Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Térdig, szügyig, nyakig érő mocsokban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kulturált jó reggelt kívánok mindenkinek! A NER összes nyúlványának, leágazásának, csatolmányának, hobbilefetyelőjének, jól fizetett megafonjának, valamint alászolgájának is. Kivétel nélkül. Pláne azoknak, akik szerint Dobrev Klára az egyik legaljasabb tömeggyilkos unokája, amihez képest Benito Mussolini unokája pedig Rachele Mussolini. Aki a szubliminális üzenet szerint értelemszerűen szebb, mint Dobrev Klára. Azt lehet, hogy már csak én magyarázom bele, hogy Mussolini ennek alapján természetesen nem volt egy mocskos fasiszta tömeggyilkos, de ha mégis, akkor az eltörpül amellett, hogy Dobrev anyai nagyapját Apró Antalnak hívják. Ezért ha kettejük – Klára és Rachele – képét egymás mellé/alá/fölé montírozzuk, abból Orbán-vallású ember azonnal megérti a megértenivalót. Ahogy azt is pontosan értette, hogy ha Márki-Zay Péter és Nicolae Ceaușescu fotóját egymás mellé férceljük, és a fércelményt a baloldali ikertornyok felirattal látjuk el, akkor az önmagában is felér egy fideszes választási programmal.

Nem tudom, hogy például Varga Juditra (apja: kémelhárító, SZT-tiszti III/II-es besorolású ügynök) vagy Pokorni Zoltánra (apja: a Belügyminisztérium III/III Csoportfőnökségének ügynöke, nagyapja: véreskezű nyilas gyilkos, a városmajori tömeggyilkosságok emblematikus figurája), illetve az állampártban mai napig kerengő, bolyongó, lapokat osztó mindenféle rosszarcú MSZMP-szökevényekre milyen fényt vet a Dobrev-Mussolini párhuzam, én személy szerint – trivialitások és közhelyek szorításában – rendületlenül úgy látom, hogy a jobboldali morális és intellektuális fölény bűzölgő pöcegödrének nincs alja. Továbbá töretlen meggyőződésem szerint egy mocskos tömeggyilkos unokája is lehet nemcsak szép, de becsületes ember is. Aki nem tömeggyilkos. Mint ahogy egy művelt államférfi leszármazottja is lehet egy erkölcsileg selejtes utolsó szarházi. Akkor is, ha ezt a szarháziságot valamiért nemzetikereszténykonzervatívnak nevezik a mindig napfényben fürdőző napos oldalon. Az egyedüli reményem abban van, hogy ez a fajta lánctalpas uszítás már a Fidesz peremszavazói szerint is van annyira visszataszító, hogy nem lehet azonosulni vele.

És végül a tanulság az eddigi és az ezutáni, ilyen és hasonló mocskolódások margójára. Ha nem vagy fideszes, akkor automatikusan kommunista vagy, magyar nem lehetsz, tehát nyilvánvalóan magyargyűlölő hazaáruló vagy, veled szemben minden aljadékság megengedett. Ha bármilyen okból veszélyt jelentesz a Fidesz hatalmára, akkor halmozottan is megengedett. Ha viszont fideszes vagy, minden is meg van bocsátva, minden felmenőd, ősöd minden bűnét kiváltottad azzal, hogy fideszes vagy. Ha fideszes vagy, akkor minden rendben van. Azért és addig van rendben, mert/amíg fideszes vagy. Ez alól persze kivételt képez, ha kiderül rólad, hogy meleg vagy. Ha például csak úgy nézel ki, mint aki részegen megy be a munkahelyére, akkor természetesen elég, ha beteget jelentesz, és a széles nyilvánosság előtt sajnáltatod magad. A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás vagy egyéb bűncselekmények gyanúja és vádja szóra sem érdemes. Ha azt mondod, hogy beteg vagy és gyógyszereket szedsz, és mindenki szégyellheti magát, aki azt állítja rólad, hogy ittas voltál, akkor ahhoz a kétség sem férhet. Ha viszont egy élet bujkálás és hazudozás után kiderül rólad, hogy hivatalosan is meleg vagy, akkor az már nem fér bele. Nyugi, akkor sem fért volna bele, ha nincs ereszcsatorna.

Miközben az lenne a rohadt alapvetés és a nemzeti minimum, hogy senkit ne lehessen az elődei bűnei miatt keresztre feszíteni, mi ebben élünk. Ebben a térdig, szügyig, nyakig érő mocsokban. Ahol – Bödőcs szavaival élve – tényleg az lenne a provokáció, ha a közmédiában véletlenül bemondanák, hogy mindannyian emberek vagyunk. Teszem hozzá: függetlenül attól, hogy kik a szüleink, nagyszüleink és mit követtek el. És ahol nem az a szörnyű, hogy a parlament a kocsma színvonalára süllyedt, hanem az a valódi fenyegetés, hogy a parlament színvonala beszivárog a kocsmákba. Hogy a fenébe ne szivárogna, amikor a jobboldali morális fölény eme bűzölgő pöcegödrében életvitelszerűen öntik ránk naponta azt a testet-lelket-szellemet mérgező mocskot, ami elől nem lehet félreugrani, mert a kedves vezető és udvartartása a hálószobánkba is beteszi a lábát, és ott is figyelmet követel magának. Erről szól az életünk, ahogy Simon Márton költő, a slam poetry kiemelkedő alakja mondta egy friss interjúban:

