Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Valaki addig is őrizze a családi vagyont, és tartsa a frontot, amíg apuka harcol

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kifejezni sem tudom, mennyire bírom ezt a kurvára konzekvens és nagyon, de nagyon okos embert. Mit embert? Ezt a mindenki felett álló gecit géniuszt, aki sokak szerint O1G, de igazából Vorbán Viktor.

A migráció mindig arról szól, hogy az ember megszületik valahova a Jóisten rendelése szerint, és azon a helyen, ahova született, nem tud boldogulni. És úgy dönt, hogy miután ott nem tud elérni egy olyan életet, amit magának szeretne, ezért felkerekedik, és onnan elmegy. Esetleg el kell menekülnie, vagy gazdasági okokból egész egyszerűen egy másik helyet keres az élete számára. Ez nem jó dolog. A jó dolog az, hogyha mindenki ott boldogulhat, ahova megszületett. És ha segítenünk kell egymásnak valamiben, úgy egy országon belül, itt az elmaradott magyar régiókra is gondolhatunk, úgy európai összefüggésben, elmaradott európai régiók is vannak, és az egész emberiség összefüggésében, ha segíthetünk, akkor abban kell segíteni, hogy mindenki ott élhessen emberhez méltó életet és saját számára is sikeresnek minősülő életet, ahol született, ahova született. 

Emlékszünk ezekre a malaszttal teljes szavakra, ezekre a fület csiklandozó és könnycsatornákat megnyitó bölcseletekre? Hát ha ez így van, akkor mi a bánatos faszért kellett ennek a szerencsétlen Ráhelnek lelépnie innen, mint kurvának a sezlonról? Miért? Ha valaki, hát ő elmondhatja magáról, hogy megfogta az Isten lábát, sőt, nemhogy megfogta, hanem egyenesen tőle származik. De legalábbis egy félisten vére csörgedezik királyi ereiben.

Nos. Ha ennek a földi Isten sarjának is máshol kell keresnie a boldogulást, akkor mi lesz többiekkel? Akik nem a géniusz vérvonalából sarjadtak, hanem valami alsóbb osztálybeli, közönséges emberi fajéból. Hát miben nem tudott segíteni ez az őzike szemű diktátor a saját kislányának, a vigéc vejének, no meg az árvalányhajas unokáknak, hogy el kellett hagyniuk ezt a tejjel-mézzel folyó, folydogáló kánaánt ? És miért a gaz és kizsákmányoló, erkölcsileg leamortizálódott nyugaton, azon belül is a maffia által uralt Marbellán kellett letelepedniük családostul? Szerencsétlenek, de tényleg.

Rohadtul össze vagyok zavarodva, és nagyon nem értem én a Kárpátok Nérója eszméjének futtatását, miszerint tőlünk jobbra csak a  bűzlő és haldokló nyugat helyezkedik el. De akkor miért pont oda? És főleg miért pont most, amikor a hazának minden nemzethy keresztényre szüksége van a rohadék libernyákok ellen vívott harcban? Nem hiszem, hogy vágyálmokat kergetek, ha azt mondom: az Orbán-klán be van szarva. Nem kicsit, hanem nagyon. Fosik a géniusz az elszámoltatástól. Nem kicsit, hanem nagyon. A minden lében kanál kicsi lányát a biztonság kedvéért előreküldte, mondhatni kivonta őt és korrupcióval közös nevezőre hozható férjét a frontvonalból, nehogy még a végén itt maradjanak, és a népharag elsöpörje őket. Is.

Mivel Gáspárka még nem hintette el a magvait, ezért egyenes ági, keresztényheteroszexuálisnagycsaládos trónörökös még nincsen, de ami késik nem múlik, majd megoldják okosba, addig is a többieket kell a frontvonaltól távolabb vinni. Ha netán, esetleg, véletlenül rájuk szakad a pajta, akkor is legyen túlélő. Akkor is valaki őrizze a családi vagyont, és tartsa a frontot, amíg apuka élet-halál harcot vív a véráztatta magyar földön. Szegénykém. Mennyire tele lehet a nadrág, ha már ilyen látványosan menekülnek? Győző bácsi vityillóját is be kell fejezni tavaszig, mert ha netán jön a népharag, akkor el kell bújni a feldühödött tömegek elől. Van még mit csinálni, van még hova elhordani a felesleget. Aztán talán átvészelik azt a pár évet , amit esetleg száműzetésben kell eltölteni, távol a Karmelita és Cinege utca vonzáskörzetének kényelmes otthonmelegétől. Mert Orbán ide született, egy kicsiny kis apró szegény faluba, ahol nem boldogult, ezért felment Budapestre szerencsét próbálni, be is jött az élet, meg is csapta a városi levegő. Nem ott kereste a boldogulást, ahol a gólya lerakta, még véletlenül sem, de ő azt mondja, mindenki maradjon ott, ahol van, majd jön a segítség, egyszer, valamikor. Az egészben az a legszebb, hogy mindig saját magát cáfolja, és mindig saját magáról rántja le a leplet a végén. 

Most persze van olyan, amikor háború, éhínség, vagy jó ég tudja, milyen istencsapása miatt az embereknek el kell menekülniük valahonnan. De a cél akkor sem az, hogy ide jöjjenek, és itt maradjanak, hanem ha el is kell onnan jönni, akkor nyújtsunk átmeneti segítséget, és utána küldjük őket vissza, mert az élet helyes rendje mégiscsak az, hogy a Jóisten mindenkinek adott egy talpalatnyi helyet valahol a világban, ahova megszülettél, és azért a helyért tartozol felelősséggel, ott kell élni, ott kell dolgozni, azzal a néppel kell boldogulni, azzal a faluval, várossal kell élhető emberi életet kialakítanod.

Bárcsak tudnám, mi volt az az istencsapás, ami miatt Tiborczéknak innen hanyatt-homlok el kellett menekülniük menniük. Nyilván a mi pénzünkön, luxus repülővel, luxus tempóban. Pláne, hogy tudomásom szerint a Jóisten nem egy talpalatnyi földet adott ezeknek, ahol boldogulniuk kellett, hanem több hektárnyi birtokokat, legelőket, kastélyokat, kikötőket, minden földi jót. Mégis lefalcoltak.

Valami nem stimmel, Viktor! Kurvára nem. Nemcsak nekem, sokunknak bűzlik ez a nagy lokálpatrióta tempó, mert mindig pont az ellenkezője történik mindannak, amit előadsz. Hiteltelen, sunyi, taktikus senkiházi vagy. Van, ahol még ezzel a tempóval eladhatod magad, de egyre több embernek nyílik ki a szeme, és dekódolja a valóságot. Hogy mennyire hazug és becstelen ember vagy te valójában. Reméljük, 2022 tavasza egy (új) korszak hajnala lesz, amelyben te és a pereputtyod már csak múlt idő lesztek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.