Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Buborékok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Buborékok

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Meleg a helyzet, maradjon. Kend nincs olyan különleges szérummal beoltva, mint a memóriakártyakurkászszárnyasló tulajdonos és fegyverhordozói, akik az országhatárzárakon át oltási igazolvány-, teszt- és karanténmentesen röpködnek. Nekik bizonyára az a fajta orosz vagy kínai vakcina jutott véletlenül, amelyik buborékot képez körülöttük, és szabadon repkedhetnek minden országba az egész rokonsággal. Meg persze a kormányrendelettel a külön bejáratú buborékjukba szippantott keresztényvadászdrukkerzarándokok. Kend meg olyan köztes állapotú, negyedik hullámra szánt, antitestet is nélkülöző bennszülött alattvalónak tűnik, magyarságtudatoskeresztényhitelmoratórium karanténba csukva.

Azért köztes állapotú az őslakosság zöme, mert akarata ellenére az uralkodói buborék alá zsugorítva, állva/alva vegetál, mint a szódás gebéje a kocsma előtt az előző diktatúrában. Ma már se szóda, se szódás. Még a szódások durva beszédét is elkobozta az uralkodó párt, és a saját tenyésztésű elitnek nevezett csicskahada használja a normalitás ellen dögönyözésre.

És az alattvaló tömeg a propaganda által elhomályosított tekintettel konstatálja, hogy a csuhásokat térdre parancsoló gazdájuk tavaly 180 milliárd közpénzt szórt a pártegyházi szolgái elé, amit ezek háton csúszva, folyamatos talpnyalással hálálnak meg. (Csak most – a kongresszusi hacacáréra való tekintettel – háton, mert közben meg kell tapsolniuk a celeb fertőből és a Gidák öleléséből Szűz Mária által kicsábított csepűrágók ágálását is).

A politikai elnyomórendszerváltás után ezt is megértük: megszűnt Magyarországon a széthúzás! A Nemzet Elnyomó Rendszer kiteljesedett. Egy gazdája van az országnak. Aki tudott, elhúzott, akit a gazda kiválasztott, azok húzzák a hasznot és a felcsúti Lölö-laborban maláj+kínai+izraeli+arab+vő keresztezéssel kitenyésztett műmagyarok nemzeti burzsoázia néven közpénzből repülő- és fegyvergyárakat vásárolnak maguknak a keresztényi szeretet és megbékélés jegyében. Az alattvalók? A málé alattvalók pedig – az udvartartás parancsára – össze- és meghúzzák magukat. Ezek mind egy–egy buborék, takaros piramisba stócolva.

Mostan menetközben nekem is előválasztási kényszerem lett. Két dolgot is kéne jelentenem, ami három, de ha becsületesen szétszálazom, akkor van az öt is. Ráadásul én nem is vagyok az ellenzék. Sőt, én nem is vagyok. Legfeljebb hivatkozási alap. Potenciális szavazathordozó tárgy; közjószág, őrhely. Persze csak a nyakunkra ültetett senkiknek vagyok senki, mert amúgy, igazándiból nagyon is vagyok valaki!

Sőt még aurám is van már! Mondta a Böbe. Neki meg a bátyja, a Gézus. A Gézus fakapáláskor ebédszünetben az aurám miatt akar mindig velünk kajálni, és szó nélkül vizet hoz kaja után. És férfibiciklije van, amin hozza – viszi az én kapám is. Egyszer majd utánanézek már ennek az aura-témának a neten, hogy miként működik, mert a bátyám otthon képes kitelefonálni a konyhába, hogy vigyek neki három méterről egy pohár vizet, a Gézus meg lenyom tán egy kilométert is, és rám mosolyog mindig, amikor a friss vízzel kínál. Lehet, hogy a közszolgálatinak hazudott buborékokon kívül még léteznek másmilyen buborékok is?

Bizonyára! Csak ezekről nem esik szó. Illetve esik, de nem az illetékes helyeken. Mert például a Mártuska néni a nyárikonyhában mondta, hogy az ország 3155 települése közül csak 503–ban működik népkonyha, ahol a szegények naponta egyszer díjmentesen meleg ételhez juthatnak. Tavaly már csak 84 ezren, mert azóta már csak TAJ-szám ellenében adható. De már 2016-ban 591 ezer embernek TAJ-száma se volt, nemhogy étele. Most ez akkor hány buborék lehet és mekkorák valójában?

Ezt a sunyiságot a Mártuska néni keresztényként savallja. A hacacárékra szórják a milliárdokat, a fizetett udvari csepűrágók hada néhány millióért Szűz Máriát vizionál. Ezért aztán a néni meg van győződve, hogy az itt és most folyó keresztényesdi színjátéktól a kereszténység mártírjai és szentjei olyan gyorsan forognak a sírjukban, hogy a súrlódástól keletkezett hőmennyiségtől a Föld geotermikus hőháztartása megduplázódott.

Ahogy kend írja, bezzeg a török nem csak a papjait hizlalja, hanem enni ad a szegényeinek is. Méghozzá a papjaik kötelességeként. Na hiszen, erre itt várhatunk. Itt még a templom környékéről is elkutyáztatják a szegényeket. Iványit kivéve, mert rá sakálokat uszítanak.

Képzelje, ott tartunk, hogy egy most kitüntetett, és néhány éve még csalásért elítélt fazon gondolati úton tisztítja a Szent Korona auráját, az oktatási hatóság a frissen végzett pedagógusokon verbális hungarista fejszűkítő műtéteket hajt végre. Íme, máris megint két buborék, amikkel előre nem számoltam, mint ahogyan a hajdúnánási szegényeknek osztogatott ingyen dinnyével se.

Hanem! Küldök én kendnek egy gránitszilárdságú buboréknak szánt lukas lufit. Bocsánat, de mint természeti csodát, szó szerint kell idéznem a Zsiga bá’-t:

„A szülők joga és felelőssége a gyermeknevelés lózunggal, a pártérdekből két Y kromoszómával dúsított kolostori szobacicus naponta többször tökön szúrja magát, mert közben tízezrével kényszerítik a papok markába a nyomornak kiszolgáltatott szülők ártatlan gyermekeit. Ezt a dumát már a legbigottabb egyház is száz éve kinőtte”.

És máris idemásolom a Zsiga bá’ gyűjtéséből egy Benedek-rendi szerzetes szövegét 1900-ból:

Növendékeinknek, ha a szülői házból és az iskolából kiléptek, teljesen szabadságukban leend hinni azt, amit igaznak tartanak és azon vallási, vagy politikai felfogáshoz csatlakozni, amely meggyőződésüknek megfelel. Múlhatatlanul szükséges tehát, hogy míg körünkben vannak, szerezzék meg maguknak a szokást, hogy saját eszközzel gondolkozzanak.”

Jó, mi? Csak nem a kend leveleiből schmittelte? Nekem nagyon gyanús. A gendert is kendtől koppintotta valaki, csak a tuskók kajálják be, hogy ez mai libernyák éca.

Mirtill

Bütyökfalva, 2021. szeptember 18.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.