Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aztán amikor már nagyon fáj, akkor megsimogat és letörli a könnyeidet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csupa-csupa öröm, csupa-csupa áhítat, csupa-csupa gyönyör. Minden olyan isteni és szent. Megborzongató az a csupaszív és szeretet, önfeláldozás és visszafogott jóság, ami árad belőle. A napra lehet nézni, de rá nem. Ez az alak olyan, mint egy színész, aki bármit képes eljátszani csak azért, hogy a színpadon lehessen. Akkora sztár, hogy bár a mindennapokban teljesen megközelíthetetlen, de egyébként bármikor, bárhol képes felbukkanni egy random szelfire az utca emberével. Minden irányból esernyőként védik a testőrei, mert fosik, mint a lakodalmas kutya. Ám amikor a híveknek kell eljátszani az esetlen, őzikeszemű, „nézzétek, mindenki engem akar bántani, pedig én csak jót akarok”, ártatlan, „én is csak egy vagyok közületek”, szerencsétlen, agyontámadott miniszterelnököt, az nagyon megy neki. Azt olyan jól alakítja, hogy egyenesen színitanodát nyithatna; a Gór Nagy Máriáé garantáltan elbújhatna mellette. Rohadt jól megélhetne belőle, nem kéne itt minden áldott nap küzdenie a birodalmi Brüsszellel, meg a kommunista-libernyák-pufajkás LMBTQ-aktivisták ellen, akik állandóan el akarnak venni tőlünk, mimagyaroktól valamit. Vagy a nemzeti identitásunkat vagy a nemünket vagy a kiharcolt jogainkat. Meg a pénztárcánkat. Nem kéne akkor állandóan rettegni a balliberális hazaárulóktól sem, akik nem egyszerűen csak árulják a hazát, de folyton olyasmiken rugóznak, amiket aztán ezer évre titkosítani kell, mert különben végünk lenne.

Nos, színitanoda nincs, viszont a Stockholm-szindrómás alattvalók könnyes szemmel nézegetik a miniszterelnök urat, aki úgy küzd a véráztatta Brüsszelben mindenkivel, mint egy római gladiátor. Pedig annyira cuki és aranyos, ahogy Anival mézeskalácsot díszítgetnek a Bazilika tövében, és utána osztogatják a megrökönyödött statisztáknak. Nem baj, ha nem ért hozzá, percek alatt elsajátítja, és tündibündi módon kipakolja a Facebookra a hívek nagy örömére. Nesztek, konc! A lényeget úgysem értitek, ha meg igen, akkor magatokra vessetek. Egy ilyen embert mernek lediktátorozni? Ezt a szent családapát merik azzal vádolni, hogy izraeli kémfegyverrel hallgattatja le a becsületes polgárokat? Ezt a jótékony, csupaszív, keresztény embert vádolják azzal, hogy elhallgattat, eltipor másokat? Nézzetek rá! Így néz ki egy tolvaj? Így néz ki egy tolvaj politikus? Így néz ki az, akinek az országában a legtöbb áldozatot szedte a koronavírus, és ez egyáltalán nem akadályozza meg abban, hogy még mindig tömegrendezvényeken domborítson? Ti vakok vagytok, bzdmg? Ez egy igazi szabadságharcos, aki ha kell, az életét adná az országáért és elveiért, akár Martin Luther King.

Annyi, de annyi veszély leselkedik ránk, napról napra, percről percre, hogy szegény csak 4 órát alszik naponta, hogy éberen őrizze a Magyar Szabadság Lángját. Mert szeret minket, az apja is szerette őt, most is szereti. Régen verte is, mert szerette. Így mutatja ki az Orbán-család a szeretetét, aztán amikor már nagyon fáj, akkor megsimogat és letörli a könnyeidet. És aki nem engedelmes, azt be kell törni, mint a vadlovakat, akik csak szabadságra vágynak, nem arra, hogy a hátukon üljön egy lusta földesúr és szöges ostorral hajtsa őket. Mert nem értik a lényeget. Mert azt hiszik, egy demokrácia arról szól, hogy mindenki szabad és egyenlő. El vannak tévedve, mint annak idején a kis Viktor volt, amikor azt hitte, majd egyedül ledönti a rendszert. Amit aztán néhány évtized aknamunkájával csak visszarángatott az eredeti állapotába. Mert rájött, hogy nem úgy van az. Nem olyan kifizetődő, mint ahogy sokan gondolják. Illiberalizmus, az igen. Magyarul: puha diktatúra. Olyan jó másoktól elvenni, és odaadni annak, aki önerőből a büdös életben nem lenne képes előteremteni bármit is. Ez az igazi önfeláldozás. Vannak kiválasztottak, akiket felemel és el is magyarázza. Látjátok? Nem kell hozzá nagy ész, elég ha elkötelezett, elvtelen senki vagy. Akkor akár még Mészáros Lőrinc is lehet belőled.

A távolságot, mint üveggolyót, megkapod. Óriás leszel. Tűzoltó leszel s katona! Vadakat terelő juhász! Csak aludj el szépen, te naiv, gondolkodó óvodás. Csak nézz félre, csak ne szólj be, csak kussolj! Ne akard tudni, ne kérdezz, ne gondolkodj, mert csak baj lesz belőle. Ő majd tudja, mi a jó neked. És ahelyett, hogy megkérdeznéd: de miért?, jusson eszedbe az a sok jó, amit ettől a kereszténykonzervatív, nemzeti együttműködésinek becézett rendszertől kaptál az elmúlt varázslatos 12 évben. Látod? Nem is volt az olyan rossz, ugye? Akkor meg minek hőbörögni, bosszankodni és ellenszegülni? Van értelme? Nincs.

Itt már semminek nincs értelme, mert az értelem, mint olyan, megszűnt létezni, azzal az illúzióval együtt, hogy egyszer ez az ország is olyan lesz, mint bármelyik unalmas európai demokrácia. Nincs mitől félni, mert van kerítés, ami megvéd attól a veszélyes, idegen csordától, ami állítólag szüntelenül támadja az országot. Ez itt a béke szigete, és az is marad, ha mi Soros-bérenc gecik nem akarjuk leváltani azt az embert. Akit egyenesen a Jóisten küldött nekünk Isten ostora és Szent István után ezer évvel, hogy elhozza a tejjel-mézzel folyó Kánaánt. És már tényleg nem kell sok, legfeljebb 30 év (fél lábon is kibírjuk már), hogy mi legyünk a világ közepe. De aki nem türelmes, aki állandóan csak követelőzik, az esetleg megjárhatja, mint ahogy megjárták már egyes eltévelyedett honfitársaink, akik kérdéseket mertek feltenni, vagy megkérdőjelezték ezt a valóban mesébe illő Csipkerózsika-álmot, ami állítólag két és félmillió embernek üzembiztosan bearanyozza az életét. Mióta őfelsége visszafoglalta a budai Várat a kommunistáktól.

Nesztek adomány! Nem könyör-, hanem valódi. A ti pénzetekből sütöttem, nektek. Itt a morzsa, zabáljátok!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.