Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha a magyar kormány valóban ennyire szenved és retteg, a semennyire nem tisztelt tagjai mi a bús francért nem néznek szét valami biztonságosabb, jobb hely után?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt, jó hétvégét, pihenést, lustulást, sportolást! Ki mit szeretne. Ha jól látom, Bajnai Gordon például azt szeretné, ha a pártmédia befejezné a hazugságok terjesztését. Legalábbis az őt érintő ügyben, mert nyilván mindent nem fejezhetnek be, akkor megharmadolódna a magyar média egy perc alatt. Nem, mintha kár lenne érte.

Gondolom, a feljelentést követően az ügyészség és a nyomozóhatóság egymáson keresztülzuhanva iparkodnak kideríteni a maszkos kilétét, ahogy tették ezt Az ördög ügyvédje néven publikáló illető esetében is. Érdeklődéssel várom a fejleményeket. Ez talán egyszerűbb lesz, hiszen rengeteg portál lehozta ugyanazt a sztorit. Sőt, sorozatot. Abban biztos vagyok, hogy vakon, forrásellenőrzés nélkül egyetlen szerkesztőség sem írna le tényként ilyen súlyos dolgokat (de semmi egyebet sem), tehát  csak a forrást kell megtalálni ügyesen. Aztán már csak azt kell kideríteni, hogy ki és milyen felhatalmazás alapján hallgatott le és rögzített egy – vagyis több – tárgyalást és beszélgetést. Mert amennyire én tudom, a demokratikus jogok között nem szerepel más emberek lehallgatása, és ha már itt tartunk, más emberek követése, megfigyelése, lefotózgatása és magánéletük kiteregetése sem. Ezt csak erre felhatalmazott szervek tehetik, ők is csak a szükséges engedélyek birtokában. Úgy gondolom, bűncselekményről beszélünk, amit hivatalból köteles üldözni a hatóság.

Azt írja a 444.hu, hogy megy a kapkodás fideszéknél. Nem elégedett Rogán Antal a lakájmédia teljesítményével, jól átszervezte a vezérkart. Én nem tudom, ettől milyen eredményt vár a mostanában árnyékba borult Rogán (vagy a főnöke), de nekem eszembe jutott az a rommá idézett vicc a kuplerájról, a bútorcseréről és a kevéssé kívánatos hölgyekről. Mindenesetre érdeklődéssel várom a pártmédia forradalmi megújulását. Höhö.

Miközben Németországban az egészségügyi miniszter kiállt a nyilvánosság elé és elmondta, meg kell fékezni a járványt, mert hamarosan túlterheli az ellátórendszert. Magyarországon nincs egészségügyi miniszter, de van egy Kásler Miklós, aki arról mesélt, hogy a covidosoknak előkészített ágyak és az intenzíves ágyak közel fele még üres, van dögivel lélegeztetőgép, orvos és szakápoló. Amúgy pedig azért tűnik nálunk magasnak a covid-áldozatok száma, mert mindenkit beleszámol a rendszer, ha fertőzött volt. Még azt is, aki balesetben halt meg. Csak érdekességként: Németország akkor fúj most riadót, amikor napi 75 961 új fertőzést azonosítottak, és 357 ember hunyt el. A járvány kezdete óta Németországban az áldozatok száma 100 476. Magyarországon ugyanekkor 11 871 új fertőzött, 162 áldozat volt. A járvány kezdete óta 33 866 az összes áldozat száma. Németország lakossága 83,24 millió fő, Magyarországé 9,75 millió. Akinek van kedve, számolgasson bátran. Segítségként elárulom: 8,5 a szorzó.

Azt sem a nem létező egészségügyi miniszter, sem Matolcsy György, nem is Szijjártó Péter, de még csak nem is Orbán Viktor jelentette be, hogy miközben még a napokban is azzal hencegett valamelyik nagyarcú – nem jut eszembe, ki volt. De mindegy is -, hogy micsoda remek döntés volt kilépni a közös uniós vakcinabeszerzésből, mert itt ülünk nyakig az oltóanyagokban, a magyar kormány szép csendesen visszakuncsorogta magát. Ahogy arról sem látok bejelentést a napfényes oldal részéről, hogy nem egyszerűen visszasompolygott az utcai harcos, hanem az Unió fizeti a vakcinabeszerzést is, az orvosok és az egészségügyi dolgozók túlóráit is.

