Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy csillagromboló se tudna akkora károkat okozni, mint Orbán nagyúr válságkezelése

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Közel 5 milliárd forint értékű, tavaly beszerzett és időközben lejárt PCR-teszt megsemmisítését rendelték el a Jelen információi szerint. A lap azt írta tegnap, a tesztek leselejtezését az Országos Kórház Főigazgatóság rendelte el, a munkát pedig a SEPTOX Kórházi és Egészségügyi Hulladékokat Gyűjtő, Szállító és Ártalmatlanító Kft. végzi.

Mondhatnánk, hogy kevés dolog van a NER 12 éves rombolásának történetében, ami ne verné ki annyira az ember fejében az agyvérzésért felelős biztosítékot, mint a fent említett faszomtudjamineknevezzem, hatalmas sunnyogás közepette elkövetett hűtlen kezelés. De legalábbis annak a gyanúja. Mondhatnánk, de nem tudjuk, hogy ez társadalmi léptékben igaz, vagy sem. Inkább nem igaz. Mindenesetre ez nem változtat azon, hogy a mintegy 12 hónappal ezelőtt Szijjártó Petike által túlárazottan beszerzett, majd a jelek szerint fel nem használt tesztek mennek a levesbe. Mármint nem ingyen, hanem 200 milláért mennek a levesbe. Tegnap úgy tippeltem, hogy majd jön valamelyik semmirekellő, és ezt is jól megmagyarázza. Hogy miért ez a nemzeti érdek. Tegnap azt gondoltam, hogy ha nem lesz erre az arcpirító feladta alkalmas alászolga, akkor majd a jóllakott óvodás pislogás nélkül, egyenesesen a nép szemébe hazudik egy öblöset. Nem így történt, ma már tudjuk: Országos Kórházi Főigazgatóság kiáltott álhírt. Nem 200 millió, csak 200 ezer. 

A fő problémán ez rohadtul nem változtat. Ha jól emlékszem, tavaly ilyenkor tört ránk a második hullám, amikor is a szakemberek (és persze a hazaáruló ellenzéki politikusok) egymást túlüvöltve kérték a kormányt, hogy teszteljenek ingyen mindenkit, akit lehet. Nem, nem és nem. Mert nem úgy van az, elvtársak. Ha valaki meg szeretné tudni, hogy elkapta-e ezt a gusztustalan betegséget, akkor vehet a gyógyszertárban 6-12 ezer forintért tesztet, vagy elmehet a legközelebbi tesztelőállomásra, ahol 10-20 ezer forint közötti összegért cserébe örömmel letesztelik. Tehát kijelenthetjük, hogy ezek a mélykeresztény, konzervatív nagyurak addig vártak, ameddig lejárt a szavatossága ennek a járvány elleni védekezésben alapvetőnek számító eszköznek, ami konkrétan életek menthetne. Mégpedig úgy járt le, hogy egy rakás embert, aki nem tudja megfizetni, le tudtak volna tesztelni. Ehhez képest hatalmasék úgy döntöttek, hogy inkább végezzék ezek a kurva drága cuccok a nem olcsó megsemmisítőben, mint hogy idő előtt szétosztották volna őket az országban, és felhasználták volna arra, amire hivatottak.

A mai vérzivataros időkben, amikor mindenki begombolkozik, tesztel, oltat és megint tesztel, mimagyarok a kukába basszuk azt a PCR-tesztet, amiért állítólag a fürkészek és portyázók vezére élet-halál harcot vívott a világ különböző pontjain. Egyébként ugyanez a helyzet a túlárazott lélegeztetőgépekkel is (azzal a különbséggel, hogy azok nem romlanak meg), amelyeket egyrészt jó pénzért tárolunk, másrészt hosszú ideje nagy kegyesen osztogatunk belőlük a szélrózsa minden irányába. Természetesen ingyen. Mert mi gavallérok vagyunk, mert nekünk olyan jól megy, hogy ki se látszunk a jólétből. És akkor a vakcinákról nem is beszélek, amelyek szintén hegyekben állnak a raktárakban, amelyekért szintén rohadt sokat fizettünk úgy, hogy a járványadatok tükrében egyáltalán nem tartozunk Európa és a világ élvonalába.