Látszik, hogy sportot űznek abból, hogy az erre érzékeny figurák kiboruljanak, a kiborulásból patália legyen, majd minél nagyobb a patália, annál jobb erről nekik nem tudomást venni. Ez ugye a kedvenc tréfa az elmúlt tíz évben: vállalhatatlan dolgokat csinálni, aztán lehülyézni, leárulózni, lelibsizni aki ezt szóvá teszi. És ennyi. Egy világvégi benzinkút éjszakai pénzváltójában becsületesebb versenyzőket láthatunk, mint itthon a köztévén. (…) Ez az életünk.

Ez az életünk. Mindeközben a választási kampány mocska elől a törvényesített korrupcióval a hátizsákjában Marbellára menekült, Tiborcz nevű miniszterelnöki átveszi a fasz tudja hányadik luxusszállodát Mészáros Lőrinctől, amire előzőleg az aluliskolázott gázszerelő közel 820 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott. Mert nekik a haza és a magyar családok az elsők. Rögtön a saját pereputtyuk után.

Mindeközben a magyar vendéglátásból  40-50 ezer ember hiányzik, és a pénzhiány miatt, a béremelések elmaradása miatt alighanem hiányozni is fog (a jelentős bérelemelések végrehajtását nehezíti, hogy az energiaárak emelkednek, az alapanyagok árai pedig már eddig is 15-20 százalékos növekedésben voltak, egyes termékeknél akár még ennél is magasabb áremelkedés volt).

Mindeközben egy pedagógus Magyarországon 61 éves korára (!!!) éri el a nemzetgazdasági átlagbért (ma olyan 440 ezer körüli összeg), a rendszerből kieső pedagógusok száma pedig már régóta nagyobb, mint a rendszerbe érkezőké, és már rohadtul nem a távoli jövő valószínűtlen fenyegetése – amennyiben a 20%-os minimálbéremelkedés mellett a tanárok szemét 10%-os választási béremeléssel óhajtják kiszúrni januárban -, hogy az egész oktatási rendszer megy a kukába. Egy egész generációval együtt, amelynek nincs ki kémiát, fizikát és informatikát tanítson a középiskolában.

És egy ilyen helyen nem az történik, hogy reggeltől estig arról mennek az értelmes, előremutató viták, hogy miként lehet kimosakodni ebből a szarból, ki mit csinálna hogyan, kinek milyen elképzelései vannak arról az országról, ahol több mint tíz év habzsdőzsi után a 28 500 forintos minimálnyugdíjból nyomorgók szavazatát 112 ezer forinttal akarja megvásárolni Tiborcz István és Mészáros Lőrinc háborús pszichózisban szenvedő gazdája. Nem. Tiborcz István és Mészáros Lőrinc gazdája érdemi kérdésekről nem vitázik, nem beszél, nem szerez tudomást. Ehelyett újabb és újabb harcokat és háborúkat vizionál, petíciókkal, választási adatgyűjtéssel, történelemhamisító kurzusfilmekkel harcol a 12 éve semmilyen hatalommal nem rendelkező politikai ellensége ellen. Akinek megpróbálja a nyakába varrni még a benzinár emelkedését is, miközben oda jutott, hogy szélsőjobboldali populisták oldalán rázza az öklét Brüsszel felé úgy, hogy brüsszeli pénzből vásárolt buszokkal szállíttatja a híveit még arra az állami megemlékezésnek csúfolt fideszes gyűlöletszeánszra is, ahol fél órán keresztül hangosan és érthetően gyalázza Brüsszelt. Addig is, amíg a cselédpropagandistái neoprimitív, nemtelen eszközökkel, okádék személyeskedéssel próbálják lejáratni mindazokat, akikkel vitázni derogál.

Nem tarthatja túl sokra magát ama 1961-ben alapított, magát jobboldalinak tartó Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI), amelyik ezt a szélsőségesen elborult, Magyarországot populista politikusok átjáróházává züllesztő figurát (Szijjártó szerint ez örömteli fejlemény, naná), a Fidesz nevű szekta örökös elnökét, a hatalmába tizenegy év korlátlan önkényeskedés után elkeseredetten kapaszkodó magyar miniszterelnököt képes volt visszatapsolni a CDI egyik alelnöki székébe. Akiről azt is lehet tudni, hogy korábban nyolc éven keresztül a Liberális Internacionálé egyik alelnöki székében éktelenkedett azért, hogy mára a liberalizmus legvéresszájúbb illiberális ellensége legyen. Akinek a gyurcsányozás, a kommunistázás, a brüsszelezés nemcsak a józan eszét, hanem az ország előremozdításának kutyakötelességét is felülírta.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.