Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemcsak a haza, de annak semmilyen ingó és ingatlan vagyona sem lehet ellenzékben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na ja. Már megint felkapcsolták a villanyt, amikor ezek éppen a sötétben sunnyogtak. A minap Kövérre is rávetült a gyanúnak az a bizonyos árnyéka. Szar ügy ez a partvisszájú parlamenti főcenzorra és házmesterre nézve, aki úgy veri a mellét, amikor hazafiságról és a határon túli magyarokról van szó, hogy beleremegnek a tisztelt ház falai. A küllemében is egy ősmagyarra emlékeztető, a haját sokáig egy hun harcoséhoz hasonlóan, félhosszúra növesztve, szittya motívumokkal ékesítve hordó talpig hazafi hol máshol, ha nem a székelyföldi Hargita megyében érzi jól magát, természetesen a pórnép pénzéből.

Ez az a csávó, aki állandóan, minden bokorba kommunistákat vizionál, aki gyűlöletet fröcsögve védi a hont, aki képviselőket büntetget csilliárdos összegekre, és velünk fizetteti ki a Strasbourgban elbukott perei költségeit, büntetéseit. És ő az is, aki az egyik legnagyobb kebelbarátja a félistennek és szorgos segítője illiberális álmai valóra válásának. Mert Lölő is megmondta: merjünk nagyot álmodni, aztán meglesz az eredménye. Milyen jó, hogy a jogi karon végeztek a demokratáink és ezt most kamatoztatni tudják a saját érdekeikkel kapcsolatban. Mert hát azt sem kis munka összehozni, hogy hogyan lopjunk úgy, hogy az legálisnak tűnjön. Nem baj, ha nem életszerű, csak bizonyítani ne tudják. A többi meg le van szarva.

Kövér is azt hiszi, az ország és annak javai, csakis kizárólag őt és a sleppjüket illeti meg, ők lettek az új arisztokrácia, vadásznak, halásznak, jó borokat isznak, és élvezik azt a luxust, amit az adófizetők, Brüsszel és néha egy-egy mecénás biztosít számukra. Nekik ez jár, alanyi jogon, és kész. Orbánt a budai Várba költöztették, hogy ott játssza az igazságos királyt, az alattvalókat meg szépen köré ültették, hogy közel legyenek a kegyelmes úrhoz. Lenne ő király, röhögve! Milyen jó is lenne, ha behúzzák 2022-es választásokat. Miért is ne lehetne ez a következő húzásuk? Onnantól majd legálisan lehet hűbéradományokat osztogatni az ország nemeseinek. Szerintem Kövér is alig várja, hogy díszmagyarban királyosdit játsszon, urizáljon, kutyabőrt kapjon, és a kandalló előtt révedezzen a semmibe a havasok égig érő fenyőinek árnyékában. De szép is lenne.

A nemzetikereszténykonzervatív, ízesen beszélő nagyurak. Semjén, Bayer, Orbán, Kövér, Lázár és a többiek. Akiknek csak a törvények és az ország uniós tagsága köti valamennyire még a kezüket, és akadályozza meg őket abban, hogy mindent ellopjanak ettől az országtól, miközben azt a hamis illúziót keltik a tátott szájú, ultraradikális táborukban, hogy nekik ez hazafias kötelességük. Mármint az, hogy a nemzet javait Tokaj-Hegyaljától a Balatonig, Hatvanpusztától Erdélyig, Kishantostól az utolsó lenyúlt trafikig, az erdőktől, mezőktől a tavakig a nevükre írassák, és mindet ők használják, óvják és védjék a liberális, globalista karvalytőkétől. Mert ha nem tennék, akkor ott rohadna minden kastély, birtok és majorság halomra, ezt meg nem engedhetik.

Az egy dolog, hogy ez közvagyon, ez mindenkié kéne, hogy legyen, hogy ide múzeumokat és olyan természetvédelmi területeket kellene létrehozni, amelyeket mindenki tudna élvezni és használni, de ez nyilván nem opció. Mindenféle alapítványokon keresztül viszik a közöst, és erre már a maga idején a magyarázatot is megadta Matolcsy és Kósa, miszerint az a közpénz, ami oda bekerül, mármint egy Fidesz-közeli alapítványba, elveszíti közpénz jellegét, és igen: ez a lényege ennek a harácsolásnak. Mert a közpénz és közvagyon akkor válik tisztára mosott pénzzé és magánvagyonná, ha valahogy kiveszik a rendszerből. Ezen fáradoznak az urak, és ezt a küldetésüket hajtják végre nap mint nap, évről évre, vért izzadva és magukat feláldozva a tisztesség oltárán. Mert nemcsak a haza, de annak semmilyen ingó és ingatlan vagyona sem lehet ellenzékben. Aztán ha már minden törvényes – hiszen annak kell lennie azok szerint a törvények szerint, amelyeket maguk hoztak saját maguknak -, onnantól kezdve senkinek semmi köze az egészhez. Mert törvényes.

Megjegyezném, hogy a zsidók deportálása is teljesen törvényes volt a nemzetiszocialista vezetésű Németországban, és ott is voltak lelkes káderek, akik gondoskodtak arról, hogy a törvényeket mindenki maradéktalanul betartsa. Meg is lett az eredménye. Mert ha törvényes, akkor már rendben is van. Törvényesen lopni, csalni, hazudni, vagy éppen ölni és másokon uralkodni a világ legjobb dolga. Legalábbis azoknak, akik ennek a megkérdőjelezhetetlen állapotnak a haszonélvezői. Kövér és jobbkeze úgy használja a határon túliak támogatására létrehozott alapítvány pénzét és ingatlanait, mintha a sajátja lenne. Aztán ha bukta van, hazudnak, mellébeszélnek és mindent letagadnak. Hülyének néznek és üzengetnek valami névtelen sajtóssal, hogy kérem, nincs itt semmi látnivaló, lehet oszlásnak indulni.

Igazságügy? Röhögtetsz, bzdmg? Vegyük el az „I”-t. Úgy már inkább találó a minisztérium neve, amit az instaceleb, hot-dog majszoló, minden MOL-kutak (amely MOL igazgatójára 2 év börtön várna Horvátországban) védőszentje, a menekülés koronázatlan királynője vezet és igazgat. A dekázó hegedűvirtuóz, aki mindennel foglalkozik, csak a munkakörében leírtakkal nem. Pontosabban visszaél a hivatali esküjével; amikor kellene, hogy beszéljen és magyarázatokkal szolgáljon, kussol, amikor meg csöndben kéne maradnia úgy habzik a szája, mintha mosóport ivott volna. Nos, a fent említettekkel, továbbá a szupertehetséges és szuperintelligens Kósa-Tállai-Németh szintű palikkal, a politikába éppen belefáradt Boldog és Simonka urakkal a háttérben, nem utolsó sorban a kenőpénzes Völner Pállal vidáman, büszkén neki lehet menni egy választásnak, sőt. Akár simán nyerni is lehet. Akkor viszont szerintem mindenki vegye a sátorfáját, ha jót akar magának. Ha ez mostanig sokunknak durva volt, akkor gyanítom, hogy ami ezután következne, maga lenne a fehérterror.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.