Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ahogy a karvalytőke uralja a szegénységi küszöb alá szelektált magyarokat, úgy a karvaly a légteret. Bizony

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Csúszda

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Rimánkodva könyörgök kendnek, mint Istenben hívő igaz magyarnak: maradjon. Ott nem esik bántódása. Gondoljon bele. Milyen ország az, ahol egy kör alakú dobozban felülnézetből körcikknek látszó, kockának mondott sajtot árulnak Medve néven? Eredeti ára 11 Ft volt. Dobozonként. Az anyu, serdülő állapotában, reggeli után logisztikai indokkal egyből megette a nagyi által tízóraira szánt egy doboz sajtot, mert így biztos nem felejti itthon, és a nagyi kénytelen volt még egy forintot is adni neki a tízórai két kiflire, amiből a 20 fillért nem kellett visszaadni. Ebből 12 fillér volt egy szál illatos Tulipán cigi és a boltos Palkó bácsi a visszajáró 8 fillér fejében pár szem bagószag mentesítő kék-fehér csíkos kámforos cukorkát is adott, meg leadta a drótot a nagyinak az üzletről. Anyu a barátnőkkel, kísérleti jelleggel a tejcsarnok mögötti zugban megpróbálták a patikus feleségének, a Malvin néninek a kéztartását utánozni dohányzás közben. Zsuzskának ez sikerült, de a köhögése már nem volt az igazi.

Azóta persze sokat fejlődött az ország. A Malvin nénit elvitte a tüdőbaj, mielőtt a népi demokrácia diktatórikusan bevezette volna a tüdőszűrést, a Zsuzskát meg a két gyerekét három éve illiberálisan agyonverte az alkoholista ura. Ő volt a falu legjobb patkoló kovácsa, de se tsz, se tangazdaság, se patkolnivaló ló. A szakmai önbecsülése nem engedte meg neki, hogy a pártszolgálatos, senkiházi polgármester gengszter sógorának a keresztanyjánál a hizlaldában hígtrágyát lapátoljon rokoni alapon lezsírozott közmunkás státuszban (mert még az előző diktatúrában is volt szakmai önérzet, és egy proli családnak az életben maradásához nem kellett a melósnak Munkástanács elnöki nyelvvel és gerinccel születni). Maradt a kocsma. Aztán megszűnt az is. Időben, mert elfogyott a tintára való. Így a felszámolt Egyenlő Bánásmód Hatóság szakmai felügyelete nélkül valamilyen alkoholpótló tudatmódosító vegyszer hatására kiirtotta a családját és magával is végzett.

Mire számíthat itt kend? Mondom. A nagyi például mikor kórházban volt, akkor hol vacsorára, hol reggelire kapott 2, azaz kettő darab sajtot. A laposabból. És egy szelet kenyeret. Mert a nagyi is fejlődött, illiberálisan már beéri jóval kevesebbel. És most a kolostorból újabb löketet kapnak az alattvalók a keresztényi szeretetből. Eddig 250 ezer éhező bennszülött pap- és szavatosságmentes kajához jutott a multiktól. Ingyen. A beszolgáltatási törvénynek köszönhetően ezután egyrészt ebből pénzt csinálnak a hűbéresek maguknak, másrészt az államegyházi papok dönthetnek arról, hogy mikor és mire éhesek a növekvő számú éhkoppon maradt alattvalók, ha engedelmesek és kellő alázatot mutatnak.

Előre! Mondják úttörő köszöntéssel és veszik fel a hitelt nyakló nélkül nekünk, és spájzolják maguknak. Ráadásul ezek az ifjúkommunistából Soros pénzen, liberális átmenettel potrohos műkereszténnyé mutálódott párthuszárok advent első vasárnapja óta a szegény Jóistenen lovagolnak, mert a botladozó Pegazusról leesett, és kiborult a kolostort szolgáló Mikulás puttonya. És mi lesz még itt?

