Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Imádják, élvezik, megtehetik. Mert van miből, és nincs kitől félni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy mik nincsenek… Ez az ország maga az élő, két lábon járó összesküvés-elmélet. Annyi kiegészítéssel, hogy ha valamit eltitkolnak, nem vesznek róla tudomást, titkosítanak, letagadnak, kikapcsolnak, bekapcsolnak, miközben nyilván mindenkit hülyének néznek, attól az még nem válik meg nem történtté. Mert ugye az összesküvés-elméletek többnyire extrém, szélsőséges gondolatmenetekből, és egymásból következő, többnyire bizonyíthatatlan elméletekből állnak, ehhez képest itt is ez van, csak sokkal durvábban.

Az összeesküvés titkos szövetkezés vezető politikai személyiség ellen, vagy az állami, társadalmi rend erőszakos megdöntésére. Minden összeesküvés-elmélet alapja a titok, más szavakkal a magyarázat hiánya.

Utálom, ellenzem, sőt a hideg ráz tőle. Gyűlölöm, mert sokszor a hülyék mentsvára, és borzasztóan nagy fake news sodor épül rá. De nem is a hüllőszemű, köztünk élő ufókról, vagy a csecsemővért vedelő politikusokról, netán a Deep State Qanon hívőkről szeretnék most beszélni – bár lassan ezek szolid dajkamesékké törpülnek a NER-maffia és az ahhoz ezerféle módon, ezer szálon csatlakozó személyek által terjesztett vadbaromságohoz képest -, hanem a fekete fólia mögött zajló, nagyon is valós eseményekről.

A NER puzzle darabjait mindig maguk az elkövetők fordítják fel előttünk, nekünk, amelyeket a nagy kirakóművésznek, Hadházy Ákos képviselőnek csak be kell illesztenie a nagy egészbe. Ez a minimum tízezer darabos kirakós már nagyjából összeállt, és aki felülről nézi, annak már hunyorítania sem kell ahhoz, hogy lássa az egész képet maga előtt. Három fontos elem került elő a napokban a pompát és rongyrázást már teljesen természetesnek tekintő, azt már rejtegetni sem próbáló Orbán Zrt. működéséről. Amit a köz pénzét sajátjaként szóró (mit szóró?), egyenesen dézsából öntő hatalmasok megpróbáltak eltakarni előlünk. Többek között kurva sok fekete fólia segítségével. Lölő esküvőjén. De sikerült? Hát nem.

Ha már Orbán is magasról szarik mindenre ezzel kapcsolatosan, akkor pont ők ne? Vagy ennyire amatőrök? Nem, inkább földbuták, mert már a látszatra sem adnak. Én a Red Bull marketingesét a tulajdonosok helyében biztos kirúgnám, mert Orbán ugyan nem ezzel reklámozza az együttlopás rendszerét, mégis akarva akaratlanul sikerült megvalósítania azt, amit az energiaital cégnek nem. Igen, arra gondolok, és nyugodtan lehet röhögni, mert az ember már kínjában nem is tud mást, de az a baj, hogy ezeknek ez nem vicces, hanem halálosan komoly. Mint a hisztérikus hercegnő pár évvel ezelőtti kirohanása, miszerint kikéri magának, ő a saját lábán álldogál, nem apucién, pardon a mienken. Idekívánkozik, ide is baszom azt a tézist, hogy nemcsak saját lábakon áll biztosan, hanem saját szárnyakon is, hiszen itt repkednek a fejünk felett, mint a turulmadarak a Kárpátok felett.

Az van, hogy apu adott egy Wellis nevű cégnek 3 milliárd vissza nem térítendő állami támogatást, amely cég vett egy luxusjetet, és ezzel repkednek újabban keresztül-kasul felkapaszkodotték. Ez a fétisük, ez az új státuszszuimbolúm. Hol van már a Louis Vuitton neszeszer 3 millióért? Repkedés, az igen. Ettől nő a nemiszerve Petinek, de nem csak neki, hanem Lőrinc gazdának és Tiborcznénak, alias Récsölnek is. Csak nehogy összevesszenek rajta ki használja többet a másiknál. Gondolom ezzel  a Cesnával gyorsabban el lehet jutni Marbellára, és nem kell a kiváncsi tekintetek elől a chekingben bujkálni, amíg a pórnép felkászálódik egy fapados Ryanair járatra. Nem kell két órával előbb ott lenni, elég ha a luxus G-osztályú Mercedes berongyol a kifutópályára, és az utasai átszökkennek a járó hajtóművű gépbe, ahol hideg pezsgővel és kaviárral várják a jómódú utasokat.

Igen, kedves olvasó, te meg én. Mindannyian fizetjük ezeknek a puritán, kereszténykonzervatív gondolkodású, a brit királyi család évszázados uralkodását meghazudtoló magyar kiváltságosoknak a csodálatos utazásait. Nekik mindez kijár, sőt. Imádják, élvezik, megtehetik. Mert van miből, és nincs kitől félni azzal kapcsolatban, hogy esetleg számonkérik rajtuk. Elég kikapcsolni a jeladót, és el is tűnnek a radarról, ha kell, aztán fénysebességre kapcsolnak, és irány valami földi paradicsom.

Apropó, a következő nemzeti konzultációban ne felejtsék már el megkérdezni a néptől, hogy Ön szerint se legyen kötelező a gépek lajstromszáma szerinti központi nyilvántartás? Mert lassan külön repülőteret kell építeni ezeknek, annyit szállnak fel és le. De szerintem Orbán nyugodtan tegye le Tiborcz úrfival és Petivel együtt a pilótavizsgát, és akkor nem csak a Transportert vezetheti majd Etyekig, hanem az unokákat is elviheti egy sétarepülésre a Bahamákig. Tehát ha nem tévedünk, akkor Orbán Tiborczné többször repült Marbellára és vissza, jó sok millióért. Gondolom, a bútorokat majd a honvédségi luxus nemkormánygép viszi utánuk, talán felfér rá a hozomány. 

Szijjártó is ezzel volt Pozsonyban, hogy onnan átüljön a honvédségi szintén nem kormányzati luxusgépre. És természetesen Lölő is ezzel vitte Andit Dubaiba nászútra. Mivel mással? Apropó Lölő: ugyan nem J.Lo de azért mégiscsak egy világsztár kaliberű énekes neje pózolt pont akkor, és pont az olyan fekete fóliával elkerített rezervátum előtt, mint ami a hetedhét országon is túlnyúló lakodalom helyszíne köré volt felhúzva, hogy a krémet elszigetelje a póroktól. De azt hiszem, ez már tényleg csak az édes, szirupos hab a fejünkre szaró, minket rendületlenül hülyének néző NER-arisztokraták tortáján.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.