Nem rángatok ide mindenféle statisztikákat, mert felesleges, akinek van igénye a tájékozódásra, az pontosan tudja. Maradjunk annyiban, hogy Magyarország mára átoltottság terén az EU alsó harmadába tartozik, miközben a halálozást illetően némileg ennél is rosszabbul állunk más tagországokhoz, de a szűkebb régiónkhoz képest is. És akkor erre jön az a propagandahablaty, miszerint a magyar kormány messze az egyik legsikeresebb járványkezelést hajtja végre Európában. És nem tudnak belebukni. Nincs az a mennyiségű Covid-áldozat, ami kiverné ebben a vergődő országban a biztosítékot ezzel a szó szerint halálgyáros kormánnyal szemben. Nincs az a veszteség, ami rájuk borítaná a parlamentjüket, a Karmelita kolostorukat az operatív törzzsel együtt. Az összetrombitált békementesek, a vadászati kiállításos és hacacárés ingyentobzódások kurva mindenit, azt! De az oltást vegye fel mindenki, mert azok is lassan lejárnak, aztán mennek a kukába.

Semmiben nincs ráció, semmiben nincs korrekt tájékoztatás, sunnyogás és hazudozás annál több. És átgondolt járványügyi szigor és őszinte beszéd sincs, mert akkor nem lesz meg a kétharmad. Mérik és tudják, hogy a saját híveik is ugyanolyan mértékben elutasítják az oltást, mint az egyszerű, nem NER-es földi halandók. Egyszer már rázendítettek, hogy a baloldal oltásellenes, de szerintem ha lenne ilyen nyilvános statisztika (ami meggyőződésem szerint nekik van is), akkor sokan meglepődnének azon, hogy mit mutat az a statisztika. Nem tűnik valószínűtlennek, hogy a Fidesz-drukkerek között sokkal többen vannak azok, akik nem kérnek az oltásból, mint a baloldalinak csúfolt kevéssé agymosottak között. Már ha csupán a kommentszekciók színvonalából indulok ki, ahol a konteók és rémhírek magasan verik az épkézláb tudományos magyarázatokat. Ez van. Az egybitesek csak egybitesen tudnak gondolkodni. Nemcsak Gyurcsánnyal kapcsolatban, hanem az oltással kapcsolatban és mindennel kapcsolatban. Ez van, amikor az évtizedes hülyítés megteszi a hatását, és beindul a birkaszellem.

De mindettől függetlenül azért felmerült bennem az a 200 milliós kérdés is, hogy egyáltalán léteztek-e ezek a tesztek, vagy egyszerű körbeszámlázást hajtottak végre, hogy tisztára mossanak egy kis pénzt az adóforintjainkból, és szépen eltüntessék a nyomokat. Ez már csak azért sem volt szerintem egy alaptalan, rosszindulatú gondolatkísérlet, mert a lélegeztetőgép biznisz beszerzésében résztvevő egyik közvetítő cégnek sincsen már se híre, se hamva. Tudniillik felszámolták. De mielőtt bezárták volna a bazárt, az évet mintegy 17 milliárdos nyereséggel zárták, amiből 15,4 milliárd forint osztalékot kifizettek a tulajdonosoknak, Nagy Beatrixnak és a Silk Road Fund Zrt.-nek. Hát így, bzdmg. Így kell ezt csinálni, így kell mások halálán üzletelni. Várom már a nemzeti temetkezési vállalkozókat, akik koncesszió útján fognak meggazdagodni Orbán legújabb bizniszén, miszerint minél több a halott, annál nagyobb a profit, barátaim. És kuss van. A Halálcsillag kutyafasza ehhez az országhoz képest. Egy csillagromboló se tudna akkora károkat okozni ebben a földi galaxisban, mint Orbán nagyúr válságkezelése. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.