Igaza van kendnek. Ezek nem tisztelik a keresztény nemzeti hagyományokat. Első szent királyunk intelmeire hivatkozik kend és úgy is van: a 23 Árpád-házi királyunk mind migráns nőt vett feleségül! Bezzeg a Gyurcsány legalább a nősüléssel tudta, mivel tartozik a keresztény magyar múltnak. Na, a manapság agyonsztárolt, haló poraiban táskában hurcolt író is! Túl is teljesítette! Ahogy mondják: válogatós volt. A vagyonáért elvett félmagyar unokatestvérén kívül még két többszörösen migráns nővel kötött házasságot, mert az egészséges család az szentség egy keresztény magyar férfinak.

Hanem tudtam ám én! Kend nem tudja megállni! Mint a nagyi. Megszólal kendben a magaskultúra, rosszul idézem a baglyos közmondást. Csakhogy. Én nem a közmondást idéztem ám, hanem a Misi bácsit. Mondom is, miért. Egyrészt mert szerinte a keresztényállami bagolynak van egy legális, látható füle, és egy látens, vagyis nem látható, de halló, mint a verébnek. Másrészt, ahogy én kiókumláltam, a Misi bá’ által hivatkozott időkben az állam főfoglalkozásban nem egymás ellen uszította az alattvalóit, hanem ahogy ő mondta, osztályharc volt. (Azt nem mondta, hogy hányadik osztály harcolt, melyik osztállyal.) Ezt végül is itthon kitárgyaltuk. Megtudtam, hogy kommunista idea volt az ún. kizsákmányolásmentes, osztály nélküli társadalom. Gondoltam, mikor viszem vissza a tízszeres áron vásárolt kölcsön cuccot, hogy majd lehidal a Misi bá’, hogy én ezt is tudom.

Hááááát! Nem annyira! Madár oldalról közelítve. Itt most mifelénk egy rahedli fülesbagoly és karvaly uralja a légteret. Tavaly még feketerigó is áttelelt a szomszéd fenyőn, most se cinege, se veréb. Néhány vadgalamb novemberben még meg-megvillant, de ahogy a karvalytőke uralja a szegénységi küszöb alá szelektált magyarokat, úgy a karvaly a légteret. Bizony.

És ahogy előhozakodtam az osztályharcos tudományommal a Misi bácsi rögtön letorkollt: „Persze kereszténynemzeti osztálynélküli társadalom mi? A fényes szellők nemzedékének vakondtúrásban lapító unokái. Kutyaszarok vagytok, nem ifjúság! Itt most kétféle népség leledzik: rablók, meg akiket kiraboltak! Az okos telefonotok, az világít, nem az önbecsülésetek sugárzik! Mindeneteket elvették, a tiétekből most veszik meg a szomszédnépekét. Maguknak, meg a pereputtyuknak. Tudod mi volt az a Quaestor, a 77 milliárd, a 30 ezer sértett? És tudod, hogy az összefogás az statikus, vagyis tétlenség, az együttműködés meg dinamikus, vagyis cselekvés? Nyavalyogtok, mert nyavalyás puhányok is vagytok!”   

Szerencsére a Juci néni betárazta a nátrium-benzoátot a helyére, és valószínűleg hallotta is a nemzeti konzultációs jellegű, tehát egyoldalú párbeszédet, mert azzal jött ki a kamrából, hogy a nagyi telefonált, igyekezzek hazafelé, sok a dolog. A Misi bácsi még utánam kiabálta: „Majd nézd meg a Youtube-on a Határtalanul gátlástalan udvarmester tibódi kéglijének a portáján a csúszdát. Na, azon csúszik a jövőtök. Mamlasz népség.”

Remélem, kend jobban megúszta az ünnepi készülődést és a Jézuska is bőkezű volt kendhez. Bizakodjunk, hátha az Új Esztendő kedvesebb lesz hozzánk és hazajöhet kend.

Mirtill

Bütyökfalva, 2021. december 28.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.