Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert ki, ha nem ő? Ki lenne nála alkalmasabb és gátlástalanabb? Ki merné így kifosztani ezt az országot?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Őszinte leszek, nem hittem benne. Sőt, maximálisan hülyének néztem azt, aki igen. De tévedtem. Kurva nagyot. Létezik, és valóban működik. Ez nem más, mint a reinkarnáció. Orbán Viktor testében újjászületett Kádár János. Míg a dalai láma megtagadta az újjászületést, ha Tibet nem szabadul fel a kínai elnyomás alól, addig az öreg Kádár Jani csak visszamászott a bársonyszékbe. Azt a nemjóját! 

Lehet, hogy ezt is a kínaiak intézték el, hiszen náluk ennek nagy hagyománya van. A Kárpátok Francója pedig úgyis velük képzeli el a jövőt, szigorúan üzleti alapon, pedig őfelsége ritkán foglalkozik üzleti ügyekkel, de mégis. Az ideológiai szálat nem feszegette, csak öblösen kommunistázott egy párat a Fidesz 29. kongresszusán, ami szerintem jobban hasonlított egy nagy Tupperware MLM rendezvényre, ahol a leghűségesebb szimpatizánsok véresre tapsikolják a tenyerüket a főigazgató beszéde alatt.

Mert ugyebár vannak víziók meg világrengető tervek és bődületes jövőképek, de ezeknek a megvalósításához megint szükség van 10 évre. Mert 10 év múlva itt annyira kurva jó lesz minden, hogy csak na, és mindenki beszarik majd a gyönyörtől, hogy ez a világ legeslegjobb és legeslegélhetőbb országa. Ezt már igazán fél lábon is ki lehet bírni. Főleg mert mi nem fogunk télen fagyoskodni, sőt, itt nem fognak a buzi pedofilok senkit megerőszakolni. Főleg nem a gyerekeinket, mert arra baszottul ideges a főni. Azokat hagyja békén mindenki.

És hogy mi hangzott el ezen a gyönyörű szombati szeánszon? Csak a szokásos, annyi különbséggel, hogy talán a szokásosnál is nagyobb volt a felvonultatott haderő és a sokévi átlagnál is ocsmányabb a stílus. Megtudhattuk, ha esetleg nem tudtuk, hogy Orbán megy elől a csatában, ahol a legtöbb a golyó, de legalább ő lát a legjobban. Mondja ezt az önjelölt utcai harcos, ez a főállásban libernyákcipelő félisten, aki rendre testőrökkel veszi körül magát még egy 4 fős falu meglátogatásakor is. Ahol nem kell attól tartania, hogy bárki provokálja, bátran beköszönhet a disznóól lakóinak, hogy „hello, röfik”. Még az a szerencse, hogy nem nem vitte haza magával, és nem töltötte be hurkának és kolbásznak. Mert zabálni nagyon szeret, meg is látszik rajta. Nem a 33 évnyi politikai terrorizmus, hanem a jólét. Szerencsétlen falusi szegénylegényként kezdte a pályafutását, és lám, hogy felvitte az Isten a dolgát. Most már az egész ország az övé, és nem is adja oda csak úgy másnak. Nem azért gürizett ennyit, nem azért lopott és csalt, hogy most egy Soros-bérenc áljobboldali senkiházi elvegye tőle.

Nem úgy van az, elvtársak! Helyzet van, tele a gatya tokától bokáig. Kezdi elborítani a szar a kegyelmes vezetőt, az ő bűzös és kétes dolgai egyre bűzösebbek és kétesebbek. Nem úgy van az, mint volt régebb, most tényleg bajban a haza. Méghozzá nagy bajban, mert inog a szék a segge alatt. Ilyenkor kell nagyokat mondani, ilyenkor kell velőtrázóan hazudni. Az ellenséget démonizálni és mindennek elhordani. Csak Soros meg Brüsszel meg a kommunisták. Ha jobban belegondolok, ezeknek köszönheti ez a szarházi, hogy most ott van, ahol. És ezeket szidja habzó pofával? Egy kereszténykonzervatív nem csinál ilyet, kérem tisztelettel, az nem szarik oda, ahonnan addig evett. És minden tuti, és minden klappol, ahogy a csillag megy az égen. És nem azért dörgölőzik a Kelethez, nem azért adósítja el az országot Kínának meg Putyinnak, mert nincs jobb dolga, dehogyis.

Változik a világ, elvtársak! Az USA már nem olyan nagy fiú, mint volt, picsába az elvekkel meg a megállapodásokkal. Brüsszel csicskái nem leszünk, de a keleti diktatúrák kurvái igen. Gratulálok, miniszterelnök úr! Végre kimondta a lényeget, ahogy Kósa Lajos szokta. Tudtuk mi ezt eddig is, de most legalább már hangfelvétel is van róla. És ne gyarmatosítson minket Brüsszel, ne ugasson Gyuri bácsi, mert megnézhetik magukat. Különben is ha netán még valaki nem vette volna észre, már fegyverkezünk is. Méghozzá lóhalálában, és gyártunk mi már harckocsikat is. Be-be-be. És ha egyszer felnövünk, akkor mi leszünk Európa Németországa, mindenki meglássa. Mert itt már olyan magas az életszínvonal és az öregedési plafon, hogy lassan a nyugdíjasok fogják eltartani az unokáikat. És természetesen senki, de senki nem képes ezeket a lázálmokat megvalósítani Orbánon kívül. Csak és kizáróleg ő. Aki egyedül elindul az elnöki posztért, és megnyeri a versenyt saját magával szemben. Még saját magát is képes volt legyőzni, hogy végre ő legyen az, aki eddig is volt. A skizofrénia élő, egyenes adásban köszönte meg magának, hogy megválasztotta saját magát.

Mert ki, ha nem ő? Tényleg ki? Ki lenne nála alkalmasabb és gátlástalanabb? Ki merné így kifosztani ezt az országot? Ki tudná ennél jobban megosztani és hülyének nézni ezt a mostanra teljesen szétvert társadalmat? Egy Kósa? Vagy egy pacalzabáló Németh Szilárd? Vagy egy hajdobáló Facebook-Insta-celeb Varga Judit asszonyság? Netán egy nem buzeráns Kocsis? Vagy a jóllakott napközisek büszkesége, Gulyás Gergőke? Ugyan már. Csak egy, azaz egyetlen egy ember képes erre, aki nem más, mint Orbán Viktor. Úgyhogy azt hiszem, ha a szekunder szégyen környékez valakit amiatt, hogy a hazája miniszterelnöke valószínűleg a földkerekség legvállalhatatlanabb élőlényeinek egyike, akkor kurvára nem téved. Bár valószínűleg nagyon diszkrét az a jelző, amivel illettem, akkor nagyon visszafogottan és úriemberként fogalmaztam. Ez a pali egy politikai termintátor, ha létezik egyáltalán ilyen fogalom, ha nem, akkor most már igen. Aki látott már filmen ilyet, az tudhatja, hogy ezeket a lényeket marha nehéz elpusztítani. Amikor azt hinné az ember, hogy talán sikerült, képes újratelepíteni magát, és folytatja azt, amihez ért: a pusztítást. Éppen ezért egyetlen hatalmas feladata van az ellenzéknek. Hogy ezt a gátlástalan, a hatalomba beletespedt gazembert, bűnözőt kibillentse a legyőzhetetlen szerepéből, és megtisztítsa az országot attól a szennytől, amivel 12 éve mérgezi.  

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.