Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A választás tényleg költséges, főleg ha egy 300 lelkes határ menti faluban 3 ezren szavaznak bizalmat az uralkodónak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Csekkoltam

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Na! Ugye milyen jó, hogy nincs most itt kend? Ha itt lenne, akkor a minap kendet is delegálták volna a demens vénemberek szaporodási konferenciájára. Márpedig a kend szemérmetes puritánságáért kár lenne, ha belerángatnák ezek az álszent fertőjükbe. Mert nekik lehet, de aki meglátja a bujálkodásukat, annak bizony ezen az egysávos keresztényúton létra nélkül se ajánlatos, ha nincs bekötve a szája, még ha nem is csúti juhász, vagy Vas megyei ceglédi az illető. Nem tudom, érti-e, amit én biztos nem, de mondják, hát én is mondom, mert kendnek tudnia kell hová is vágyakozik.

Csekkoltam ám! A nagyi megmondta előre, hogy kend okos, és kend nem fog engemet feminizmus vírussal fertőzött nőszemélynek nézni az előző levelem miatt, hanem a helyén kezeli a javaslatom. És nagyon örülök, hogy ez így is van. Bár ami azt illeti, huncut kend, amiért továbbgondolta a javaslatomat. Nem hiába él a muszlimok földjén. Tudja, hogy a macsót megjátszó Iszlám Állam bősz harcosai attól félnek legjobban, hogy egy nő kezétől esnek el. És akkor most én képzeljem el a mi legbőszebben harcos pávakakasunkat csupasz üleppel táncikálni. Csekkoltam, de nem merem nagyon elképzelni. Így is sokat vihogok az anyu szerint. A nagyi ilyenkor beszól az anyunak, hogy amikor te ilyen idős voltál, még álmodban is vihogtál, mert annyival jobb dolgod volt, mint most ennek a szerencsétlen gyereknek. Aki Isten csapásaként ebben a „nő nem ember, főleg, ha nem szül nekik egy rahedli közös- és magán adósságtörlesztő unokát” érában még lány is. Ráadásul szőke.

Mindez én vagyok. Meg mentális. Mert ebben az országban minden hetedik gyerek az, és a tornasorban én hetedik voltam. Vagy munkahelyi ártalom? Esetleg is–is? A fakapálásnak vége, falevelet gereblyézünk a szökőkútnál, a térkő pusztánkról. Hulláról holtat. Sajnálom. Főleg a Gézust. Szegényt az egyik hűbérúrnak adták ki lízingbe, robotra. Csekkoltam ám, hogy 3000 templom építésén mennyit lehet szakítani még legálisan is. Hát még úgy, hogy a NER-csicskának olcsóbb, ha munkabér helyett az állam fizeti azt a kis pénzt a Gézus-féléknek. Már egy hete nem is láttam az aranyost. Lehet, hogy Vietnamban van templomépítésen? 

Itthon is bonyolultság van. Mivelhogy csak úgy, mellesleg, sutyiban egyházi állam lettünk, ezért a nyárikonyha konzultáció funkcióját is bővítették a nagyiék. Ez annyit jelent, hogy most éppen (a rántott leves miatt bíboros-mentes) zsinat van. Még nem járnak ott, hogy „kinek az anyja kopasz”, de már közelítenek hozzá. Hangosak. Az ok: meghozta a postás az óvszerbe csomagolt „Jókor” pártpornó újságot, ami színesben dokumentálja nemcsak azt, hogy milyen perverzióra képesek a kéz- és szájszervükkel a szolgálók, hanem azt is, hogy milyen hülyének nézik „a diktatúrareleváns aspektusok, intervenciós anomáliák és a perinatális rizikó longitudinális összefüggés-mintázatai a NER környezeti feltételek függvényében ” tudományból PhD-fokozatot szerzett, 62 évet betöltött, és minden gondoskodáspolitika ellenére életben maradt őslakosságot. 