Ezzel az a nagyon nagy baj, hogy ilyen rohadt helyzetbe navigálta a hülye kormány az országot is, önmagát is. Mennyivel hasznosabb lenne most kiállni Orbánnak vagy valamelyik slapajának és elmondani az embereknek, hogy látjátok, feleim? Mennyire jó, hogy tagjai vagyunk a közösségnek. Nem maradunk magunkra a bajban, segítjük egymást, mert együtt sokkal erősebbek vagyunk, mint külön-külön lennénk. Vannak ugyan bajok és vannak vitáink is az Unióval, de a bajban számíthatunk egymásra.

De nem, ezt ez a kormány már nem mondhatja. Orrvérzésig azt kell hajtogatnia, hogy Brüsszel gonosz, meg akarja buktatni a csodálatos kormányt, mert félnek Orbán Viktor hatalmas egyéniségétől és pláne vízióitól. Orbán Viktor a közösségi oldalán a hazaszeretetről hadovál, Szijjártó Péter Müller Cecíliával kézenfogva lohol Moszkvába hálálkodni az oltóanyagért, és ráfér az arcára az is, hogy onnan kutyapicsázza azokat, akik uniós engedély nélkül nem fogadták be a keleti vakcinákat. Úgy tűnik, Varga Judit gyógyszere gurult a legmesszebbre, bár az is lehet, kevés neki a miniszteri szék, a trónért teker. Mindenesetre ide pöttyintem egy csütörtöki posztját, a bejegyzés a közösségi oldalán fellelhető.

🇭🇺 Magyarország a hagyományos értékek egyik utolsó védőbástyája! 🏰
➡️ Nehéz időket élünk, hiszen a balliberális progresszív trend, amely az Európai Birodalom víziója és az önző, individualista érdekek mentén próbál mindent elsöpörni, egyre nagyobb teret nyer Európában.
🔜 A hamarosan új kormánnyal rendelkező Németországban az Ampel-koalíció ugyanis programjában már kijelenti azt is, hogy saját gender-őrületüket más országokra is rá akarják erőltetni.
🛡Mi azonban ellenállunk, hiszen számunkra a magyar családok védelme a legfontosabb és a józan ész mentén szeretnénk megtartani Európát olyannak, mint amilyenhez csatlakoztunk.
❗️Az erős nemzetek erős Európájában hiszünk, nem akarjuk azt meghaladni, ebben látjuk sikerének és túlélésének is a kulcsát.
🇭🇺 Megvédjük a magyar családokat! 🇭🇺✌🏻
Ha jól értem, Kövér László női változatának nem igazán tetszik az alakuló német kormány, az Európai Unió pedig soha nem is tetszett. Ebből adódik a kérdés, ha olyan szar hely Brüsszel, miért dolgozott ott évekig, valamint mi köze van a magyar miniszternek a német belpolitikához? Mióta tartozik Varga Juditra az, hogy a német emberek kinek szavaztak bizalmat? Én nem láttam a német kormány programját, de hogy abban nincs benne semmi olyasmi, hogy ők Magyarországra akarnak erőltetni akármit, azt merem állítani. Innen is meg szeretném kérni Varga Juditot, hogy az én nevemben ne üzengessen senkinek, engem és családomat ne védje meg, a nevemben ne köpködjön és ne átkozódjon sem az Unió, sem más tagországok irányába. Már csak azért sem, mert az én pofámról ég le a bőr. Köszi.

Egészségügyminiszterünk ugyan nincs, de Bakondi Györgyünk legalább van. Időnként fel szokott ő bukkanni, és a bukkanás mindig egy eredményre vezet: rettenetes növekedést lát ő a nyomásban. Mármint természetesen a migrációs nyomásban. Most is ez történt. Igaz, nagyjából hetente jelenti ezt be, úgyhogy nagy izgalmat nem tud vele kelteni. Csak nehogy aztán Rogán őt is lecserélje, mert nem teljesít jól frászkeltés terén.

Egyetlen kérdésem maradt a végére. Ha a magyar kormány valóban ennyire szenved és retteg, a semennyire nem tisztelt tagjai mi a bús francért nem néznek szét valami biztonságosabb, jobb hely után? Tudom javasolni valamelyik türk országot, azokba lehet menni akármilyen oltással, és az oviban sincs LMBT nyomulás. Nekik is jobb lenne, nekünk pedig pláne.

Jó ébredezést mindenkinek, kellemes hétvégét!

(A portál fenntartásához érkező bevétel nem teljes, a bank tartja éppen karban magát. Ha majd használható lesz a banki oldal, az oda érkezett összeget hozzáadjuk a bevételhez.)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.