szemben van tennivalójuk, hiszen vannak, akik ezt NEM FOGADJÁK EL, és rohadtul nem szeretnék, ha a saját családjukban is felütné a fejét. A buziság. Mint szokás. Ami azért ütheti fel a fejét, mert a fideszes az állam és a fideszes iskolai rendszer NÉPSZERŰSÍTI, hogy mennyire fasza dolog melegnek lenni. Nos, ebből a beismerő vallomásból nem elsősorban az következik, hogy a karácsonyi-szilveszteri henyélés nem javított semmit a miniszterelnök állapotán, hanem az a kérdés vetődik fel, hogy vajon hogy állhatnak a számok, ha a választási évet rögtön úgy kell kezdeni, hogy az ország első embere az elmúlt 12 év összes undorító uszítását egy még undorítóbb hazugságon alapuló ordenáré uszítással kénytelen überelni? Néhány rohadék szavazatért cserébe.

Ezek szerint a csirkefarhát-stratégiában sem bíznak maradéktalanul a nertársak. Azt nem ismétlem meg sokadszorra sokadikként (de!), hogy eleve mekkora szégyen tíz évnyi sikerpropaganda után (értsd: jobban élünk, mint tíz éve, ez az elmúlt 100 év legsikeresebb korszaka, gőzmozdony és zászlóshajó) rázendíteni arra, hogy te annyira jól megvédted a magyarokat, hogy az össznépi nyomorúság szimbólumának kell befagyasztanod az árát, mert ennyire kiváló állapotban van a társadalom vásárlóereje. Is. Nálam okosabb emberek ezt tragikomikusnak és szomorú paródiának nevezik, és akkor még egy szót sem szóltunk arról, hogy az ország nagyjai sokmilliós órákban és karkötőkben vigyorognak eme szegénységi bizonyítvány fölött. Miszerint akkora a szegénység, hogy a farhát összes formájának árát is be kell fagyasztani, mert olyan sokakat érint. Tény, hogy Varga Judit másfél milliós órája a kanyarban nincs Rogán Bűnöző Antal karkötőjéhez képest (félreértés ne essék: karkötő, nem bilincs), de lássuk be, egy kicsit más dimenzióban Németh Szilárd is tökéletesen illeszkedik a gecinizmus eme sormintájába. Erre gondolok:

Ehhez mondjuk nem kell akadémiai fordítás, de azért mégis lefordítom: miközben Németh Szilárd pártja és maga Németh Szilárd homofób kirohanások mellett azzal próbál szavazatokat harácsolni április 3-ára (már ha egyáltalán akkor tartanak választást, miután Varga Judit sóhivatalának még majdnem friss rendeletében például egy érdekes mondat utal arra, hogy minden korábbi tagadásukkal szemben számolnak ezzel), hogy nekik köszönhetően olcsóbb a csirkefarhát és a kristálycukor, Németh Szilárd kiváló ütemérzékkel azzal szórakoztatja a pórokat, hogy a kölkei közkívánatára náluk garnélás lazac volt vacsorára.

Egy dologban feltétlenül igaza van a homoszexualitást/biszexualitást megalázónak tartó, másfél milliós órával közlekedő, az általa vezetett intézményt átszövő korrupcióról hónapok óta következetesen kussoló Varga Juditnak. Nevezetesen abban, hogy magyarnak lenni a világ 8. csodája. Szó szerint. Az azért nagyon magyar és csodaszámba is megy, hogy egy állítólag irigylésre méltó, dübörgő országban népjóléti intézkedésnek számít a csirkefarhát hatósági árának rögzítése, a nép nyakán taposó politikusok nemzeti zászlós emojikkal – és garnélás lazaccal – ünneplik, hogy már a farhát is megfizethetetlen a magyaroknak, ezért maximálni kell az árát, a nép egy része pedig velük együtt ünnepel és hálálkodik. Azért ez közel áll a világ 8. csodájához. Hogy az elmúlt száz év legsikeresebb 12 éve után a melegeket kell ütni és (bármekkora képzavar is) a legszegényebb 2 millió magyart kell lekenyerezni az olcsó csirkefarháttal. Néhány rohadék szavazatért cserébe.

És akkor a cigányokról még nem beszéltünk. Mármint arról, hogy miközben a cigányokat a melegekkel riogató, a cigányok megvásárlását tagadó romaügyi kormánybiztos súlyos szivárgásnak indult, az is kiderült, hogy a Fidesz által támogatott másik díszcigány, a Farkas Félix nevű szószóló szerint – aki szintén kiszivárgott – a Fidesznek engedelmes cigányság fogja megmenteni a Fideszt, az ő szavazatukon múlik majd, hogy harminc körzetben nyer az állampárt jelöltje, vagy sem. Azért ez most már kezd egyre kerekebb lenni. Zsarolnak, fenyegetnek, félreérthetetlenül fogalmaznak: aki jót akar magának, aki úgy cselekszik, ahogy elvárják tőle a hatalmasok, annak lesz mit a tejbe aprítani, az megkérheti a lojalitása árát, aki nem úgy cselekszik, az megnézheti magát. Szép. És igazán megnyugtató, hogy legalább még nem indultak el felfegyverkezve emberekre vadászni, mint szélsőjobbos fiókpártjuk, a Mi Hazánk Mozgalom nevű formáció. Az állampárt egyelőre megelégszik a verbális hergeléssel, szép tőlük, hogy még csak ott tartanak, hogy a miniszterelnök uszít a melegek ellen. Ahogy egyébként a cigányok ellen is uszított, amikor annak volt itt az ideje.

A társadalom módszeres hergelése és a farhát alapú országmegmentés mellett arra már nem futotta a legendás bátorságából, hogy az országlakók orrára kösse: újabb devizahitel felvételén ügyködik a kormánya. Még nem elég nagy az államadósság, még nem elég üres az államkassza, és olyan stabilan állunk a két lábunkon, annyira nem kell az EU mocskos pénze, mert mi anélkül is dübörgünk, hogy minek is tényekkel meg az el nem hajlított valósággal zsibbasztani a túlélő üzemmódban futó magyar társadalmat. Én is csak lábjegyzetben jegyzem meg: a változatosság kedvéért ezúttal japán jen alapú kötvénykibocsátás értéke a tervek szerint félmilliárd euró, azaz piszlicsáré 180 milliárd forint. Nekünk ez igazán nem tétel. Ez sem.

A rogánista mentalitású és lelkületű állampárt szempontjából érthető. Egy legatyásodott, gyűlölettel zabáltatott, állandó háborús pszichózisra berendezkedett, kiskorúsított társadalmat nem most kell elkezdeni emberszámba venni. Pláne, hogy az olcsó ígéretekkel, félinformációkkal, ordas hazugságokkal történő manipuláció több mint egy évtizede működik. Hiszen aki csak túlélni akar, azt csak a túlélés érdekli. Nem az, hogy miközben a tudta nélkül seftelik el a jövőjét, titkosítják az őt érintő közérdekű információkat, immár úgy módosítottak sunyiban, senkivel nem egyeztetve egy salátatörvényt, hogy a választások (és a népszavazások!) feletti teljes bírósági kontroll is a kezükben legyen (részletek ITT). Ilyen szempontból már majdnem mindegy, hogy lesz választás április 3-án, vagy akkor lesz választás, ha úgy állnak a számok és biztosra vehető Orbán győzelme. Majdnem.