Bonyolult helyzet. A tata laborban is nagyüzem. A Zsiga bácsi – tudja, aki nálunk van megőrzésen az elkószálása miatt – a Peti bácsi szerint nem demens, hanem fideszes. Nem a csúnya beszéde miatt elsősorban, hanem mert mindig elfelejti, hogy honnan jött. Szóval a Zsiga bácsinak a mostani, szarvasbőgés-versenyes állattetem-tárlat egy figyelemelterelő fabula. A gyereknek nézett ország népét bűvölik: „Ez elment vadászni, ez meglőtte, stb.” és húzzák időt, maszatolnak erősen, hogy ki ne derüljön, a totyakos „mindmegette”, de főleg kiváltképpen, ha kiderül, akkor „hová szalad a nyulacska” a Pandora szelencéjébe bújt offshore cégekkel, netán „francia kastélyba, Babis szomszéd mellé”?  

Azt is csekkoltam ám, amit kend már régen kiszasszerolt, és folyton ismétel nekünk. Eddig hiába, vagy legalábbis kis hatásfokkal: ezek a nyaloncok azokat a hímnemű bennszülötteket is senkinek (vagyis buta szőke csajnak) nézik, akik nem velük/nekik lopnak/hazudnak. De most aztán már én is értem, mit magyaráz kend. Az apu miatt, aki tudvalevőleg nem egy lányos alkat és igazán nem az a nyafogós. De amikor az újgazda, a nemzeti burzsoának kitenyésztett „vállalkozó” a hitbizományba kapott összeszerelő műhelyében a normál M6-os menetnek 5,6 mm átmérőjű fúróval akart előfúratni! Nos, akkor otthon a szerszámos fiók alján az apu subler toknak használt „Szakma kiváló tanulója” oklevele úgy elkezdett zokogni, hogy még a rest fülű Karcsi bá’ is lekagylózta, pedig ő faszakipari, nem vasas. 

És a takarékra állítás mellett még volt továbbképzés is az apunak. Tájnyelven szólva leugatta az aput, hogy neki azt a pár ezer furatot kell lenyomni naponta és nem okoskodni. Okosnak lenni ott van ő! Most is kapott 20 millát, mert újraindítják, majd megmondják mire/miért választáskor. A választás tényleg költséges a Peti bá’ szerint is, főleg ha egy 300 lelkes határ menti faluban 3 ezren szavaznak bizalmat az uralkodónak. Mert itten tradicionális kereszténynemzeti hadistratégia van ám, a „körkörös védelem” egyelőre nyelvvel, mert a fegyvergyár beruházás falatkákat Hajmáskéren még nem tudta a gazdi szétszortírozni a harcikutyuskáinak, mert kicsi volt a katonai sátor, nem fért be a falka egyszerre. 

És ha már harckészültség! Akkor jelentem a Kelemen bácsinak, hogy a szellemi hadtápom mindkét bázisa – konyha + labor – egybehangzóan hangsúlyozza: Csak semmi összevissza fogdosódást! Együttműködést Takarító Team! Ahogyan ők teszik sok-sok évtizede: seprű, porszívó, felmosórongy, lustafa, vödör, kuka. Dícsérik a sportszerűen versenyző két kislegényt (meg a gazdag gyereket is, tudja a „terroros” asszonyság fiát) a bölcsességükért és tisztességükért, és bizakodnak, hogy a mögöttük álló hadi nép is érdemben teszi a dolgát, hogy jól sikerüljön a tavaszi nagytakarítás. Remélik a nagy igyekezetben gondjuk lesz a „tégla” súrolására is, mert a ráspriccelt szenteltvíztől elég foltosnak tűnik.  

Én most nagyon el vagyok foglalva a nézéssel. Azt csekkolnám, hogy a férfi tagozatban a hinni és a tudni alternatívák közül melyikre szavaznak. Most ott tartanak, hogy nekik már sokat kellene inni a tudatvesztéshez, hogy hinni tudjanak. Márpedig a novemberre beígért borravaló, még a szőlőtőkét sose látott kannás borra se elég, ha még fűteni is akarnak.

Bütyökfalva, 2021. október 6.  

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.