Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Matteo Salvini bíróság előtt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igaza volt a Vas megyei nagymamámnak akkor, amikor azt mondta, hogy az életben mindenért meg kell fizetni. A JÓért is, a ROSSZért is. Volt, van és lesz menekültügy. Tudni kell, mi a különbség a bevándorló és a menekült között. Például 1956-ban körülbelül 250 ezer, azaz negyedmillió ember hagyta el Magyarországot. Menekültek vagy kivándorlók voltak? Ki tudja ma már?

Bevándorló, kivándorló. Akkora baromság az egész, mint a lila színű hajnal. Vagy a kockafejű sárgarépa. A lényeg az, hogy – sok év múltán, és szinte kivételesen – győzedelmeskedni látszik valami. Konkrétan az erkölcs és a civilizáció. Mint sokan tudják, 2015 óta folyamatos migrációs nyomás nehezedik Európára. Ennek sok oka van, és dolgozni fogok azon, hogy az olvasóink megértsék, mi van a nagy büdös világpolitikai hazugságok hátterében ezzel kapcsolatban.

De most maradjunk egy gondolat erejéig az olasz kicsi diktátornál, aki néhány évvel ezelőtt nagynak képzelte magát, belügyminiszterként duhajkodott, üldözte a „másmilyeneket”, és a halálba taszított sok embert. Ő az én szememben egy tömeggyilkos. Onnan tudom, hogy ott voltam az Open Arms menekültszállító hajón – igaz, csak négy napig a három hétből -, amely az olasz felségvizeken vesztegelt, miután az akkori olasz belügyminiszer, Matteo Salvini lezárta az országa kikötőit.

Miközben az egész Földközi-tengeri „közösség” tudott a parti őrségek egymással folyamatos kapcsolatban álló információk alapján arról,  mekkora a „gáz”. Ami nagy volt akkor is, azóta is. Emberek ezrei és embercsempészek Escobarjai uralják a Mediterraneót. És mindezt Matteo Salvini csak tovább súlyosbította, nem is kicsit. De ez innentől a bíróság ügye. A felmentését nem fogja tudni elérni semmilyen ügyvéd. Remélem. Akkor sem, ha Orbán Viktor Marine Le Pen oldalán nevezi hősnek, aki szerinte elismerést és tiszteletet érdemelne, nem jogi eljárásokat.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.